زیست شناسی عباس راستی بروجنی صفر تا صد چهارم دبیرستان (96-95)
-
با آموزش کنکوری زیست دوره ی پیش دانشگاهی در خدمت شما هستیم، ابتدا درسنامه ای رو مبتنی بر کتاب درسی به شما آموزش می دیم، در انتها در یک کلیپ جداگانه گنجینه ی نکات کنکوری که خودش از ٣ قسمت تشکیل شده:
- نکات متنی
- نکات مفهومی
- نکات ترکیبی
لذا در پایان هر فصل نکات تکمیلی و ناب کنکوری هم به شما آموزش داده میشه تا نگرانی برای حل تست های کنکوری نداشته باشید و مجموعه نکات فصل رو کاملا آموخته باشید.
همچنین در انتهای هر جلسه مجموعه تمرین ها و پرسش هایی رو که از قبل براتون آماده کردم رو با هم حل می کنیم، که خود مجموعه پرسش ها دو دسته هستند
- ویژه ی امتحان نهایی
- ویژه ی کنکوری ها
جهت دانلود و یا تماشای فیلم های زیست پیش دانشگاهی آقای راستی، اینجا کلیک کنید
-
سلام دوستان تدریسشون چطور بود ؟؟؟؟؟؟؟؟
دکتر رحیمی بهتر تدریس کردن یا ایشون ؟؟
کسایی که تدریس هر دو تا دبیر رو دیدن بگن . ممنون .
-
Drmehdi در زیست شناسی عباس راستی بروجنی صفر تا صد چهارم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام
من الان داشتم میدیدم فیلم استاد بروجنیو بنظرم ایشون خوب تدریس میکنن یعنی مفهومی تدریس میکنن مثل استاد پازوکی تقریبا ولی خودم فیلم استاد رحیمیو بیشتر دوست دارم بهتره خودتون ببینید ومقایسه کنید نظر خودتون مهمه . -
ب نظر من استاد رحیمی خیلی انرژی میزاشتن توی تدریس و همین ی دلیلی هست که بچه ها بیشتر میگن اقای رحیمی
اما در هر صورت دوتا دبیرخووبن -
یه خورده نقد سازنده دارم البته ببخشیدا
1 تدریس استاد فقط کتاب درسی هستش پس لطفا ویژه ی کنکوری ها رو حذف کنید برا امتحان نهایی قطعا سازنده س
2 کتابی که استاد تدریس میکنن واقعا از نظر تست ضعیفه یکمی تست قوی تر بهترع
3 البته این میتونه به عنوان یه منبع برا جمع بندیِ کتابی باشه
4 مرسی استاد بازم ممنون
5 یه کد تخفیف برا کتاباتونم که قضیه رو خیلی هم عالی میکنه -
1 تدریس استاد فقط کتاب درسی هستش پس لطفا ویژه ی کنکوری ها رو حذف کنید برا امتحان نهایی قطعا سازنده س
4 مرسی استاد بازم ممنون
5 یه کد تخفیف برا کتاباتونم که قضیه رو خیلی هم عالی میکنهoktay در مورد مورد اولت بگم فقط که با تسلط روی متن کتاب بالای 60 درصد میتونی تستای کننکورتو بزنی حتی امسال بالای 75 میشد زد
-
سلام
از آلاء ممنونم که یک درس رو با دو استاد مختلف در اختیار گذاشته
یه پیشنهادی دارم اینه که برای زیست دوم هم برنامه داشته باشید
چون از سال سوم و پیش دبیرای مختلف و خوبی هست ولی برای دوم نه! -
4 مرسی استاد بازم ممنون
5 یه کد تخفیف برا کتاباتونم که قضیه رو خیلی هم عالی میکنهoktay
سلام، نظرات شما رو خوندم فکر کنم یه سوء تفاهمی ایجاد شده، چون فقط یه جلسه اومده رو سایت.
این درس تدریسش قراره این مدلی باشه- ابتدا کتاب درسی رو تدریس کنند - به صورت نمودار درختی
- آخر هر جلسه قراره چند تا سوال نهایی و تست ااز مباحثی که تدریس کردند درس بدند
- تدریس کتاب که تموم شد، قراره نکات مفهومی و ترکیبی که هر قسمت کتاب با هم داره و با کتاب های دیگه رو توضیح بدن
- فصل که به طور کامل تموم شد، 10 سال کنکور داخل و خارج از اون فصل رو تست هاش رو تجزیه و تحلیل کنند.
لذا به نظرم "عنوان ویژه کنکور و امتحان نهایی که خودش 5% کنکوره مناسیه"
-
و نکته ی آخر اینکه فقط زیست پیش رو تدریس می کنند.
ترنم اینکه فرمودید چرا زیست پیش دلیلش اینه
زیست دوم: توسط آقای پازوکی تدریس شده و قراره توسط آقای رحیمی هم تدریس بشه و عمرش فقط امساله! دهم اومده و دوم دیگه رفت.
زیست سوم: توسط آقای پازوکی تدریس شده و توسط آقای امینی در حال تدریسه، قراره آقای رحیمی هم تدریس کنند و امسال عمر اینم تموم میشه و مقطع یازدهم میاد!برای همین زیست پیش انتخاب شد!
-
و نکته ی آخر اینکه فقط زیست پیش رو تدریس می کنند.
ترنم اینکه فرمودید چرا زیست پیش دلیلش اینه
زیست دوم: توسط آقای پازوکی تدریس شده و قراره توسط آقای رحیمی هم تدریس بشه و عمرش فقط امساله! دهم اومده و دوم دیگه رفت.
زیست سوم: توسط آقای پازوکی تدریس شده و توسط آقای امینی در حال تدریسه، قراره آقای رحیمی هم تدریس کنند و امسال عمر اینم تموم میشه و مقطع یازدهم میاد!برای همین زیست پیش انتخاب شد!
-
@mahsa_k در زیست شناسی عباس راستی بروجنی صفر تا صد چهارم دبیرستان (96-95) گفته است:
Hooman زیست دوم رو استاد امینی راد واقعا عالی کار کردن دوست عزیز
اقا ی امینی راد عالین
اما خیلی وقت میگیره از ادم که نگاه کنه
تعداد جلسات برا هر درس بالاس
حتی اگه بخوای هر روز یه جلسه رو نگاه کنی
تا اخر سال باید مشغول دوم باشی -
من رشته ام ریاضی بوده. زیست پیش رو برای بار اوله که میخوام بخونم. تدریس استاد صفر تا صده و همه مطالب رو پوشش میده؟
ممنون میشم دوستانی ک فیلم رو دیدند پاسخ بدن@mahsa_k
اره دیگ صفرتا صد ینی کلیش واس ماس -
ترنم جان منظورت ااز عمرشون تموم شد چیه ؟
ینی واسه سال بعد دوم و سوم نداریم؟ ینی این کتابا حذف میشن؟؟ -
ینی واسه سال بعد دوم و سوم نداریم؟ ینی این کتابا حذف میشن؟؟royaaa در زیست شناسی عباس راستی بروجنی صفر تا صد چهارم دبیرستان (96-95) گفته است:
ینی واسه سال بعد دوم و سوم نداریم؟ ینی این کتابا حذف میشن؟؟منم زیاد در جریان نیستم چه داره میشه تو این اموزش پرورش
-
به نظرم باید اسم این آموزشو بذاریم "کتابخوانی مهروماه" !!