پشت بمونم یا نه...
-
سلام من پشت کنکوری نظام قدیمم
اوایل که تصمیم به پشت موندن گرفته بودم خوب میخوندم ولی بخاطر یسری تنبلیا الان از بعضی درسا عقب افتادم
الان از یه طرف ذهنم مشغوله که برای نظام جدید پشت بمونم از یه طرفم میگم هرچی دراومدی بروبنظرتون چیکارکنم...
از کارشناسا و دانش اموزایی که تجربه دارن میخوام کمکم کنن و نظرخودشونو بگن لطفا️
کسی که برای نظام قدیمه میتونه کنکور نظام جدیدو بده؟درساشون با ماله ما خیلی متفاوته؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش- -
سلام ن شما نمیتونید با نظام جدید کنکور بدید
-
خودتون یک سال پشت کنکور موندید پس تجربه ش رو دارید
منم میخوام بمونم پشت کنکور ومث شما نظام قدیمم
من خودم رو مثال میزنم ک خدایی نکرده برداشت بد نشه
دی ماه ک تصمیمم گرفتم بمونم پشت کنکور فقط ی سوال پرسیدم ازخودم
اینقدر قوی هستم ک سال دیگه این موقع دوباره نگم ی سال دیگه؟؟
این سوال رو از خودتون بپرسید
شما بیشتر از هرکس از توانایی هاتون خبر دارید
اماپشت کنکوری شدن مشکلات خودش رو داره
ک خودتون تجربه کردید -
اوایل که تصمیم به پشت موندن گرفته بودم خوب میخوندم ولی بخاطر یسری تنبلیا الان از بعضی درسا عقب افتادم
الان از یه طرف ذهنم مشغوله که برای نظام جدید پشت بمونم از یه طرفم میگم هرچی دراومدی بروبنظرتون چیکارکنم...
کسی که برای نظام قدیمه میتونه کنکور نظام جدیدو بده؟درساشون با ماله ما خیلی متفاوته؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-sheydaaa7
بستکی به اراده داره!
ولی شما که دوسال همش به تنبلی زدی ایا سال سومم میشه عزمتو قوی کنی؟چرا اصلا از الان نا امیدی !توی این یک سال هیچ کاری نکردی یعنی؟چرا خوندی
ولی مشکل اساسی ما همه اینا بعد عید رو به سمت پایین میریم!
شما الان حدودا کمتر دوماه رو تلاشتو بکن بنظرم بعد بفکر پشت کنکور باش!
منم عقیدم پارسال مثل شما بود که الان پشت کنکور!
کسی که دو ماه اخرش درست درمون تر از من خوند ولی من که بفکر پشت کنکور بودم همین شد با اختلاف جزیی اون به هدفش برسه من نرسم!
شما تلاشتو ادامه بده ....خسته نشو این یه ماه خورده سرنوشت ساز.:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فک کنم خیلی حرف میزنم -
شما سال 99 هم که می تونین کنکور نظام قدیم هم بدین که :-?
الان درس بخونین بعد نتایج تصمیم بگیرین که بهتره. منم سال دوممه کنکور میدم و فهمیدم این مسئله رو که بعد نتایج وقتشه فکر کنی یک سال دیگه هم کنکور بدی یا نه.
اما من یه بار رفتم پیش یه مشاوری،کنکور نه همون تحصیلی،بهم گفت که اشتباه کردی پشت کنکور موندی،الان که بازار کار به این سرعت داره اشغال میشه باید میرفتی،خودت تلاش می کردی و درس میخوندی. البته من رشته ـم ریاضیه -
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش- -
خودتون یک سال پشت کنکور موندید پس تجربه ش رو دارید
منم میخوام بمونم پشت کنکور ومث شما نظام قدیمم
من خودم رو مثال میزنم ک خدایی نکرده برداشت بد نشه
دی ماه ک تصمیمم گرفتم بمونم پشت کنکور فقط ی سوال پرسیدم ازخودم
اینقدر قوی هستم ک سال دیگه این موقع دوباره نگم ی سال دیگه؟؟
این سوال رو از خودتون بپرسید
شما بیشتر از هرکس از توانایی هاتون خبر دارید
اماپشت کنکوری شدن مشکلات خودش رو داره
ک خودتون تجربه کردید -
sheydaaa7 خواهش میکنم
-
انسان ها توانایی یکسان ولی علایق مختلف دارن
پشت کنکور بمون اگ ب هدفت نمیرسی (انسان برای رسیدن ب هدفش هر کاری میکنه اگه هدفی ک الان داری براش تلاش نمیکنی بدون هدفت نیس) -
sheydaaa7
بستکی به اراده داره!
ولی شما که دوسال همش به تنبلی زدی ایا سال سومم میشه عزمتو قوی کنی؟چرا اصلا از الان نا امیدی !توی این یک سال هیچ کاری نکردی یعنی؟چرا خوندی
ولی مشکل اساسی ما همه اینا بعد عید رو به سمت پایین میریم!
شما الان حدودا کمتر دوماه رو تلاشتو بکن بنظرم بعد بفکر پشت کنکور باش!
منم عقیدم پارسال مثل شما بود که الان پشت کنکور!
کسی که دو ماه اخرش درست درمون تر از من خوند ولی من که بفکر پشت کنکور بودم همین شد با اختلاف جزیی اون به هدفش برسه من نرسم!
شما تلاشتو ادامه بده ....خسته نشو این یه ماه خورده سرنوشت ساز.:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فک کنم خیلی حرف میزنمAMIR_HOSSEIN1378
سپاس از راهنماییتون️ نه بابا خیلیم مفید و مختصر بود
چرا خوندم ریاضی و فیزیکم ضعیفه فقط...
️
-
شما سال 99 هم که می تونین کنکور نظام قدیم هم بدین که :-?
الان درس بخونین بعد نتایج تصمیم بگیرین که بهتره. منم سال دوممه کنکور میدم و فهمیدم این مسئله رو که بعد نتایج وقتشه فکر کنی یک سال دیگه هم کنکور بدی یا نه.
اما من یه بار رفتم پیش یه مشاوری،کنکور نه همون تحصیلی،بهم گفت که اشتباه کردی پشت کنکور موندی،الان که بازار کار به این سرعت داره اشغال میشه باید میرفتی،خودت تلاش می کردی و درس میخوندی. البته من رشته ـم ریاضیه -
has منظورم این بود یه دانش اموز نظام قدیم تواناییشو داره کنکور درسای نظام جدیدو بده
سپاس از راهنماییتونsheydaaa7 من گفتمخودم ک نمیتونید کنکور نظام جدید بدید طبق اطلاعیه سازمان سنجش هرکس نطام خودش
ی سر ب سایت سنجش بزنید -
sheydaaa7 اگه هدف خاصی داری بمون و صد البته از خودت مطمئن باشی ک میتونی
اگه ن ک نمون
ضربتی درسا رو جمع کن و حذفیات داشته باش
وقتت کمه لازم نیست همه چیزو بخونی
ارزش بندی کن چیزای مهم رو بخون مطمئن باش ک نتیجه خوبی میگیری -
sheydaaa7 من گفتمخودم ک نمیتونید کنکور نظام جدید بدید طبق اطلاعیه سازمان سنجش هرکس نطام خودش
ی سر ب سایت سنجش بزنید -
sheydaaa7 ن عزیزم امکانش نیس
-
البته تاالان امکانش نیس چون اخرین اطلاعیه این بود هرکس نظام خودش اما اینده چ اتفاقی بیفته وچ تصمیمی گرفته بشه نمیدونم