آزمون سنجش پایه
-
khanoome sadri64 کاش بقیه دوستان که امروز آزمون دادن بیان و نظراتشان رو بیان کنند
khanoome sadri64
سلام
اول بگم که حساااابی خراب کردم آزمونو:confused_face: :worried_face: { البته خوب خیلی نخونده بودم...}
به نظر من عمومی ها خیلی آسون بود و کسی که خونده بود فکر نکنم زیر 80 درصد بزنه
توی عمومی ها فقط ریدینگ های زبان خیلی سخت بود که اصلا نتونستم بخونم که سوالاشو بزنم ...
توی اختصاصی ها :
شیمی وحشتناک سخخخخخت بود:fearful_face: :fearful_face: :face_screaming_in_fear: {البته دوباره بگم من خیلی نخونده بودم...}
زیست شناسی هم سنگ کنکور بود و سوالات نکته دار خوبی داشت
فیزیک هم تقریبا مثل گذشته...
ریاضی سوالاش به دو بخش خیلی ساده و خیلی سخت تقسیم میشد:neutral_face:
پ ن : می خوام کارناممو بزارم انجمن که درس عبرتی بشه که بیشتر بخونم...:smiling_face_with_halo: :winking_face: :dizzy_face:
البته درصدام وحشتناکه { گذاشتم نخندین }می زارم که آزمون بعدی انشاا... بیام و بگم که چه قدر پیشرفت کردم:raised_fist: :oncoming_fist: :victory_hand: -
@moosavi21 اینجا امکان لینک دادن وجود نداره
khanoome sadri64 خب تو تلگرام اینستا کنکوری رو سرچ کنید
-
khanoome sadri64
سلام
اول بگم که حساااابی خراب کردم آزمونو:confused_face: :worried_face: { البته خوب خیلی نخونده بودم...}
توی عمومی ها فقط ریدینگ های زبان خیلی سخت بود که اصلا نتونستم بخونم که سوالاشو بزنم ...
توی اختصاصی ها :
شیمی وحشتناک سخخخخخت بود:fearful_face: :fearful_face: :face_screaming_in_fear: {البته دوباره بگم من خیلی نخونده بودم...}
پ ن : می خوام کارناممو بزارم انجمن که درس عبرتی بشه که بیشتر بخونم...:smiling_face_with_halo: :winking_face: :dizzy_face:
البته درصدام وحشتناکه { گذاشتم نخندین }می زارم که آزمون بعدی انشاا... بیام و بگم که چه قدر پیشرفت کردم:raised_fist: :oncoming_fist: :victory_hand:@dr-es78 آفرین بر شما و همت تان ...مرسی که ما رو هم در تجربه تون شریک کردید.
-
khanoome sadri64 خب تو تلگرام اینستا کنکوری رو سرچ کنید
@moosavi21 بله.انجام دادم.و الان دانلود کردم .خ سپاسگزارم.هر چند کیفیت پایینه.ولی قابل استفاده است...تا من باشم آزمونی رو از دست ندهم....
-
khanoome sadri64
سلام
توی اختصاصی ها :
البته درصدام وحشتناکه { گذاشتم نخندین }می زارم که آزمون بعدی انشاا... بیام و بگم که چه قدر پیشرفت کردم:raised_fist: :oncoming_fist: :victory_hand: -
@moosavi21 بله.انجام دادم.و الان دانلود کردم .خ سپاسگزارم.هر چند کیفیت پایینه.ولی قابل استفاده است...تا من باشم آزمونی رو از دست ندهم....
khanoome sadri64 جور کردیدن یا عکس بفرستم؟
-
منم پارسال آزمونا رو جا میموندم دیگه گیرم نمیومد..کاملا درک میکنم
درمورد آزمون هنوزم کارنامه رو ندیدم ولی خودم دیگه با استرسم کنار اومدم و درصدا رو حساب کردم اصلا راضی نیستم و میخوام سرمو بکوبم دیوار 😐@moosavi21 بیخیال ..سه تا دیگه مونده
-
@ASMA-MORADI بفرستید ممنون میشومم
-
@ASMA-MORADI بفرستید ممنون میشومم
khanoome sadri64 چشم
-
@ASMA-MORADI ممنون. میشه سوال دینی هم بزارین. متشکر😍🌸
-
@ASMA-MORADI ممنونم...زحمت کشیدید...عمومی ها رو هم بگذارید لطفا.
-
@ASMA-MORADI ممنون آلایی🌷🌷🌹.
موفق باشین