-
-
دوستان سلام یه سوال شیمی دارم لطفا جواب بدین
اگر اوکتان در یک ظرف سرباز بسوزد دلتاE به صورت گرما ظاهر میشود
این جمله درسته؟چرا؟mriaw سلام اوکتان C8H18یه هیدروکربن که در اثر واکنش با اکسیژن میسوزه و گرما تولید میشه
مجموع مول گازی فراورده بیشتر از واکنش دهنده سامانه روی محیط کار انجام میده ینی کار انجام میشه و تغییر انرژی درونی هم ارز گرمای مبادله شده با محیط نیست
ولی این که گفته در ی ظرف سربازه نمیدونم شرایط رو تغییر میده یا نه اخه این موردی ک گفتم رو کتاب توی سیلندر با پیستون متحرک انجام بررسی کرده😐😐 -
mriaw سلام اوکتان C8H18یه هیدروکربن که در اثر واکنش با اکسیژن میسوزه و گرما تولید میشه
مجموع مول گازی فراورده بیشتر از واکنش دهنده سامانه روی محیط کار انجام میده ینی کار انجام میشه و تغییر انرژی درونی هم ارز گرمای مبادله شده با محیط نیست
ولی این که گفته در ی ظرف سربازه نمیدونم شرایط رو تغییر میده یا نه اخه این موردی ک گفتم رو کتاب توی سیلندر با پیستون متحرک انجام بررسی کرده😐😐 -
دوستان سلام یه سوال شیمی دارم لطفا جواب بدین
اگر اوکتان در یک ظرف سرباز بسوزد دلتاE به صورت گرما ظاهر میشود
این جمله درسته؟چرا؟mriaw خب اگه واکنشمون در حجم ثابت باشه دلتا E مساوی میشه با گرمای مبادله شده و فقط به صورت گرما ظاهر میشه...
اگه واکنشمون در فشار ثابت باشه دلتا E میشه جمع گرما و کار انجام شده...
و با توجه به اینکه واکنش تو فشار ثابت در ظرف سر باز هم انجام میشه و حجم واکنش دهنمون داره تغییر میکنه (میسوزه و به کربن دی اکسید و بخار آب تبدیل میشه ) پس بنظرم واکنش تو فشار ثابته نه حجم ثابت و دلتا ای برابر گرما به علاوه کار انجام شدست ... و جمله غلطه ...
البته این استدلال من بود درست و غلطیشو نمیدونم... -
mriaw خب اگه واکنشمون در حجم ثابت باشه دلتا E مساوی میشه با گرمای مبادله شده و فقط به صورت گرما ظاهر میشه...
اگه واکنشمون در فشار ثابت باشه دلتا E میشه جمع گرما و کار انجام شده...
و با توجه به اینکه واکنش تو فشار ثابت در ظرف سر باز هم انجام میشه و حجم واکنش دهنمون داره تغییر میکنه (میسوزه و به کربن دی اکسید و بخار آب تبدیل میشه ) پس بنظرم واکنش تو فشار ثابته نه حجم ثابت و دلتا ای برابر گرما به علاوه کار انجام شدست ... و جمله غلطه ...
البته این استدلال من بود درست و غلطیشو نمیدونم...sonic منم گفتم چون حجم ثابت نیس و مول گازی فراورده بیشتر از واکنش دهنده هست پس دلتا E برابر گرما به علاوه کار انجام شده هست ولی مثل این که جمله ی " اگر اوکتان در یک ظرف سرباز بسوزد دلتاE به صورت گرما ظاهر میشود" درسته،سوال کنکور ریاضی 85 هست :neutral_face: :worried_face:
-
sonic منم گفتم چون حجم ثابت نیس و مول گازی فراورده بیشتر از واکنش دهنده هست پس دلتا E برابر گرما به علاوه کار انجام شده هست ولی مثل این که جمله ی " اگر اوکتان در یک ظرف سرباز بسوزد دلتاE به صورت گرما ظاهر میشود" درسته،سوال کنکور ریاضی 85 هست :neutral_face: :worried_face:
دوستان من دوازدهمی هستم و میخوام امسال مدرسه نرم چون واقعا معلما افتضاااحن اینطوری بگم که دانشجوی بهداشت انصرافی ، معلم ریاضیمون بود
بعد امسال گفتم غیر حضوری بخونم که تایم بیشتری برا خوندن داشته باشم و اون ۶ ساعت سیو شه
ولی میترسم از اینکه عقب بمونم از بقیه یا نمیدونم از اینکه دوستام نیستن و قراره تنهایی بخونم میترسم
میشه اگه تجربه ای دارید بگید لطفا
بنظرتون غ حضوری مفید تر نیستش؟ اگه تنبلی کنم خونه نخونم چی؟؟ وای
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.امیدوارم حالتون خوب باشه.
یه سوالی داشتم.من رشتم تجربیه.تو ماز هستم.امسال که دارم میرم یازدهم برنامه دارم که بیشتر کارمو از لحاظ یادگیری،تست و نهایی با ماز جلو برم چون خدمات فوق العاده ای داره و واقعا دوسش دارم.از یه طرف دیگه هم مدرسه خودمون خیلی معلمای خفنی نداره که بخوام باهاشون خوب برم جلو.برا همین مدرسه رو بیشتر برا مرور استفاده میخوام بکنم.
معلمای ماز برای معرفی کتاب تست همش میگفتن کتاب های QB خوبه و ما از اون ها بهتون مشق میدیم و... .
البته به عنوان منبع دوم از کتاب های انتشارات پر طرفدار هم نام میبرن ولی خیلی رو QB ها تاکید دارن.
ازونجایی که این کتاب هارو خود ماز نوشته و بالاخره یه سودی ازشون داره نمیتونم تشخیص بدم نیتشون خیره یا بد .
یعنی نمیدونم واقعا کتابای خوبی هست یا نه.
خودم یه چند روزی هست اینور اونور میگردم و میخونم ببینم کتاباش چجوریه.کتاباش جامعه هر 3 پایه هست.درسنامه نداره.فقط تست داره.تست هاشم سطح بندی شده هست .سه سطح آسون متوسط و سخت.
هر فصل هم تستاش جداست.
من خودم ازونجایی که کلاسشو دارم و جزوه خود معلماش، خیلی دنبال جزوه های مختلف از فلان درس نیستم.یعنی اینکه درسنامه نداره اصلا برام مهم نیست تازه خیلی هم خوبه چون من فقط تست هارو لازم دارم.نمیخوام از هر درس 10 تا جزوه داشته باشم چون این تجربه در دهم بود و خیلی بد بود.چند منبعی نمیخوام باشم.میخوام با یه معلم یه جزوه و یه کتاب تست(شایدم دوتا اگه تستاش تموم شد و خواستم یکی دیگه بزنم) تا تهش برم و هی ازین شاخه به اون شاخه نپرم.
خوبی دیگه ای که داره اینه که قیمت به شدت بهتری نسبت به بقیه کتابا داره و همشو تو یه پک بهمون میدن.بقیه کتابا گرون تره.
پاسخنامه کلیدی فقط داره و پاسخنامه تشریحی هم داره ولی تو سایت دیجی ماز هست و از طریق کیوآر کد بهش دسترسی داریم.خیلی با این مشکلی ندارم.
خواستم بدونم نظرتون چیه و اگه داشتین یا کسی از اطرافیان داشته نظرش چی بوده و آیا کتابای خوب و بدرد بخوری هستن از لحاظ کیفیت و کارآیی و.... یا نه؟
خیلی ممنون میشم یه راهنمایی بهم بکنین.
بعد به خود معلمای ماز هم که میشه اعتماد کرد برای درس و جزوه ای که میدن درسته؟خوب و کامل هست و با این برنامه ای که دارم میتونم به یه نتیجه خوب برسم؟؟
ببخشید زیاد شد.ممنون که وقت گذاشتین.
سلام و وقت بخیر..خدمت همگی ..من 36 سالم هست و مدرک مهندسی تکنولوژی نرم افزار دارم ..11 سال سابقه کار توی یک شرکت خوب رو دارم ..اما الان تصمیم گرفتم که مجدد کنکور تجربی بدم سال آینده و اینو بگم که رشتم فنی بوده..و در حال حاضر امکان هزینه های سنگین برای اینکه مشاور بگیرم و آزمون ها رو شرکت کنم ندارم ..یه خواهشی داشتم میشه لطفا جزوه هایی که دارین از سال دهم تا اخر رو برام بزارین؟؟