به تعویق انداختن تاریخ کنکور
-
Maryam Yousefi
اره...همون موقع ک بدستم رسید پست کردم@Mobham در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
Maryam Yousefi
اره...همون موقع ک بدستم رسید پست کردم
وزیر آموزش و پرورش:امکان تغییر زمان کنکور وجود ندارد، چون آثار آن بر سال تحصیلی دانشگاهها تأثیرگذار استپیشنهاد من افزایش سهمیه جداگانه و مستقل برای کنکوریهای مناطق سیل زده است.
منبع :خبرگزاری فارس
@Gamas20
ا -
@Mobham در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
Maryam Yousefi
وزیر آموزش و پرورش:امکان تغییر زمان کنکور وجود ندارد، چون آثار آن بر سال تحصیلی دانشگاهها تأثیرگذار استپیشنهاد من افزایش سهمیه جداگانه و مستقل برای کنکوریهای مناطق سیل زده است.
@Gamas20
اMaryam Yousefi در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
@Mobham در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
Maryam Yousefi
@Gamas20
اولی شاید هنوز امیدی به تعویق انداختن زمان باشه
-
شرممنده ولی اینا بهونس واقعا اگ ادم میخواست بخونه همون 36 ماه میتونست بخونه برای کنکور حالا با عقب افتادن یک ماه چیزی عوض نمیشه بعد بزار اینا سهمیه بدن اینا فقط دنبال چیزی ان که به هرکی دلشون میخواد سهمیه بدن اینم از عدالت های کشور اسلامیمونه.!
-
شرممنده ولی اینا بهونس واقعا اگ ادم میخواست بخونه همون 36 ماه میتونست بخونه برای کنکور حالا با عقب افتادن یک ماه چیزی عوض نمیشه بعد بزار اینا سهمیه بدن اینا فقط دنبال چیزی ان که به هرکی دلشون میخواد سهمیه بدن اینم از عدالت های کشور اسلامیمونه.!
amirHiDeN در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
زمان دادن خیلی بهتر از سهمیه دادن هست
-
من سه روز خوزستان بودم،به عنوان امدادگر.هر چه قدر که گفته بشه،نمیشه رنج ِ مردم اون منطقه رو توصیف کرد.به معنای حقیقی کلمه هیچی نداشتن.تو یه روستایی رفتیم که یه خانواده بهمون گفتن جز لباس تنمون هیچی برامون باقی نمونده! تو شرایطی که فرد هیچی نداره،حتی برای خوردن و امکانات اولیه بهداشتی،کتاب پیدا میشه؟ رمقی برای درس خوندن هست؟ بعضی ـاشون فقط یه چادر داشتن برای زندگی، تو چادر بدون نبود هیچی درس بخونن؟
یه سری مناطق هم بود به خاطر شرایط جغرافیایی آسیب چندانی ندیده بود،یعنی تخریب منازل هم نبود چندان،در حد آبگرفتگی و قطع برق و...
کسی که همه چیزش رو از دست داده،با چند درصد سهمیه چیزی رو به دست میاره؟ یک ماه به تعویق بندازن،تو این یک ماه اگر معجزه بشه یه سر پناهی داشته باشن. این سهمیه به نفع کسایی میشه که یا آسیبی ندیدن،یا انقدری کم بوده که بشه با تلاش بیشتر جبرانش کرد.
وقتی سختی و درد اون مردم رو دیدم،با وجود همه ی مسائل پیش رو گفتم شاید این به تعویق انداختن و اختصاص سهمیه حتی به یک نفرشون کمک کنه و اعتراضی نکردم.
کاری که باهاشون می کنن منصفانه نیست،این محرومیت تحصیلی رو براشون جبران نمی کنن،اولین راه حل هم همینه براشون
چیزی که این وسط همیشه له شده عدالت آموزشی بوده.
اگر در توانتون هست،براشون کتاب بفرستین.کمک کنیم به هم نوع ـمون که زیاد دور نیست -
من سه روز خوزستان بودم،به عنوان امدادگر.هر چه قدر که گفته بشه،نمیشه رنج ِ مردم اون منطقه رو توصیف کرد.به معنای حقیقی کلمه هیچی نداشتن.تو یه روستایی رفتیم که یه خانواده بهمون گفتن جز لباس تنمون هیچی برامون باقی نمونده! تو شرایطی که فرد هیچی نداره،حتی برای خوردن و امکانات اولیه بهداشتی،کتاب پیدا میشه؟ رمقی برای درس خوندن هست؟ بعضی ـاشون فقط یه چادر داشتن برای زندگی، تو چادر بدون نبود هیچی درس بخونن؟
یه سری مناطق هم بود به خاطر شرایط جغرافیایی آسیب چندانی ندیده بود،یعنی تخریب منازل هم نبود چندان،در حد آبگرفتگی و قطع برق و...
کسی که همه چیزش رو از دست داده،با چند درصد سهمیه چیزی رو به دست میاره؟ یک ماه به تعویق بندازن،تو این یک ماه اگر معجزه بشه یه سر پناهی داشته باشن. این سهمیه به نفع کسایی میشه که یا آسیبی ندیدن،یا انقدری کم بوده که بشه با تلاش بیشتر جبرانش کرد.
وقتی سختی و درد اون مردم رو دیدم،با وجود همه ی مسائل پیش رو گفتم شاید این به تعویق انداختن و اختصاص سهمیه حتی به یک نفرشون کمک کنه و اعتراضی نکردم.
کاری که باهاشون می کنن منصفانه نیست،این محرومیت تحصیلی رو براشون جبران نمی کنن،اولین راه حل هم همینه براشون
چیزی که این وسط همیشه له شده عدالت آموزشی بوده.
اگر در توانتون هست،براشون کتاب بفرستین.کمک کنیم به هم نوع ـمون که زیاد دور نیست -
امرسان در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
has اگه کتابا یخورده قدیمی ولی قابل استفاده باشن،اشکالی داره؟
فکر کنم اگر بخوان درس بخونن عالی باشه. من خودم یه سری کتاب بردم،یه سری کتابایی که حتی می خوندم رو هم دادم. منتهی من ریاضی بودم خیلی کتاب نبود تو دستم،برای ابتدایی ـها کتاب خریدم بیشتر و پیششون بودم
-
امرسان در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
has اگه کتابا یخورده قدیمی ولی قابل استفاده باشن،اشکالی داره؟
فکر کنم اگر بخوان درس بخونن عالی باشه. من خودم یه سری کتاب بردم،یه سری کتابایی که حتی می خوندم رو هم دادم. منتهی من ریاضی بودم خیلی کتاب نبود تو دستم،برای ابتدایی ـها کتاب خریدم بیشتر و پیششون بودم
-
has شاید نزدیک ۵۰تا جلد و حتی بیشتر هم باشه،
نکنه یوقت ناراحت بشن که کتابِ اینجوری فرستادم؟
ولی خب کلی کتاب جدیدم هست داخلشون..من خودم کنکوریم میدونم از همش میشه استفاده کرد،ولی نکنه دلخورشنامرسان در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
has شاید نزدیک ۵۰تا جلد و حتی بیشتر هم باشه،
نکنه یوقت ناراحت بشن که کتابِ اینجوری فرستادم؟
ولی خب کلی کتاب جدیدم هست داخلشون..من خودم کنکوریم میدونم از همش میشه استفاده کرد،ولی نکنه دلخورشنمن هر چه قدر بگم که هیچیییی ندارن باورتون نمیشه! لباس کهنه دلخور شدن داره ولی کتاب نه. من خودم برای شیمی از کتاب سال 90 مبتکران هم استفاده میکنم،شرایط اونجا طوری نیست کسی دلخور شه
-
سلام سازمان سنجش نظرسنجی گذاشته برای تعویق زمان کنکور الان یک جای دیگه هم گزاشتم همه بدونید برید تو کانالشونو نظرتونو ثبت کنید بالاخره یک واکنش براش نشون دادن کم کاری نکنید زمان کنکور عقب بیوفته
https://t.me/prnoet_ir ادرس کانالشه ممنون -
زمان کنکور سراسری تغییر نمیکند.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: درخواست های بسیاری وجود داشت که ما منتقل کردیم اما موافقت نشد و به هیچ وجه زمان کنکور تغییر نخواهد کرد؛ البته کارشناسی ارشد تغییر زمان داشت اما کنکور کارشناسی تغییر نمیکند.
.
بچها این چی داره میگه
پس دیگه نظرسنجی گذاشتنشون برای چی بود
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: درخواست های بسیاری وجود داشت که ما منتقل کردیم اما موافقت نشد و به هیچ وجه زمان کنکور تغییر نخواهد کرد؛ البته کارشناسی ارشد تغییر زمان داشت اما کنکور کارشناسی تغییر نمیکند.
.
بچها این چی داره میگه
@دانش-آموزان-آلاء -
تعداد داوطلبان کنکور 98، 64هزار نفر بیشتر از سال 97 است
کل داوطلب : ۱میلیون و 118هزار و 793
داوطلب زن: 648هزار و 754 نفر
داوطلب مرد: 470هزار و 39 نفر
گروه تجربی: 637هزار و 94 نفر
گروه انسانی: 282هزار و 151 نفر
گروه ریاضی: 164هزار و 278 نفر
گروه هنر: 24هزار و 769 نفر
گروه زبان خارجی: 10هزار و501 نفر
تنها سههزار نفر برای رشتههای بدون آزمون ثبتنام کردند
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
.
بچها این چی داره میگه
@دانش-آموزان-آلاءامرسان الان در جواب اون دوست دیگه هم گفتم اون کانال جعلیه ومتاسفانه مدتهاست داره با اسم سازمان سنجش توی تلگرام فعالیت میکنه و همه فکر میکردن واقعیه درحالی که خود سازمان سنجش گفته ما همچین کانالی نداریم که نظرسنجی داشته باشیم منم اشتباه کردم که فکر کردم واقعیت داره و به شما ها اطلاع دادم
-
امرسان الان در جواب اون دوست دیگه هم گفتم اون کانال جعلیه ومتاسفانه مدتهاست داره با اسم سازمان سنجش توی تلگرام فعالیت میکنه و همه فکر میکردن واقعیه درحالی که خود سازمان سنجش گفته ما همچین کانالی نداریم که نظرسنجی داشته باشیم منم اشتباه کردم که فکر کردم واقعیت داره و به شما ها اطلاع دادم