تغییر رشته
-
-
@77-fatemeh_m سلام متوجه شدم بچه ها رو تگ کزدم اگه میدونن جواب بدن .ولی میشه با دیپلم انسانیی کنکور تجربی داد همونطور ک میشه با دیپلم ریاضی تجربی داد.
-
ققنوس بله اطلاع دارم که میشه
ولی بحث اینه من هیچی از درسای تجربی نمیدونم ... تقریبا صفرم.. تنها منبع هم فیلمای آلاء
تمام دروس رو توضیح دادن توی سایتشون؟ -
@77-fatemeh_m بله نظام جدیدیی یا قدیم؟؟؟خب برای سال بعد میخوای اماده بشی دیه؟؟درسته؟؟/ باید ب فکر کتاب اینا باشی
-
ققنوس من الان دانشجو هستم سال بعد بهمن درسم تموم میشه.. و باید کنکور 99 شرکت کنم
نظام قدیم میشم.. -
@77-fatemeh_m بله نظام جدیدیی یا قدیم؟؟؟خب برای سال بعد میخوای اماده بشی دیه؟؟درسته؟؟/ باید ب فکر کتاب اینا باشی
-
@77-fatemeh_m اها من جدیدم تمام دروسس روی سایت الا برای نظام قدیم کامله و از هر درس هم چن تا معلم هست فقط شما مشکل کتاب درسی پیدا میکنید باید کتاب درسی سه سالو پیدا کنید بعدش کتاب تستاشش
-
ققنوس کتاب تست خریدم تا حدودی
دین و زندگی
ادبیات..
فیزیک و شیمی گاج
کتاب درسی هم پی دی اف هاشو دانلود کردم
به نظرتون جایی میفروشن کتاب نظام قدیم رو؟ -
@77-fatemeh_m فکر نکنم بفرشون ولی ی سر ب کتاب فروشیایی قدیمی بزن اونای ک خیلی قدیمی ان ممکنه داشته باشن اگرم نبود از کسایی ک امسال قبول میشن میتونییی کتاباشونو بگیری و یا اون پی دی افا رو چاپ کنی
-
ققنوس چاپشون که فوق العاده گرون میشه..
ببخشید که دوباره میپرسم
شما مطمئن هستید که تمامی دروس توی آلا توضیح داده شده؟ -
@77-fatemeh_m اره مطمینم و بعضی از دروس رو چندین معلم مختلف تدریس کرده تا جایی ک میدونم اره خیلیی گرونن میشه با این وضع افتضاحح