به تعویق انداختن تاریخ کنکور
-
اصن خیلی دارن نامردی میکنن خودشون دارن وضعو میبینن میبینن کسی نمیتونه ت این وضع درس بخونه ن کتابی هیچیشون سالم نیست واقعا اخر ظلمه نمیدونن الان باید فکر خونشون باشن یا درسشون با سهمیه دادن چی درست میشه اینقدر ب این ور واون ور سهمیه دادن ک چی اخرش چند درصدشو میخواد بگیره گیریم سهمیه ام دادین زمانم همون موقعه بود اون کسی ک روز آزمون میره سر جلسه هیچی یادش نباشه سهمیه ب چ دردش میخوره
واقعا مسولین بی مسول و بی فکری داریم جای تاسف داره -
سلام دوستا ن نظر شما درمورد سهمیه های کنکور چیه؟؟؟؟ از نظر من به جز چند مورد بقیش در حق خیلی ها ظلم
-
سلام دوستا ن نظر شما درمورد سهمیه های کنکور چیه؟؟؟؟ از نظر من به جز چند مورد بقیش در حق خیلی ها ظلم
-
یکی از مخالفت هام مثلا با فرزندان هیئت علمیه... اونا از یه طرف خدابراشون ساخته پدر مادر باسواد باوضعیت مالی مناسب دارن بعد سنجش هم میاد وضعیت رو براشون بهتر میکنه.. خیلی ادمهایی رو داریم اطرافمون که وضعیت خانوادگی و اجتماعی ازلحاظ روحی ومالی و.. خیلی بد تری از زلزله وسیل و...دارن
-
یکی از مخالفت هام مثلا با فرزندان هیئت علمیه... اونا از یه طرف خدابراشون ساخته پدر مادر باسواد باوضعیت مالی مناسب دارن بعد سنجش هم میاد وضعیت رو براشون بهتر میکنه.. خیلی ادمهایی رو داریم اطرافمون که وضعیت خانوادگی و اجتماعی ازلحاظ روحی ومالی و.. خیلی بد تری از زلزله وسیل و...دارن
-
سهمیه! چیزی که تو کشور ما تا اتفاقی میفته میدن!
بابا بگن بقیه برن بمی.... بهتره!!!!!!!
ما میخوایم ژن خوب بالا بیاریم!
ما نمیخوایم پولمون کم بشه بخاطر 3هفته تعویق!
بچه ها سیل زده مهم نیست
ما اگه کنکور سه هفته دیرتر شروع کنیم ازون بر دیرتر اعلام میکنیم دانشگاه ها پذیرش سخت میشه
پولمون به خطر میفته!
کنکوری که داره بخاطر هموطنش از وقت استراحتش میزنه تلاش میکنه عقب بندازن جا تشکر و افتخاره
نه کسی که منافع مالی براش اهمیت داشته باشه...........تاثییر سوابق تحصیلی هم میگفتن کار درستیه!!!!!اینا همونا نیستن ایا؟
من دوستم سهمیه داشت با 25درصد جانبازی رتبش از 27هزار اومد 1200
بخدا کجا عدالته این؟وقت بهترینه
به سهمیه توی رتبه های بقیه اثر میزارندا
-
سهمیه! چیزی که تو کشور ما تا اتفاقی میفته میدن!
بابا بگن بقیه برن بمی.... بهتره!!!!!!!
ما میخوایم ژن خوب بالا بیاریم!
ما نمیخوایم پولمون کم بشه بخاطر 3هفته تعویق!
بچه ها سیل زده مهم نیست
ما اگه کنکور سه هفته دیرتر شروع کنیم ازون بر دیرتر اعلام میکنیم دانشگاه ها پذیرش سخت میشه
پولمون به خطر میفته!
کنکوری که داره بخاطر هموطنش از وقت استراحتش میزنه تلاش میکنه عقب بندازن جا تشکر و افتخاره
نه کسی که منافع مالی براش اهمیت داشته باشه...........تاثییر سوابق تحصیلی هم میگفتن کار درستیه!!!!!اینا همونا نیستن ایا؟
من دوستم سهمیه داشت با 25درصد جانبازی رتبش از 27هزار اومد 1200
بخدا کجا عدالته این؟وقت بهترینه
به سهمیه توی رتبه های بقیه اثر میزارندا
-
به نظر من منطقی نیست،چه قدر قراره عقب بندازن و خب آیا واقعا این تاخیر برای اونا چیزی رو عوض میکنه؟
من در توانم بود چندتا کتاب کنکور فرستادم برای کسایی که می شناختم،این توان ِ من بود. سوال من اینه برای کسی که کل زندگی ـشو سیل نابود کرده به تعویق انداختن تاریخ کنکور چه سودی داره؟ اختصاص سهمیه چی؟ این بهتر نیست براشون امکاناتی فراهم کنن که بتونن حداقل یه گوشه ای از مشکلاتشون رو بگیرن؟ به نظرم این تصمیم صرفا از روی احساساتمونه که براشون ناراحتیم،باید کار دیگه ای انجام بشه -
sita موافقم باهاتون البته با اینکه من پایه یازدهمم و به من سهمیه تعلق نمیگیره اما چون توی شهر سیل زده هستیم به خیلی از دوازدهمی ها ی شهرمون سهمیه تعلق میگیره درحالی که اب تا یک کیلو متری خونه ها شون هم نیومده
ساقی در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
sita موافقم باهاتون البته با اینکه من پایه یازدهمم و به من سهمیه تعلق نمیگیره اما چون توی شهر سیل زده هستیم به خیلی از دوازدهمی ها ی شهرمون سهمیه تعلق میگیره درحالی که اب تا یک کیلو متری خونه ها شون هم نیومده
-
Maryam Yousefi در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
پس در نهایت بهشون سهمیه دادن؟
-
Maryam Yousefi در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
پس در نهایت بهشون سهمیه دادن؟
-
«حاجی بابایی» رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس: تعویق تاریخ کنکور سراسری ۱۳۹۸ در دستور کار مجلس قرار گرفت
-
«حاجی بابایی» رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس: تعویق تاریخ کنکور سراسری ۱۳۹۸ در دستور کار مجلس قرار گرفت
@SOBHAN-1999 راسته؟؟
-
@Dr-FY آها