به تعویق انداختن تاریخ کنکور
-
«حاجی بابایی» رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس: تعویق تاریخ کنکور سراسری ۱۳۹۸ در دستور کار مجلس قرار گرفت
@SOBHAN-1999 راسته؟؟
-
@Dr-FY آها
-
-
@SOBHAN-1999 ازکسی یاتلویزیون اخبارگفت؟؟
-
@Mahed
یه کانال بود گفت
البته اون کانال حرف مفت نمیزنه -
@Mahed
یه کانال بود گفت
البته اون کانال حرف مفت نمیزنه@SOBHAN-1999 آهان. ولش کنید. ممنون
-
@Mahed
https://farsnews.com
این سایت کامل گفته -
خدا کنه خبر خوبی تو راه باشه ...
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه خاطر نشان کرد: وزارت علوم معتقد است که ثبتنام دانشگاهها باید در زمان مشخصی انجام شود و دانشجویان در مهلت تعیین شده اول مهرماه در کلاسهای درس حضور یابند. برای رسیدگی به این امر باید یک تصمیم کارشناسی اتخاذ شود و وزارت علوم هنوز تصمیم قطعی در این خصوص نگرفته است.
محمدی درباره اختصاص سهمیه به مناطق سیلزده متذکر شد: پیشنهاد اختصاص سهمیه به مناطق سیلزده از سوی رئیس سازمان سنجش مطرح شده بود که مورد موافقت قرار نگرفت، چون ممکن است در این روش، حق گروهی دیگر از داوطلبان ضایع شود که برای جلوگیری از این امر باید ظرفیت پذیرش را افزایش دهیم و کلیه این موارد باید کارشناسی شود تا تصمیم درستی برای رسیدگی به این مسئله اتخاذ شود.
وی خاطر نشان کرد: آزمون کارشناسی ارشد 98 هم با توجه به وضعیت بحران سیل در برخی از استانها، به خردادماه موکول شد که به تصویب قطعی وزارت علوم رسید و به داوطلبان مناطق سیلزده سهمیه ویژهای اختصاص داده نشد.
http://www.iscanews.ir/news/1002898/وزارت-علوم،-تصمیم
#نه_به_سهمیه
-
من ترجیح میدم دیگه وارد این قضایا نشم،سر نظام جدید و نظام قدیم انقدر شایعه بی اساس درست کردن که به نظرم فقط باید صبر کرد و اطلاعیه از سازمان سنجش گرفت. اینا هزار دور حرفاشون می چرخه...
و کاش یکمی فکر کنن،جز به تعویق انداختن و اختصاص سهمیه راه حل دیگه ای پیدا کنن -
خیلی مسخره اس واقعن
کسی هم هیچ کاری نمیکنه.....واقعن نمیخواین پیگیر بشین؟؟؟#خبر_مهم
احتمال تخصیص سهمیه به داوطلبان کنکور در مناطق سیل زده
️وزیر آموزش وپرورش گفت: تعویق زمان کنکور در اختیار سازمان سنجش است و بعید به نظر میرسد که زمان کنکور تغییر کند چراکه سال تحصیلی دانشگاهها را با مشکل مواجه میکند.
برای اختصاص سهمیه خاص به داوطلبان کنکوری صحبتهایی با وزارت علوم داشتیم و طی چند روز آینده شورای سنجش و پذیرش برای تعیین تکلیف این موضوع تشکیل شود.
روند اختصاص سهمیه مانند رویه در نظر گرفته برای داوطلبان زلزلهزده کرمانشاهی است که در برخی رشتهها سهمیه اضافه در نظر گرفته میشود.
..هه...خوبه...بشه مثه پارسال با کلی اشتباه و ما هم ک رو هوا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@حامیان-آلاء-مشاور -
خیلی مسخره اس واقعن
کسی هم هیچ کاری نمیکنه.....واقعن نمیخواین پیگیر بشین؟؟؟#خبر_مهم
احتمال تخصیص سهمیه به داوطلبان کنکور در مناطق سیل زده
️وزیر آموزش وپرورش گفت: تعویق زمان کنکور در اختیار سازمان سنجش است و بعید به نظر میرسد که زمان کنکور تغییر کند چراکه سال تحصیلی دانشگاهها را با مشکل مواجه میکند.
برای اختصاص سهمیه خاص به داوطلبان کنکوری صحبتهایی با وزارت علوم داشتیم و طی چند روز آینده شورای سنجش و پذیرش برای تعیین تکلیف این موضوع تشکیل شود.
روند اختصاص سهمیه مانند رویه در نظر گرفته برای داوطلبان زلزلهزده کرمانشاهی است که در برخی رشتهها سهمیه اضافه در نظر گرفته میشود.
..هه...خوبه...بشه مثه پارسال با کلی اشتباه و ما هم ک رو هوا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@حامیان-آلاء-مشاور@Mobham جوری که گفتن سهمیه ای که بهشون میدن مازاد بر سهمیه اصلیه...
مث کرمانشاه ..
اگه یادت باشه پارسال اواخر دفترچه انتخاب رشته یه قسمتی بود فقط مال مناطق زلزله زده که دانشگاه های خودشون یکی دو نفر پزشکی مازاد بر سهمیه اصلی خود دانشگاه از بچه های زلزله زده گرفتن .
یه نگاهی به دفترچه انتخاب رشته پارسال بندازین اگه دارینش ..
ینی این بیچاره ها نه جای منو تنگ میکنن نه جای شمارو :|
رتبه های داغون پارسالم مال سهمیه 5 درصدی های عزیزمون بود که فرزندان رزمندگان عزیزمونن :| -
@Mobham جوری که گفتن سهمیه ای که بهشون میدن مازاد بر سهمیه اصلیه...
مث کرمانشاه ..
اگه یادت باشه پارسال اواخر دفترچه انتخاب رشته یه قسمتی بود فقط مال مناطق زلزله زده که دانشگاه های خودشون یکی دو نفر پزشکی مازاد بر سهمیه اصلی خود دانشگاه از بچه های زلزله زده گرفتن .
یه نگاهی به دفترچه انتخاب رشته پارسال بندازین اگه دارینش ..
ینی این بیچاره ها نه جای منو تنگ میکنن نه جای شمارو :|
رتبه های داغون پارسالم مال سهمیه 5 درصدی های عزیزمون بود که فرزندان رزمندگان عزیزمونن :|sonic اگه قرار به اعتراض هست که کلی سهمیه ی ناعادلانه هست که پنج درصدم چیزی نیس توش:// سهمیه هیئت علمی و ...:/// بزار یه توضیح بدم راجب اینم خواستید تا اخر بخونید اینقدرم راجب سهمیه انتقاد نکنید به احتمال زیاد به همین سیل زدگانم اختصاص بدن اعتراض ما هم هیچ فایده ای نداره:///
وقتی شما از سهمیه ۵ درصدی یا ۲۵ درصدی ایثارگران استفاده کردید %(#ff0000)[رقابت شما فقط با داوطلبان همین سهمیه خواهد بود] و دیگه جزو سهمیه مناطق نیستید. برای هر داوطلب فقط یک کارنامه کنکور صادر میشه و رتبه اش فقط در بین داوطلبان یک سهمیه در نظر گرفته میشه.
یه مثال میزنم اگه آخرین داوطلبی که با استفاده از سهمیه مناطق ۱ یا ۲ یا ۳ تونسته پزشکی دانشگاه X قبول بشه ترازش در کنکور سراسری ۱۰۰۰۰ بوده، یک داوطلب سهمیه ۵ درصدی ایثارگران در کنکور باید حداقل تراز ۸۵۰۰ رو کسب کنه وگرنه امکان قبولی پزشکی دانشگاه X رو با استفاده از سهمیه ۵ درصدی ایثارگران در کنکور نخواهد داشت.با این وجود، داشتن حداقل ۸۵ درصد تراز آخرین قبولی به تنهایی کافی نیست چون فقط ۵ درصد ظرفیت رشته پزشکی دانشگاه X برای داوطلبان سهمیه ۵ درصدی کنار گذاشته شده و فقط نفر یا نفرات اولی که اولاً ترازشون بالای ۸۵۰۰ بوده و ثانیاً از بین ۸۵۰۰ به بالاها ترازشون از بقیه بالاتر هست میتونن پزشکی دانشگاه X قبول بشن. بنابرین این طور تصور نکنید که هر داوطلب سهمیه ۵ درصدی در کنکور با داشتن تراز بالا الزما میتونه رشته دلخواهش قبول بشه بلکه باید ترازش از سایر رقبای هم سهمیه ای که اون رشته و دانشگاه رو زودتر انتخاب کردن هم بالاتر باشه.به عنوان مثال، اگر پزشکی دانشگاه X امسال ۴۰ نفر پذیرش داشته باشه، حداکثر ۲۵ درصد از ظرفیت کلاس یعنی ۱۰ نفر برای داوطلبان سهمیه ۲۵ درصدی کنار گذاشته شده به شرطی که حداقل ۸۵ درصد تراز رو کسب کنن و ۵ درصد از ظرفیت کلاس یعنی ۲ نفر هم برای داوطلبان ۵ درصدی کنکور کنار گذاشته شده باز هم به شرطی که حداقل ۸۵ درصد تراز رو کسب کنن.
(تازه با کلی شرط از 40 نفر دو نفر به طور مثال://)
معمولا تعداد کل داوطلبان سهمیه ۲۵ درصدی زیاد نیست و هر سال کمتر از ۴ درصد کل داوطلبان کنکور شرایط استفاده از سهمیه ۲۵ درصدی ایثارگران رو دارن که از همین ۴ درصد هم همه نمیتونن رشته دلخواهشون قبول بشن چون باید حداقل ۸۵ درصد تراز رو هم کسب کرده باشن. بنابرین درصد زیادی از ظرفیت ۲۵ درصدی ایثارگران خالی باقی میمونه. خب حالا باقی مانده این ظرفیت رو چه کسانی باید پر کنن؟ تا کنکور ۹۵ به این صورت بود که باقی مانده این ظرفیت توسط داوطلبان منطقه ۱ و ۲ و ۳ پر میشد. اما از کنکور ۹۶ قانون تغییر کرد و ظرفیت باقی مانده ابتدا توسط داوطلبان سهمیه ۵ درصدی حداکثر به میزان ۵ درصد ظرفیت کلاس پر میشه و اولویت با این داوطلبان هست و در صورتی که باز هم این ظرفیت تکمیل نشد باقی مانده اش توسط داوطلبان سهمیه مناطق ۱ و ۲ و ۳ پر میشه. -
sonic اگه قرار به اعتراض هست که کلی سهمیه ی ناعادلانه هست که پنج درصدم چیزی نیس توش:// سهمیه هیئت علمی و ...:/// بزار یه توضیح بدم راجب اینم خواستید تا اخر بخونید اینقدرم راجب سهمیه انتقاد نکنید به احتمال زیاد به همین سیل زدگانم اختصاص بدن اعتراض ما هم هیچ فایده ای نداره:///
وقتی شما از سهمیه ۵ درصدی یا ۲۵ درصدی ایثارگران استفاده کردید %(#ff0000)[رقابت شما فقط با داوطلبان همین سهمیه خواهد بود] و دیگه جزو سهمیه مناطق نیستید. برای هر داوطلب فقط یک کارنامه کنکور صادر میشه و رتبه اش فقط در بین داوطلبان یک سهمیه در نظر گرفته میشه.
یه مثال میزنم اگه آخرین داوطلبی که با استفاده از سهمیه مناطق ۱ یا ۲ یا ۳ تونسته پزشکی دانشگاه X قبول بشه ترازش در کنکور سراسری ۱۰۰۰۰ بوده، یک داوطلب سهمیه ۵ درصدی ایثارگران در کنکور باید حداقل تراز ۸۵۰۰ رو کسب کنه وگرنه امکان قبولی پزشکی دانشگاه X رو با استفاده از سهمیه ۵ درصدی ایثارگران در کنکور نخواهد داشت.با این وجود، داشتن حداقل ۸۵ درصد تراز آخرین قبولی به تنهایی کافی نیست چون فقط ۵ درصد ظرفیت رشته پزشکی دانشگاه X برای داوطلبان سهمیه ۵ درصدی کنار گذاشته شده و فقط نفر یا نفرات اولی که اولاً ترازشون بالای ۸۵۰۰ بوده و ثانیاً از بین ۸۵۰۰ به بالاها ترازشون از بقیه بالاتر هست میتونن پزشکی دانشگاه X قبول بشن. بنابرین این طور تصور نکنید که هر داوطلب سهمیه ۵ درصدی در کنکور با داشتن تراز بالا الزما میتونه رشته دلخواهش قبول بشه بلکه باید ترازش از سایر رقبای هم سهمیه ای که اون رشته و دانشگاه رو زودتر انتخاب کردن هم بالاتر باشه.به عنوان مثال، اگر پزشکی دانشگاه X امسال ۴۰ نفر پذیرش داشته باشه، حداکثر ۲۵ درصد از ظرفیت کلاس یعنی ۱۰ نفر برای داوطلبان سهمیه ۲۵ درصدی کنار گذاشته شده به شرطی که حداقل ۸۵ درصد تراز رو کسب کنن و ۵ درصد از ظرفیت کلاس یعنی ۲ نفر هم برای داوطلبان ۵ درصدی کنکور کنار گذاشته شده باز هم به شرطی که حداقل ۸۵ درصد تراز رو کسب کنن.
معمولا تعداد کل داوطلبان سهمیه ۲۵ درصدی زیاد نیست و هر سال کمتر از ۴ درصد کل داوطلبان کنکور شرایط استفاده از سهمیه ۲۵ درصدی ایثارگران رو دارن که از همین ۴ درصد هم همه نمیتونن رشته دلخواهشون قبول بشن چون باید حداقل ۸۵ درصد تراز رو هم کسب کرده باشن. بنابرین درصد زیادی از ظرفیت ۲۵ درصدی ایثارگران خالی باقی میمونه. خب حالا باقی مانده این ظرفیت رو چه کسانی باید پر کنن؟ تا کنکور ۹۵ به این صورت بود که باقی مانده این ظرفیت توسط داوطلبان منطقه ۱ و ۲ و ۳ پر میشد. اما از کنکور ۹۶ قانون تغییر کرد و ظرفیت باقی مانده ابتدا توسط داوطلبان سهمیه ۵ درصدی حداکثر به میزان ۵ درصد ظرفیت کلاس پر میشه و اولویت با این داوطلبان هست و در صورتی که باز هم این ظرفیت تکمیل نشد باقی مانده اش توسط داوطلبان سهمیه مناطق ۱ و ۲ و ۳ پر میشه. -
sonic اگه قرار به اعتراض هست که کلی سهمیه ی ناعادلانه هست که پنج درصدم چیزی نیس توش:// سهمیه هیئت علمی و ...:/// بزار یه توضیح بدم راجب اینم خواستید تا اخر بخونید اینقدرم راجب سهمیه انتقاد نکنید به احتمال زیاد به همین سیل زدگانم اختصاص بدن اعتراض ما هم هیچ فایده ای نداره:///
معمولا تعداد کل داوطلبان سهمیه ۲۵ درصدی زیاد نیست و هر سال کمتر از ۴ درصد کل داوطلبان کنکور شرایط استفاده از سهمیه ۲۵ درصدی ایثارگران رو دارن که از همین ۴ درصد هم همه نمیتونن رشته دلخواهشون قبول بشن چون باید حداقل ۸۵ درصد تراز رو هم کسب کرده باشن. بنابرین درصد زیادی از ظرفیت ۲۵ درصدی ایثارگران خالی باقی میمونه. خب حالا باقی مانده این ظرفیت رو چه کسانی باید پر کنن؟ تا کنکور ۹۵ به این صورت بود که باقی مانده این ظرفیت توسط داوطلبان منطقه ۱ و ۲ و ۳ پر میشد. اما از کنکور ۹۶ قانون تغییر کرد و ظرفیت باقی مانده ابتدا توسط داوطلبان سهمیه ۵ درصدی حداکثر به میزان ۵ درصد ظرفیت کلاس پر میشه و اولویت با این داوطلبان هست و در صورتی که باز هم این ظرفیت تکمیل نشد باقی مانده اش توسط داوطلبان سهمیه مناطق ۱ و ۲ و ۳ پر میشه.@گذران شما سال 97 کنکور ندادین نه؟
در هر حال من نه وقت بحث راجب چیزیو دارم که نمیتونم تغییرش بدم نه حوصلشو..
اما واسه اطلاعات عمومی خودتون میگم...
اولا حد نصاب 70 درصد شد تو کنکور 97 و نه 85 درصد و حد نصاب برای 5 درصدیا 75 درصد تراز بود ...
دوما سهمیه مناطق و 5 درصد تو سال 97 ادغام شد (دکتر خدایی خودش گفت )
یه مدت میگفت رتبه ها حبابه تو انتخاب رشته درست میشه که معلوم شد نخیر جای مارو سهمیه داران عزیز :| گرفتن و حق مارو دوباره خوردن ...
تهش اینکه اگه من با تراز 10000 پزشکی میارم 25 درصدیای عزیز :| با تراز 7000 و میانگین 20 درصد پزشکی میارن...
تهش اینکه من و امثال من باید جون بکنیم واسه رشته دلخواهمون و یه تعداد .... (استغفرالله :| ) میرن و جای مارو میگیرن و حقمونو میخورن و یه آبم روش...
تهش اینکه ما هم خدایی داریم...:) -
@گذران اینا همش بازی با رقم وارقامه....
من ب چشم خودم دیدم طرف با درصدای میانگین ۲۰ پزشکی قبول شده....
از ریشه خرابه همه چی
وقتی گناه عادی بشه...بی عدالتی قانون بشه فاتحه اشو باید خوند@Mobham نمی دونم شاید حرفت درسته از اینایی که گفتی با میانگین 20 پزشکی قبول شدنم ندیدم دوست خودم رتبش تو سهمیه بیست و پنج درصدی هزار و دویست بود ولی الان هوشبری میخونه:) یکمی هم خیلی اغراق میکنیم مثلا همین 5 درصدی
اگه سهمیه سیل زده ها جای کسی رو تنگ نمی کنه رقابت اینام با داوطلبان همین سهمیست که کلی شرایط دارن و اونقدرم زیادن ک:/
بله شاید حق با شماست -
@گذران شما سال 97 کنکور ندادین نه؟
اولا حد نصاب 70 درصد شد تو کنکور 97 و نه 85 درصد و حد نصاب برای 5 درصدیا 75 درصد تراز بود ...
یه مدت میگفت رتبه ها حبابه تو انتخاب رشته درست میشه که معلوم شد نخیر جای مارو سهمیه داران عزیز :| گرفتن و حق مارو دوباره خوردن ...
تهش اینکه اگه من با تراز 10000 پزشکی میارم 25 درصدیای عزیز :| با تراز 7000 و میانگین 20 درصد پزشکی میارن...
تهش اینکه من و امثال من باید جون بکنیم واسه رشته دلخواهمون و یه تعداد .... (استغفرالله :| ) میرن و جای مارو میگیرن و حقمونو میخورن و یه آبم روش...
تهش اینکه ما هم خدایی داریم...:)sonic مشکل چیز دیگس...
برن دانشگاه
بخونن...
دیدم ک مخ بعضیاشون نمیکشه و مشروط میشن...
دیدیم دکترایی ک هیچی بلد نیسن
حرف زدن راجب این چیزا جز حرص خوردنمون چیزیو حل نمیکنه
ما عادت کردیم ب پشت کنکوری بودن وحقمونو خوردن
واسه بقیه ن اینده ما مهمه...ن امید خانواده هامون
در سال ۶۰۰ هزار نفر فقط شرکت کننده تجربی داریم ک فقط نهایت نهایت ۲۰ هزار نفر بتونن رشته های خوب برن...بقیه این ۵۸۰ هزار نفر میمونن...وپولی ک واسه ثبت نام کنکور دادنم هیچی...بشین حساب کن ببین درسال چقد میشه......... -
sonic مشکل چیز دیگس...
برن دانشگاه
بخونن...
دیدم ک مخ بعضیاشون نمیکشه و مشروط میشن...
دیدیم دکترایی ک هیچی بلد نیسن
حرف زدن راجب این چیزا جز حرص خوردنمون چیزیو حل نمیکنه
ما عادت کردیم ب پشت کنکوری بودن وحقمونو خوردن
واسه بقیه ن اینده ما مهمه...ن امید خانواده هامون
در سال ۶۰۰ هزار نفر فقط شرکت کننده تجربی داریم ک فقط نهایت نهایت ۲۰ هزار نفر بتونن رشته های خوب برن...بقیه این ۵۸۰ هزار نفر میمونن...وپولی ک واسه ثبت نام کنکور دادنم هیچی...بشین حساب کن ببین درسال چقد میشه.........