قبولی پرستاری
-
AMIR_HOSSEIN1378 پرستاری همچین آش دهن سوزی هم نیست باتوجه به سختی های که یک پرستار در طول شیفتش متحمل میشه مخصوصا اگر باوجدان باشه
nellsaa واسه ما ک تاحالا تنبلی کردیم و به هر دلیلی نخوندیم خوبه خلاصه باید یه تاوانی داد
-
AMIR_HOSSEIN1378 پرستاری همچین آش دهن سوزی هم نیست باتوجه به سختی های که یک پرستار در طول شیفتش متحمل میشه مخصوصا اگر باوجدان باشه
nellsaa ولی یکی از معدود رشته هاییه که مطمئنی بعدش سرکاری و دستت تو جیب خودته..
قبول شدنشم چندان اسون نیست . البته سخت هم نیست ولی تلاش میخواد . مخصوصا 97 که تقاضاش خعلی بالا بود طوری که یکی از دوستام با رتبه 10 هزار حتی پرستاری تعهد هم نیورد ینی میانگین دروس حدود 40 درصد :|
و رتبه های 1000 تا 2000 ی که میشناختم به جای فیزیو بینایی شنوایی یا حتی دارو پرستاری رو انتخاب کردن چون بازارکارش تضمینیه...
درسته شغل سختیه اما حداقلش دستت تو جیب خودته...
افرادی که گفتم کارنامشونو دیدم و میدونم دروغ نگفتن...
amirrho33ein قطعا میشه اورد ولی تلاش تلاش تلاش ... همونطور که گفتم رقابت براش زیاد شده تلاشتونو بکنید ... امیدتونم به خدا.
موفق باشین -
nellsaa واسه ما ک تاحالا تنبلی کردیم و به هر دلیلی نخوندیم خوبه خلاصه باید یه تاوانی داد
amirrho33ein چیکار باید کرد حالا؟
-
nellsaa ولی یکی از معدود رشته هاییه که مطمئنی بعدش سرکاری و دستت تو جیب خودته..
قبول شدنشم چندان اسون نیست . البته سخت هم نیست ولی تلاش میخواد . مخصوصا 97 که تقاضاش خعلی بالا بود طوری که یکی از دوستام با رتبه 10 هزار حتی پرستاری تعهد هم نیورد ینی میانگین دروس حدود 40 درصد :|
و رتبه های 1000 تا 2000 ی که میشناختم به جای فیزیو بینایی شنوایی یا حتی دارو پرستاری رو انتخاب کردن چون بازارکارش تضمینیه...
درسته شغل سختیه اما حداقلش دستت تو جیب خودته...
افرادی که گفتم کارنامشونو دیدم و میدونم دروغ نگفتن...
amirrho33ein قطعا میشه اورد ولی تلاش تلاش تلاش ... همونطور که گفتم رقابت براش زیاد شده تلاشتونو بکنید ... امیدتونم به خدا.
موفق باشین -
sonic نگین به نظرت برای 98 باید درصدا چند باشه که قبول بشی؟خیلی درصدای بالا میخواد؟یعنی در حد 50-60؟
-
@پشمک2 نه اونقدرا ... حالا نمیدونم رقابت 98 چطوری باشه اما اگه میانگین عمومی 60 و اختصاصی 40 باشه قبولی قطعیه ... البته واسه دولتی... درصدای کم ترم امکانش هست اما همونطور که گفتم رتبه 10000 منطقه سه رو مرز قبولیه...
-
@پشمک2 چرا؟ امیدداشته باش
-
@پشمک2
نا امید نباش بابا ...
عمومی که راحت تو دو ماه میتونی به هفتاد برسی...
ریاضی فیزیکم 20 بزنی بنظرم با عمومی 70 و زیست و شیمی 40 میشه پرستاری اورد...
حالا حتما حکم نیست چنین درصدایی بزنی شاید اصن کنکور 98 فرق داشت . فقط تلاش کن فعلا بیخیال رتبه و رشته...
اینا بمونه واسه وقتی کارنامه اومد -
@پشمک2 چرا؟
-
@پشمک2
نا امید نباش بابا ...
حالا حتما حکم نیست چنین درصدایی بزنی شاید اصن کنکور 98 فرق داشت . فقط تلاش کن فعلا بیخیال رتبه و رشته...
@پشمک2
نا امید نباش بابا ...
sonic ادبیات رو من زبان فارسی حذف کردم
زبانم که فقط گرامر خوندم
دینی و عربی هم تا الان در حد 30-40 ام
ریاضی و فیزیک هنوز صفرم
شیمی هم فقط دوم خوندم
زیستم انسانی و جانوری..@پشمک2 برا دینی چی میخونی؟منابعتومیگی؟
-
sonic ادبیات رو من زبان فارسی حذف کردم
زبانم که فقط گرامر خوندم
دینی و عربی هم تا الان در حد 30-40 ام
ریاضی و فیزیک هنوز صفرم
شیمی هم فقط دوم خوندم
زیستم انسانی و جانوری..@پشمک2 خب با این تفاسیر تو الان از 98 درصد کنکوریا جلوتری...
دو ماه وقت داری که از اون 2 درصدم جلو بزنی...
و قطعا میشه...
و قطعا میتونی:)
دیدم که شده .. دیدم که تونستن:)
این دوماه مث شب امتحانه . یادگیری تو اوج خودشه... اونی برده که این دوماهو درست استفاده کنه -
@پشمک2 کتاب تستت چیه؟؟ آزمون میدی؟ سوالات کنکور چند میرزنی؟
-
@پشمک2 خب با این تفاسیر تو الان از 98 درصد کنکوریا جلوتری...
دو ماه وقت داری که از اون 2 درصدم جلو بزنی...
و قطعا میشه...
و قطعا میتونی:)
دیدم که شده .. دیدم که تونستن:)
این دوماه مث شب امتحانه . یادگیری تو اوج خودشه... اونی برده که این دوماهو درست استفاده کنه