قبولی پرستاری
-
@پشمک2 دینی حیفه نسرین...
من پارسال باور کن یه ماه خوندم 70 زدم... فقط یه ماه
ادبیاتو میشه مبحثی خوند اما دینی واقعا حیفه...
وقت بزار واسش نا امیدت نمیکنه.. -
@پشمک2 دینی حیفه نسرین...
من پارسال باور کن یه ماه خوندم 70 زدم... فقط یه ماه
ادبیاتو میشه مبحثی خوند اما دینی واقعا حیفه...
وقت بزار واسش نا امیدت نمیکنه.. -
@پشمک2 آره بنظرم دینیو بخون کامل هم رتبه بیاره هم زود بازده هم آسون . هر وقت خسته بودی همینجوری بگیری دستت بخونیشم کفایت میکنه
-
@پشمک2 آره.دینی رو بخون. خیلی خوبه
موفق باشی
-
@پشمک2 دیگه ناراحت وناامید نشیا.توکل برخدا
-
@پشمک2 خواهش میکنم
-
@پشمک2 به نتیجه فک نکن .آینده رو خدا میدونه
-
amirrho33ein چیکار باید کرد حالا؟
@پشمک2 میانگین65عمومی ریاضی و فیزیک 20 شیمی و زیست 50باید بیارم تا قبول شم
-
AMIR_HOSSEIN1378 جدی میگی؟
@پشمک2 ا
اره تو یه کانال میخوندم همین وزیر بهداشت نمیدونم مصاحبه کرد بود کی بود
گفته بود جمعیت ایران داره میره به سمت سالمندی و با کمبود پرستار مواجه میشم و 98 مجبوریم ظرفیت اینقدر کنیم -
سلام عزیزان تاحالا هیچی نخوندم پایه ضعیف.از الان ب نظرتون میشه پرستاری روزانه اورد؟شهرش مهم نیست
amirrho33ein
سلام بنظر من پایتو اول درست کن
بعد خیلی ضربتی بخون اونم چیزای مهم رو
دقیقا مثل امتحان پایان ترم ک ادم تو یه روز و نصفی کل شیمی رو میخوند و میرفت برا امتحان
مثال زدمااااا
گفتم شیمی
شیمی کلید طلایی موفقیتت یاد گرفتن اسم فلزات و نافلزات و ترکیبات و یون ها ست
یعنی واکنش نویسی اصل و اساس شیمی میشه پایت ک بکوب باید تسلط کامل داشته باشی
درغیر این صورت شیمی رو ببوس بزار کنار -
@پشمک2 میانگین65عمومی ریاضی و فیزیک 20 شیمی و زیست 50باید بیارم تا قبول شم
amirrho33ein من یه چیزی رو کشف کردم! اگه همه درصدات یه رنج خاصی باشه رتبه ات بهتر میشه!
یعنی همه درساتو مثلا 40 بزنی خیلی بهتر میشی تا اونی که یه درس مثلا زیست رو 70 زده فیزیک رو 30!
^^ -
@پشمک2 ا
اره تو یه کانال میخوندم همین وزیر بهداشت نمیدونم مصاحبه کرد بود کی بود
گفته بود جمعیت ایران داره میره به سمت سالمندی و با کمبود پرستار مواجه میشم و 98 مجبوریم ظرفیت اینقدر کنیمAMIR_HOSSEIN1378 کاش اینجوری بشه واقعا
-
nellsaa واسه ما ک تاحالا تنبلی کردیم و به هر دلیلی نخوندیم خوبه خلاصه باید یه تاوانی داد
amirrho33ein اشتباه نکنید اگر علاقه ندارید وارد نشوید...البته شما بهتر شرایط خودتون رو متوجهید
-
nellsaa ولی یکی از معدود رشته هاییه که مطمئنی بعدش سرکاری و دستت تو جیب خودته..
قبول شدنشم چندان اسون نیست . البته سخت هم نیست ولی تلاش میخواد . مخصوصا 97 که تقاضاش خعلی بالا بود طوری که یکی از دوستام با رتبه 10 هزار حتی پرستاری تعهد هم نیورد ینی میانگین دروس حدود 40 درصد :|
و رتبه های 1000 تا 2000 ی که میشناختم به جای فیزیو بینایی شنوایی یا حتی دارو پرستاری رو انتخاب کردن چون بازارکارش تضمینیه...
درسته شغل سختیه اما حداقلش دستت تو جیب خودته...
افرادی که گفتم کارنامشونو دیدم و میدونم دروغ نگفتن...
amirrho33ein قطعا میشه اورد ولی تلاش تلاش تلاش ... همونطور که گفتم رقابت براش زیاد شده تلاشتونو بکنید ... امیدتونم به خدا.
موفق باشین -
sonic ببنید بنده هم مدرک هوشبری دارم هم پرستاری...بااین تفاوت که فقط پرستاری کار کردم...اما بعد از چند سال بوسیدمش گذاشتمش کنار...بازم خود دانید خیلی وقتها آدمها باید تجربه کنند تا متوجه شرایط حقیقی بشن
nellsaa
با این وضع مملکت کی میدونه علاقه چیه؟
درسته علاقه اینقدر مهمه که در رسیدن به هدف کمک میکنه!
ولی الان همه دنبال شغلی میگردن بعدش سرکار باشن و تمومبره پرستاری بهتره بره شغلی که فردا معلوم نیس اصلا سرکار باشه