آزمون سنجش پایه
-
سلام دوستان خدا قوت...دیشب تمام وقت ریاضی میخوندم و غرق ش شدم تا دم صبح خوابم برو صبح ۹ بیدار شدم و آزمون رو از دست دادم خ ناراحتم...هیچ راهی نیست بتونم سوالات سنجش رو پیدا کنم...گویا خ این آزمون مهمه..ممنون میشوم کمک کنید
-
سلام دوستان خدا قوت...دیشب تمام وقت ریاضی میخوندم و غرق ش شدم تا دم صبح خوابم برو صبح ۹ بیدار شدم و آزمون رو از دست دادم خ ناراحتم...هیچ راهی نیست بتونم سوالات سنجش رو پیدا کنم...گویا خ این آزمون مهمه..ممنون میشوم کمک کنید
khanoome sadri64 سلام منم ندادم ینی داشتم نرفتم
قرار برم بیارم اگ دستم رسید عکس میگیرم براتون ...
حالا دوستانم اگ فایل پی دی افشو داشتن قرار میدن براتون
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
khanoome sadri64 سلام منم ندادم ینی داشتم نرفتم
قرار برم بیارم اگ دستم رسید عکس میگیرم براتون ...
حالا دوستانم اگ فایل پی دی افشو داشتن قرار میدن براتون
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@ASMA-MORADI وای چه خوب .خ ممنونم.موندم چرا سنجش برخلاف بقیه موسسات سوالات رو قرار نمیده.
-
@ASMA-MORADI وای چه خوب .خ ممنونم.موندم چرا سنجش برخلاف بقیه موسسات سوالات رو قرار نمیده.
khanoome sadri64 خاهش میکنم قابلتونو نداره ....
تو بعضی کانالا هس... -
khanoome sadri64 چه رشته ای هستی؟
-
من دیگه موضوع جدید نزنم...کسی میدونه کارنامه سنجش کی میاد سایت؟؟؟:confused_face:
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
@moosavi21 تجربی.بله فارغ التحصیلم....اونم چه فارغ التحصیلی ...سال ۸۲....ههههههه
-
من دیگه موضوع جدید نزنم...کسی میدونه کارنامه سنجش کی میاد سایت؟؟؟:confused_face:
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@moosavi21 کلا تحلیل تون در مورد آزمون امروز چیه؟گویا ریاضی طبق معمول چرت بوده؟تو کانال دکتر سبطی خیلی ها از سختی ادبیات می گفتند و آیا شیمی ش امسال هم سخت بوده؟؟زیست رو گفتن راحت بوده..عربی اعراب گذاری اومده؟اخه برا نظام جدیدی ها حذفه...و قراره مباحث مشترک رو سوال بدن
-
@moosavi21 کلا تحلیل تون در مورد آزمون امروز چیه؟گویا ریاضی طبق معمول چرت بوده؟تو کانال دکتر سبطی خیلی ها از سختی ادبیات می گفتند و آیا شیمی ش امسال هم سخت بوده؟؟زیست رو گفتن راحت بوده..عربی اعراب گذاری اومده؟اخه برا نظام جدیدی ها حذفه...و قراره مباحث مشترک رو سوال بدن
khanoome sadri64 من تا کارنامم نیاد نمیتونم نظر بدم :/
-
@moosavi21 تجربی.بله فارغ التحصیلم....اونم چه فارغ التحصیلی ...سال ۸۲....ههههههه
khanoome sadri64 تجربی هستید؟پیدا کردید یا بفرستم براتون؟
-
khanoome sadri64 تجربی هستید؟پیدا کردید یا بفرستم براتون؟
@moosavi21 خیر پیدا نکردم.خ ممنون میشوم بفرستید.امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرید...خب خودتون با پاسخ نامه چک کنید و درصدگیری کنید..
-
@moosavi21 کلا تحلیل تون در مورد آزمون امروز چیه؟گویا ریاضی طبق معمول چرت بوده؟تو کانال دکتر سبطی خیلی ها از سختی ادبیات می گفتند و آیا شیمی ش امسال هم سخت بوده؟؟زیست رو گفتن راحت بوده..عربی اعراب گذاری اومده؟اخه برا نظام جدیدی ها حذفه...و قراره مباحث مشترک رو سوال بدن
khanoome sadri64 کاش بقیه دوستان که امروز آزمون دادن بیان و نظراتشان رو بیان کنند
-
@moosavi21 اینجا امکان لینک دادن وجود نداره
-
@ASMA-MORADI وای که الایی ها چقد خوبن
-
khanoome sadri64 کاش بقیه دوستان که امروز آزمون دادن بیان و نظراتشان رو بیان کنند
khanoome sadri64
سلام
اول بگم که حساااابی خراب کردم آزمونو:confused_face: :worried_face: { البته خوب خیلی نخونده بودم...}
به نظر من عمومی ها خیلی آسون بود و کسی که خونده بود فکر نکنم زیر 80 درصد بزنه
توی عمومی ها فقط ریدینگ های زبان خیلی سخت بود که اصلا نتونستم بخونم که سوالاشو بزنم ...
توی اختصاصی ها :
شیمی وحشتناک سخخخخخت بود:fearful_face: :fearful_face: :face_screaming_in_fear: {البته دوباره بگم من خیلی نخونده بودم...}
زیست شناسی هم سنگ کنکور بود و سوالات نکته دار خوبی داشت
فیزیک هم تقریبا مثل گذشته...
ریاضی سوالاش به دو بخش خیلی ساده و خیلی سخت تقسیم میشد:neutral_face:
پ ن : می خوام کارناممو بزارم انجمن که درس عبرتی بشه که بیشتر بخونم...:smiling_face_with_halo: :winking_face: :dizzy_face:
البته درصدام وحشتناکه { گذاشتم نخندین }می زارم که آزمون بعدی انشاا... بیام و بگم که چه قدر پیشرفت کردم:raised_fist: :oncoming_fist: :victory_hand: -
@moosavi21 اینجا امکان لینک دادن وجود نداره
khanoome sadri64 خب تو تلگرام اینستا کنکوری رو سرچ کنید