ایمنی بدن. زیست 2
-
سلام آلایی ها. آیا دمای طبیعی کل بدن 37 درجه هست؟؟رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء romisa @Amir-Bernousi فااطمه دانش-آموزان-آلاء marylb pariaaa dlrm
-
سلام آلایی ها. آیا دمای طبیعی کل بدن 37 درجه هست؟؟رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء romisa @Amir-Bernousi فااطمه دانش-آموزان-آلاء marylb pariaaa dlrm
-
بیضه ها دماشون پایین تره
-
بیضه ها دماشون پایین تره
@Amir-Bernousi فقط بیضه ها سه درجه کمتره؟
-
بیضه ها دماشون پایین تره
@Amir-Bernousi
ممنون
-
@Mahed در ایمنی بدن. زیست 2 گفته است:
@shining-way نطرتون میشه بگی؟
-
نه دمای بدن به طور معمول یا طبیعی یا میانگین 37 درجس ممکنه به خاطر اسیب های بافتی و یا التهاب قسمت خاصی دماش بیشتر باشه و همچنین اندام های پرکاری مثل قلب دمای بالاتری دارند به علت خونرسانی زیاد و سوخت وساز انرژی در اونجا و یا مثل کیسه بیضه کمتر باشه
امیدوارم متوجه شده باشین -
pariaaa خب اگه دمای مرکزی بدن بیشتر از 37 باشه و دمای کیسه بیضه 3 درجه از دمای مرکزی بدن کمتر باشه که نمیشه 34 درجه؟؟؟
-
من که فکر میکنم همجای بدن یکسان نیست دمای مرکز بدن بیشتره و دمای 37 دماییه که برای سنجیدن تب و ... استفاده میشه ولی مشکلم با اون 3 درجه کمتر از دمای مرکز بدنه که تو همه جزوه ها نوشته 34 درجه!
@moosavi21
دوست عزیز گویا متن کتابو اصلا ندیدی؟؟؟؟
پایین گفتم سه حالت میگن 37 درجه 1به طورمیانگین2به طور معمول3به طور طبیعی
دمای کیسه بیضه 3 درجه از این دمای معادل که37 هست کمتره پس میشه34 -
@moosavi21
دوست عزیز گویا متن کتابو اصلا ندیدی؟؟؟؟
پایین گفتم سه حالت میگن 37 درجه 1به طورمیانگین2به طور معمول3به طور طبیعی
دمای کیسه بیضه 3 درجه از این دمای معادل که37 هست کمتره پس میشه34IRAN AZARBAIJAN ولی من فکر میکنم شما ندیدی!!!!!!و اگر فکر کردید من شما رو تگ کرده بودم باید بگم من شما رو تگ نکردم!متن کتاب هم اینه:
دمای کیسه بیضه سه درجه پایین تر از دمای بخش های مرکزی بدن است و بنابراین برای تولید اسپرم مناسب است
صفحه ی 232 نظام قدیم
دفعه ی بعد خواستید به یه کنکوری کمتر از دوماه مونده به کنکور اینطور بگید گویا متن کتابو اصلا ندیدی!!!! کتابو باز کنید یه نگاه بندازید!!!!! -
IRAN AZARBAIJAN ولی من فکر میکنم شما ندیدی!!!!!!و اگر فکر کردید من شما رو تگ کرده بودم باید بگم من شما رو تگ نکردم!متن کتاب هم اینه:
دمای کیسه بیضه سه درجه پایین تر از دمای بخش های مرکزی بدن است و بنابراین برای تولید اسپرم مناسب است
صفحه ی 232 نظام قدیم
دفعه ی بعد خواستید به یه کنکوری کمتر از دوماه مونده به کنکور اینطور بگید گویا متن کتابو اصلا ندیدی!!!! کتابو باز کنید یه نگاه بندازید!!!!!@moosavi21
خود دانی هر طور فکر میکنی بکن قرار نیست من شمارو قانع کنم که
با منطق خودتون برید جلو و موفق باشید
از طرفی من خودمم نظام قدیمم و با رتبه3000 موندم پشت کنکور -
pariaaa خب اگه دمای مرکزی بدن بیشتر از 37 باشه و دمای کیسه بیضه 3 درجه از دمای مرکزی بدن کمتر باشه که نمیشه 34 درجه؟؟؟
-
@moosavi21
خود دانی هر طور فکر میکنی بکن قرار نیست من شمارو قانع کنم که
با منطق خودتون برید جلو و موفق باشید
از طرفی من خودمم نظام قدیمم و با رتبه3000 موندم پشت کنکورIRAN AZARBAIJAN
من با منطق کتاب میرم جلو!!! -