چجوری ادبیاتو بخونیم؟؟
-
سلام .خوبین؟
بچه ها ادبیاتو چجوری باید خوند ؟؟؟واقعا نمیدونم شیوهی خوندنم تو ادبیات درسته یانه؟!!من ادبیاتو درس به درس میخونم از سیر تا پیاز بعد میشینم تستاشو میزنم .ولی خوشحال میشم تجربیاتتونو در اختیارم قرار بدین چجوری ادبیاتو بخونیم ؟؟مبحثی خونده بشه یا درس به درس ؟؟اینکه معنی شهرو ...جدا .ارایه ها رو جدا تمرین کنیم ؟؟یا همراه با خوندن متن ؟؟چجوری ؟در کل چجوری باید ادبیاتو خوند؟؟یه روش خوب .ممنون .مرسی که هستید 😊faaa31 سلام. روش من این طوره اگه نظام قدیم هستین حتما اول کتاب های مبحثی نشرالگوروتهیه کنیدو کتاب گاج موضوعی.
من مبحثی میخونم. مثلا اگه قراره امشب درس 14 ادبیات 3بخونم. اول میرم معنی لغاتش درمیارم ازپشت کتاب وداخل کتاب های نشرالگو وبعدمیرم پشت کتاب شماره گذاری میکنم جلوی هرکلمه که هرکلمه مربوط به کدوم درس میشه بامعنی واملاش یادمیگرم.بعدواسه قرابت اصلا سیرتا پیازنمیخونم . میرم سراغ گاج موضوعی چون خوش مفهوم هربیت داره ازقبلی اینکه تستی بپرسه. اونا رومیخونم وبعدتست میزنم هرشب حدود20 تا 30 تست .
وهرشب داخل برنامم املاومعنی کلمات هستش ..
وبراتاریخ ادبیات همون کتاب های نشرالگو ومهروماه میخونم . آخه کتاب تاریخ ادبیات نشرالگو کارتونی هست وقشنگ داخل ذهنت میره. فااطمه
این روش من بودش. 👆👆👆👆 -
سلام .خوبین؟
بچه ها ادبیاتو چجوری باید خوند ؟؟؟واقعا نمیدونم شیوهی خوندنم تو ادبیات درسته یانه؟!!من ادبیاتو درس به درس میخونم از سیر تا پیاز بعد میشینم تستاشو میزنم .ولی خوشحال میشم تجربیاتتونو در اختیارم قرار بدین چجوری ادبیاتو بخونیم ؟؟مبحثی خونده بشه یا درس به درس ؟؟اینکه معنی شهرو ...جدا .ارایه ها رو جدا تمرین کنیم ؟؟یا همراه با خوندن متن ؟؟چجوری ؟در کل چجوری باید ادبیاتو خوند؟؟یه روش خوب .ممنون .مرسی که هستید 😊faaa31 در چجوری ادبیاتو بخونیم؟؟ گفته است:
سلام .خوبین؟
بچه ها ادبیاتو چجوری باید خوند ؟؟؟واقعا نمیدونم شیوهی خوندنم تو ادبیات درسته یانه؟!!من ادبیاتو درس به درس میخونم از سیر تا پیاز بعد میشینم تستاشو میزنم .ولی خوشحال میشم تجربیاتتونو در اختیارم قرار بدین چجوری ادبیاتو بخونیم ؟؟مبحثی خونده بشه یا درس به درس ؟؟اینکه معنی شهرو ...جدا .ارایه ها رو جدا تمرین کنیم ؟؟یا همراه با خوندن متن ؟؟چجوری ؟در کل چجوری باید ادبیاتو خوند؟؟یه روش خوب .ممنون .مرسی که هستید 😊لطفا بچه های الایی روتگ کنین تا جواب بگیرین. بلدهستین؟؟؟. اینجوری👇👇👇
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء ادمین -
زبان فارسی الان چه جوری بخونیم ؟
-
faaa31 در چجوری ادبیاتو بخونیم؟؟ گفته است:
سلام .خوبین؟
بچه ها ادبیاتو چجوری باید خوند ؟؟؟واقعا نمیدونم شیوهی خوندنم تو ادبیات درسته یانه؟!!من ادبیاتو درس به درس میخونم از سیر تا پیاز بعد میشینم تستاشو میزنم .ولی خوشحال میشم تجربیاتتونو در اختیارم قرار بدین چجوری ادبیاتو بخونیم ؟؟مبحثی خونده بشه یا درس به درس ؟؟اینکه معنی شهرو ...جدا .ارایه ها رو جدا تمرین کنیم ؟؟یا همراه با خوندن متن ؟؟چجوری ؟در کل چجوری باید ادبیاتو خوند؟؟یه روش خوب .ممنون .مرسی که هستید 😊لطفا بچه های الایی روتگ کنین تا جواب بگیرین. بلدهستین؟؟؟. اینجوری👇👇👇
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء ادمین@Mahed
بله😂.چشم. -
faaa31 سلام. روش من این طوره اگه نظام قدیم هستین حتما اول کتاب های مبحثی نشرالگوروتهیه کنیدو کتاب گاج موضوعی.
من مبحثی میخونم. مثلا اگه قراره امشب درس 14 ادبیات 3بخونم. اول میرم معنی لغاتش درمیارم ازپشت کتاب وداخل کتاب های نشرالگو وبعدمیرم پشت کتاب شماره گذاری میکنم جلوی هرکلمه که هرکلمه مربوط به کدوم درس میشه بامعنی واملاش یادمیگرم.بعدواسه قرابت اصلا سیرتا پیازنمیخونم . میرم سراغ گاج موضوعی چون خوش مفهوم هربیت داره ازقبلی اینکه تستی بپرسه. اونا رومیخونم وبعدتست میزنم هرشب حدود20 تا 30 تست .
وهرشب داخل برنامم املاومعنی کلمات هستش ..
وبراتاریخ ادبیات همون کتاب های نشرالگو ومهروماه میخونم . آخه کتاب تاریخ ادبیات نشرالگو کارتونی هست وقشنگ داخل ذهنت میره. فااطمه
این روش من بودش. 👆👆👆👆@Mahed
ممنونم از اینکه تجربتونو در اختبارم قرار میدین مرسی.مچکرم☺ -
تجربه ای که من امسال به دستش آوردم اینه لغت و قرابت رو با خوندن کتاب پیش ببری خیلی راحته،درسته شعرا خارج از کتابن ولی حول اشعار کتابن و با تسلط بهشون به قرابت بهتر جواب میدیم. یا من سال اول با کتابای هفت خان پیش میرفتم،سر آزمون بهت زده میشدم:cat_face_with_tears_of_joy: اما امسال با ادبیات جامع میخونم درس به درس،متن کتاب رو هم میخونم لغات و متن و شعر خیلی بهتر برام جا میفته و درصدم خیلی بهتر از پارساله. تقریبا روزی یک درس از ادبیات میخونم و چون همه چیز داره از لغت تا قرابت و آرایه مهارتا یک جا باهم تقویت میشن. چون درصدم خیلی پایین بود و الان به وضع خوبی رسیدم گفتم اینو
-
اگه نتیجه میگیری ادامه بده و اگه نه تغییر بده روشتو!
ملاک ما بر خوبدیا بد بودن یک روش همینه نه خود روش!
همینطور اکی دنبال روش نگزد! -
تجربه ای که من امسال به دستش آوردم اینه لغت و قرابت رو با خوندن کتاب پیش ببری خیلی راحته،درسته شعرا خارج از کتابن ولی حول اشعار کتابن و با تسلط بهشون به قرابت بهتر جواب میدیم. یا من سال اول با کتابای هفت خان پیش میرفتم،سر آزمون بهت زده میشدم:cat_face_with_tears_of_joy: اما امسال با ادبیات جامع میخونم درس به درس،متن کتاب رو هم میخونم لغات و متن و شعر خیلی بهتر برام جا میفته و درصدم خیلی بهتر از پارساله. تقریبا روزی یک درس از ادبیات میخونم و چون همه چیز داره از لغت تا قرابت و آرایه مهارتا یک جا باهم تقویت میشن. چون درصدم خیلی پایین بود و الان به وضع خوبی رسیدم گفتم اینو
-
اگه نتیجه میگیری ادامه بده و اگه نه تغییر بده روشتو!
ملاک ما بر خوبدیا بد بودن یک روش همینه نه خود روش!
همینطور اکی دنبال روش نگزد!doğurduğu oğul
بد نیس خوب میتونم پیش برم .وای میخواستم نظرتونو بدونم .مرسی -
has
اره منم اینکه درس به درس بخونم به نظرم بهتر باشه .ولی اینکه هر شب قرابتم کار کنی و ...میتونه به نظرم خیلی موثر باشه .مرسی.faaa31 در چجوری ادبیاتو بخونیم؟؟ گفته است:
has
اره منم اینکه درس به درس بخونم به نظرم بهتر باشه .ولی اینکه هر شب قرابتم کار کنی و ...میتونه به نظرم خیلی موثر باشه .مرسی.میدونید مشکل ِ من چیه؟ من ساعت نه شب میام خونه مُرده متحرکم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خیلی تلاش می کنم که هر شب یه چیزی کار کنم ولی گاهی وقتا خستگی اجازه نمیده،یه شب در میون تقریبا کلوز می زنم،واژگان و گرامر میخونم ولی نه روند ثابتی نداشتم تا حالا. ولی چون هر روز ادبیات می خونم و درس به درس حدود پونزده تا تست از هر قسمتی داره فکر می کنم کافی باشه. من بهتر شده وضعیتم اما چون درصد پاسخگویی ـم نوسان داشته نمی دونم چی به چیه فقط راضیم نسبت به قبل