همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
به اندو کار که بافت پوششیه صددر صد خون رسانی میشه چون سلول هاش زندس و به اکسیزن نیاز داره و مواد غذایی برای متابولیسم به نظرم این کارم توسط رگ های کرونری انجام بشه
-
به اندو کار که بافت پوششیه صددر صد خون رسانی میشه چون سلول هاش زندس و به اکسیزن نیاز داره و مواد غذایی برای متابولیسم به نظرم این کارم توسط رگ های کرونری انجام بشه
alireza -za- در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلولاش سنگفرشی تک لایه هستن!و براحتی میتونن مستقیم خون بگیرن!این درمورد قلب چپ صدق میکنه!چون خونش روشنه!اما درمورد قلب راستو نمیدونم!
-
alireza -za- در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلولاش سنگفرشی تک لایه هستن!و براحتی میتونن مستقیم خون بگیرن!این درمورد قلب چپ صدق میکنه!چون خونش روشنه!اما درمورد قلب راستو نمیدونم!
@Dr.Bernosi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ولی یچیز دیگه هم هسش!اونم ایننه که کتاب گفته خونی که از بافتا میادش 78 درصد از هموگلوبیناش اکسیژن دارن!ینی میتونن از خون روشن هم اکسیژن بگیرن!ینی درسته؟!
-
حالا اینی که گقتم درسته دقیقا یا میتونه درست باشه؟!
-
@drsara در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@Dr.Bernosi
خب از دهانه :|سال 93 نشون نداده!
-
@drsara در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@Dr.Bernosi
من 93 رو ندیدم ولی شکل کتاب میگه از دهان .. آقای رحیمی هم همینو گفتن!راسش من فقط به کتاب اطمینان دارم!استاد رحیمی که عالین!ولی کتاب غلط داره و از همینا تست طرح میشه!!!
-
@Dr.Bernosi
من 93 رو ندیدم ولی شکل کتاب میگه از دهان .. آقای رحیمی هم همینو گفتن!راسش من فقط به کتاب اطمینان دارم!استاد رحیمی که عالین!ولی کتاب غلط داره و از همینا تست طرح میشه!!!
-
@Dr.Bernosi
کتاب این جارو غلط گفته؟شکلشو عوض کرده!نمیدونم والا!سخته درمورد این نظر دادن
-
vani
نشر الگو ای کیو -
@drsara
درگیر این ازمون مازتم -
سلام زیست 1 و2 که تا عید تکمیل میشن؟؟؟ من نگرانم ک تکمیل نشه. لطفا جواب بدین
-
@drsara
درگیر این ازمون مازتم -
مییشن نگران نباش
-
خدا خيرتوننننن بده من كه انقدر ميترسم نكنه سايت الاء بسته بشه خدا خدا ميكنم از نظر مالي كلا مشكلش حل بشه