دوستان یه سوال مهم
-
-
mahdikm فقط ریاضی؟! من ریاضیی الا خیلی خیلی راضیم ... بقیه درسا میشه بگین ببخشید طولانی شد یکم ...
-
milad2 تو الا در درس دینی خیلی مانور داده نشده تو حرف اخر عالیه , تو فیزیک هم میشه گفت یجورایی
-
milad2 اره ی چند قسمت دیدم راضی نبودم میدونی زمان گیره ولی الا تو نیم ساعت قشنگ هم درس میده هم تمرنیاش تموم میشن ولی اونا فیلماش بالای 40 دقیقه بود من چن قسمت نگا کردم نمیتونستم تست بزنم ولی برای استاد صنیعی رو دیدین راحترر تست میزنم
-
-
milad2 یعنی اول هر چی مفهوم شیمه هست رو جدا تدریس میکننن حلیاتشم جدا امم مثلا شیمی دهم چند صفحه ای اولش هم مفهمومیه پهم حلیات داره مث رابطه انیشتن اینا اول امدن مفهوم رو تدریس کردن و کل مفهوم کتاب شیمی دهم رو بعدش توی فیلمای جداگانه حلیاتو
-
ققنوس به نظرم ریشه مسایل از مفاهیم میاد , این ها رو ادم با هم بخونه بازدهی بیشتری میگیره , شاید هم فقط برا من اینجوریه
-
milad2 بنظر من بله الا بهتره من خودم نگای فیلمای شیمی میکردم کسل میشدم خابم میگرفت ولی استاد صنیعی رو واقها بیتشر میپسندم جامع کامل و با شور نشاط تدریس میکنه
-
ققنوس به نظرم ریشه مسایل از مفاهیم میاد , این ها رو ادم با هم بخونه بازدهی بیشتری میگیره , شاید هم فقط برا من اینجوریه
-
mahdikm منم با حرف شما موافقم ولی بعضیا اونطوری میپسندن ولی مفایهمو مسائلو. باهم خوندنی خیلی بهتره ادم خسته هم نمیشه
-
درس به درس بگیرین بهتر از پکیج ـه،اگر بنا دارین خریداری کنین یکم بیشتر تحقیق کنن موسسات رو. من خودم فیزیک دیدم خوشم نیومد شیمی هم آقاجانی برای من بهتر بود. این روش ـهای شگفت انگیزی که میگن ایرادش اینه احتمالش هست که سر جلسه کنکور یادتون بره، در نیاد با این روش یا عدد با دقت بیشتری لازم داشته باشه. کیفیت آلا تو این دو درسی که من دیدم بالاتر از حرف آخر بود
-
درس به درس بگیرین بهتر از پکیج ـه،اگر بنا دارین خریداری کنین یکم بیشتر تحقیق کنن موسسات رو. من خودم فیزیک دیدم خوشم نیومد شیمی هم آقاجانی برای من بهتر بود. این روش ـهای شگفت انگیزی که میگن ایرادش اینه احتمالش هست که سر جلسه کنکور یادتون بره، در نیاد با این روش یا عدد با دقت بیشتری لازم داشته باشه. کیفیت آلا تو این دو درسی که من دیدم بالاتر از حرف آخر بود