همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
bahare در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@Dr.Bernosi منم اتاق ندارم ففط يه كامپيوترم بردم تو انباري درس ميخونم دو تا بالش بذار رو همديگه رو اون درس بخون داداش جان
من رو زمین میخونم!راحتترم!
@Dr.Bernosi :)پس ايشالا دكتر بشي
-
اگه بشه و خدا بخواد با هزینه خودم میخوام منم تدریس کنم تابستونو فیلمارو آپلود کنم
-
اگه بشه و خدا بخواد با هزینه خودم میخوام منم تدریس کنم تابستونو فیلمارو آپلود کنم
@Dr.Bernosi ايشالااااااااااا
-
چزوم هم مونده فقط تایپش کنم!
-
@Dr.Bernosi ايشالا همه كارارو انجام ميدين
-
-
این پست پاک شده!
-
سلام اگه میشه فصل ۸دوم رو بزارید تو برنامه که هم استاد پازوکی تدریس نکردن هم ازمون هفته بعده وهم برای پیش صفرتاصد گذاشتین. (بازم دلیل بیارم؟ )دستتون درد نکنه
-
سلام اگه میشه فصل ۸دوم رو بزارید تو برنامه که هم استاد پازوکی تدریس نکردن هم ازمون هفته بعده وهم برای پیش صفرتاصد گذاشتین. (بازم دلیل بیارم؟ )دستتون درد نکنه
-
bahrami2071gmail.com
آقای امینی راد تدریس کردن...الان استاد رحیمی پیش رو جلو میبرن -
bahrami2071gmail.com
استاد برنامش اینه اول پیش رو بره جلو بعد سوم بعد دوم
اما من خودم تا الان هزار تا پیام خوندم هر کی یه فصل رو میگه ......
یکی میگه 2 پیش یکی میگه سوم یکی میگه دوم -
bahrami2071gmail.com
استاد برنامش اینه اول پیش رو بره جلو بعد سوم بعد دوم
اما من خودم تا الان هزار تا پیام خوندم هر کی یه فصل رو میگه ......
یکی میگه 2 پیش یکی میگه سوم یکی میگه دوم -
ترنم در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اقا سهراب الان یه چن روز نیس
انگار انجمن بی پدر شده این چن روزرفته صفا سیتی!البته از نوع زیارتیش
-
ترنم در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@Dr.Bernosi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
جدا ینی رفتن کربلاااااااا؟؟؟؟؟