دوستان یه سوال مهم
-
milad2 خب من حرفتو نقض نکردم منم گفتم ریاضی استاد ثابتی عالیه زیستم من نظام قدیمم ولی استاد موقاری رو همه تعریف میکنن عربی هم مال هر دوشون خوبه فیزیکم استاد داداشی رو ندیدم اما استاد کامیار و طلوعی رو دیدم متوسطن
-
@گذران انتقاد پذیرم دوست عزیز دنبال توجیه نیستم ولی وقتی منظورم حرف اخره و نظرات درمورد مجموعش خوب حالا شاید حوصله نداشتم یا نتونسم درست کنم .... بیخیال اصلا
-
milad2 به جای بیخیال باید میگفتی بعله حق با شماست چون جمله اول میگه حرفت اشتباه بود
یکم از غرورتون بکاهید جوانید و خام یکمم انتقاد پذیر باشید و تو انتخاب نوع واژگانی که بکار میبرید دقت کنید اینم انتقاد من انتقادپذیرید دیگه موفق باشید -
mahdikm فقط ریاضی؟! من ریاضیی الا خیلی خیلی راضیم ... بقیه درسا میشه بگین ببخشید طولانی شد یکم ...
milad2 از چ دبیری استفاده میکنید واسه ریاضی؟
-
milad2
اون که صد درصد من خودم پول دادم پکیج ربیعیان رو گرفتم دبیرخوبیه ولی دبیر های الا مثل استاد پویان نظر خیلی بهتره .MahdiNOVE من ربیعیان دارم واقعا خوبه
-
milad2 از چ دبیری استفاده میکنید واسه ریاضی؟
-
milad2 ممنونم
-
milad2
خوباش
محمودی زبانه
دینی یوسفیان پور
ادبیات هم قرابتش خوبه ولی الان فک کنم اگه نظام قدیمی وقت نیس من قرابت ندیدم و فکرم نکنم ببینم
پکیج املا و کلمات خییلی بده ..کلی وقت تلف کردنهارایه ها هم خوبه و تاریخ ادبیاتشم
اختصاصی ها بقیه من ندیدم
AMIR_HOSSEIN1378 واقعن املا و لغت حرف اخر بده؟؟؟من خریدم تا بعدا ببینمشون
-
-
-
ساقی در دوستان یه سوال مهم گفته است:
تا بعدا ببینمشون
املاش که داستان ساخته وقت تلف کردنه
لغتم چه کاریه بشین خودت بخون