دوستان یه سوال مهم
-
mahdikm فیزیک دوازدهم چی الا خیلی کلیپ هاشو دیر میده نمیشه رسید فیزیک شیمی ریاضی از نظر شما کدوماش بهتره
milad2 ریاضی که به صورت مبحثی تدریس کردن , تو درس فیزیک تدریس خوب و عادی دارن , شیمی هم که کلا روش های سنتی رو کوبوندن /: به نظرم یه سر به سایتشون بزن تو درس ریاضی مبحث مثلثاتشون فکر کنم رایگان باشه , بگیر اگه خوشت اومد , در کل کلیپ های ریاضیشون بهتره به نظرم
-
milad2 ریاضی که به صورت مبحثی تدریس کردن , تو درس فیزیک تدریس خوب و عادی دارن , شیمی هم که کلا روش های سنتی رو کوبوندن /: به نظرم یه سر به سایتشون بزن تو درس ریاضی مبحث مثلثاتشون فکر کنم رایگان باشه , بگیر اگه خوشت اومد , در کل کلیپ های ریاضیشون بهتره به نظرم
-
milad2 با شیمی اقای صنیعی خوب میشه نتیجه گرفت , حرف اخر اخه یه موسسه ثروتمند با کلی امکانات محسوب میشه , نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد , با هرکدوم میشه موفق شد
-
mahdikm میدونم عزیزم خیلی از اون نظر ... ولی میگم تدریسشون من یه اموزش مثل اقای پویان نظر اگه دیده باشین همه تعریف میدن شعبانی ... ولی اقای مقاریو ترجیح میدم من تو زیست ولی تو درسایی دیگه بخوای مقایسه کنی کدوم بهترن ؟!
-
-
mahdikm فقط ریاضی؟! من ریاضیی الا خیلی خیلی راضیم ... بقیه درسا میشه بگین ببخشید طولانی شد یکم ...
-
milad2 تو الا در درس دینی خیلی مانور داده نشده تو حرف اخر عالیه , تو فیزیک هم میشه گفت یجورایی
-
milad2 اره ی چند قسمت دیدم راضی نبودم میدونی زمان گیره ولی الا تو نیم ساعت قشنگ هم درس میده هم تمرنیاش تموم میشن ولی اونا فیلماش بالای 40 دقیقه بود من چن قسمت نگا کردم نمیتونستم تست بزنم ولی برای استاد صنیعی رو دیدین راحترر تست میزنم
-
-
milad2 یعنی اول هر چی مفهوم شیمه هست رو جدا تدریس میکننن حلیاتشم جدا امم مثلا شیمی دهم چند صفحه ای اولش هم مفهمومیه پهم حلیات داره مث رابطه انیشتن اینا اول امدن مفهوم رو تدریس کردن و کل مفهوم کتاب شیمی دهم رو بعدش توی فیلمای جداگانه حلیاتو