Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. ماه رمضون
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

ماه رمضون

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
29 دیدگاه‌ها 13 کاربران 744 بازدیدها 12 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • MOHAMMAD80M آفلاین
    MOHAMMAD80M آفلاین
    MOHAMMAD80
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

من خودم شاید شبا درس بخونم یکی دوساعتم بعد نماز بخونم و بعدش بخوابم تا ظهر ظهر به دوساعت بخونم و بعد استراحت

جنبشی نیست در این خاموشی

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • MOHAMMAD80M MOHAMMAD80

من خودم شاید شبا درس بخونم یکی دوساعتم بعد نماز بخونم و بعدش بخوابم تا ظهر ظهر به دوساعت بخونم و بعد استراحت

A آفلاین
      A آفلاین
      altinayy

MOHAMMAD80
      من یه شبا وقت دارم یه بعد ظهر با توجه به اینکه مدرسه هم میرم و وقت استراحتم میخوام .ولی ممنون دوست عزیز از نظر خوبت .درسته شبا هم اگه بتونی بعد سحر یه سه ساعت بخونی و بعد افطارم بشه خوند خیلی خوب میشه .

MOHAMMAD80M 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • D آفلاین
        D آفلاین
        deleted account
        دانش آموزان آلاء
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط deleted account انجام شده

به نظرم منطقی نیست کنکور رو فدای ماه رمضان کرد.بعد از کنکور میتونید روزه رو بگیریید

0
        • A altinayy

MOHAMMAD80
          من یه شبا وقت دارم یه بعد ظهر با توجه به اینکه مدرسه هم میرم و وقت استراحتم میخوام .ولی ممنون دوست عزیز از نظر خوبت .درسته شبا هم اگه بتونی بعد سحر یه سه ساعت بخونی و بعد افطارم بشه خوند خیلی خوب میشه .

MOHAMMAD80M آفلاین
          MOHAMMAD80M آفلاین
          MOHAMMAD80

altinayy خواهش میکنم ولی یادتون باشه اگه شبا میخواین درس بخونین دو هفته قبل کنکور خوابتونو تنظیم کنید

جنبشی نیست در این خاموشی

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • D deleted account

به نظرم منطقی نیست کنکور رو فدای ماه رمضان کرد.بعد از کنکور میتونید روزه رو بگیریید

MOHAMMAD80M آفلاین
            MOHAMMAD80M آفلاین
            MOHAMMAD80

@m-gholami رتبه یک کنکور میگفت من روزه میگرفتمو درس میخوندم

جنبشی نیست در این خاموشی

A D 2 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • MOHAMMAD80M MOHAMMAD80

altinayy خواهش میکنم ولی یادتون باشه اگه شبا میخواین درس بخونین دو هفته قبل کنکور خوابتونو تنظیم کنید

A آفلاین
              A آفلاین
              altinayy

MOHAMMAD80
              ممنونم .سپاس.چشم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • MOHAMMAD80M آفلاین
                MOHAMMAD80M آفلاین
                MOHAMMAD80

☺ التماس دعا

جنبشی نیست در این خاموشی

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • MOHAMMAD80M MOHAMMAD80

A آفلاین
                  A آفلاین
                  altinayy

MOHAMMAD80
                  کسی که بخواد بخونه میخونه دنبال بهونه هم نمیگرده.

1
                  • A altinayy

MOHAMMAD80
                    کسی که بخواد بخونه میخونه دنبال بهونه هم نمیگرده.

MOHAMMAD80M آفلاین
                    MOHAMMAD80M آفلاین
                    MOHAMMAD80

altinayy بله صددرصد

جنبشی نیست در این خاموشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • MOHAMMAD80M MOHAMMAD80

☺ التماس دعا

A آفلاین
                      A آفلاین
                      altinayy

MOHAMMAD80
                      چشم .محتاجیم به دعا .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • A altinayy

سلام .امیدوارم حال دل تک تکتون خوب باشه دوستان.
                        دوستان من میخوام جدی این ماه رمضونو بخونم ولی نمیدونم چجوری باید تو ماه رمضون درس خوند کسی برنامه ای خوب و موثر برای ماه رمضون میشناسه ؟؟؟روزانه تو ماه رمضون چجوری درس بخونیم هم برای مدرسه هم برای کنکور .؟؟؟من صبحا که مدرسم .بعد ظهرم خسته و روزه میتونم ینی خوب بخونم؟؟؟چجوری؟؟خواهشا نگین روزه نگیرو اینا که واقعا معذورم امسال از نگرفتن چون دوسال پیاپی سر مریضی نتونستم بگیرم و تو گرفتن قضاشم تنبلی کردم .و اینکه ماه رمضونم واسه خودش فوایدی داره همین تقویت اراده .به نظرم ارادم ضعیف شده چه تو درس خوندن وچه غیره.بهتره تو این یه ماه با روزه تقویتش کنم .پس دوستان به جای این راهکار روزه نگرفتن .ممنون میشم راهکار دیگه ای ارائه بدین .مرسی .ممنونم.

_Mohammad_reza__ آفلاین
                        _Mohammad_reza__ آفلاین
                        _Mohammad_reza_

altinayy در ماه رمضون گفته است:

دوستان من میخوام جدی این ماه رمضونو بخونم ولی نمیدونم چجوری باید تو ماه رمضون درس خوند کسی برنامه ای خوب و موثر برای ماه رمضون میشناسه ؟؟؟روزانه تو ماه رمضون چجوری درس بخونیم هم برای مدرسه هم برای کنکور .؟؟؟من صبحا که مدرسم .بعد ظهرم خسته و روزه میتونم ینی خوب بخونم؟؟؟چجوری؟؟خواهشا نگین روزه نگیرو اینا که واقعا معذورم امسال از نگرفتن چون دوسال پیاپی سر مریضی نتونستم بگیرم و تو گرفتن قضاشم تنبلی کردم .و اینکه ماه رمضونم واسه خودش فوایدی داره همین تقویت اراده .به نظرم ارادم ضعیف شده چه تو درس خوندن وچه غیره.بهتره تو این یه ماه با روزه تقویتش کنم .پس دوستان به جای این راهکار روزه نگرفتن .ممنون میشم راهکار دیگه ای ارائه بدین .مرسی .ممنونم.

من سیستمم این بود ک شبا تا سحر درس میخوندم بعد تا 12 میخابیدم بعد بیدار میشدم و تا سحر درس میخوندم |: و مدرسه هم نمیرفتم |:
                        مدرسه ک میرید اگ صبحی هستید ک خب تا سحر میخوابید و سحر بیدار میشید و مجددن میخابید سپس مدرسه و وقتی از مدرسه برگشتین درس رو شروع میکنین تا وقتی ک بخوابین |:
                        اگرم ک بعد از ظهری هستین روشی ک اول گفتم خوبه |:
                        در کل کسی نمیتونه بگه فلان روش خیلی خوبه |: خودتون روش های که واستون مناسب هست رو تست کنین ببینین کدومش خوبه دیگه

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • _Mohammad_reza__ _Mohammad_reza_

altinayy در ماه رمضون گفته است:

من سیستمم این بود ک شبا تا سحر درس میخوندم بعد تا 12 میخابیدم بعد بیدار میشدم و تا سحر درس میخوندم |: و مدرسه هم نمیرفتم |:
                          مدرسه ک میرید اگ صبحی هستید ک خب تا سحر میخوابید و سحر بیدار میشید و مجددن میخابید سپس مدرسه و وقتی از مدرسه برگشتین درس رو شروع میکنین تا وقتی ک بخوابین |:
                          اگرم ک بعد از ظهری هستین روشی ک اول گفتم خوبه |:
                          در کل کسی نمیتونه بگه فلان روش خیلی خوبه |: خودتون روش های که واستون مناسب هست رو تست کنین ببینین کدومش خوبه دیگه

A آفلاین
                          A آفلاین
                          altinayy

_Mohammad_reza_
                          ممنونم .مرسی.😊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • ا آفلاین
                            ا آفلاین
                            امرسان
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط امرسان انجام شده

Screenshot_۲۰۱۹-۰۵-۰۵-۱۴-۳۳-۴۷.png
                            Screenshot_۲۰۱۹-۰۵-۰۵-۱۴-۳۳-۴۱.png
                            Screenshot_۲۰۱۹-۰۵-۰۵-۱۴-۳۳-۳۵.png
                            Screenshot_۲۰۱۹-۰۵-۰۵-۱۴-۳۳-۲۸.png
                            Screenshot_۲۰۱۹-۰۵-۰۵-۱۴-۳۳-۲۴.png
                            Screenshot_۲۰۱۹-۰۵-۰۵-۱۴-۳۳-۱۸.png
                            از پایین به بالا بخونید عکسارو
                            دانش-آموزان-آلاء
                            دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                            دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
                            altinayy

• 🔴منبع:اپلیکیشن تیک
                            1 پاسخ آخرین پاسخ
                            4
                            • MahdiNOVEM MahdiNOVE

altinayy

عزیز من تو نمیتونی که هم روزه بگیری هم مدرسه بری هم درس بخونی اون بدنت به انرژی نیاز داره اگه انرژی نداشته باشی نمیتونی تمرکز کنی درس بخونی که 100 ساعت هم بخونی مفید نیست ! انقدر سخت نگیر بزار بعد کنکورت وگرنه هیچکس نمیتونه کمکت کنه .

MM.zahedM آفلاین
                              MM.zahedM آفلاین
                              MM.zahed
                              رتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاء

MahdiNOVE چرا به نظر من میشه هم روزه گرفت هم مدرسه رفت و هم درس خوند

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              5
                              • MOHAMMAD80M MOHAMMAD80

D آفلاین
                                D آفلاین
                                deleted account
                                دانش آموزان آلاء

MOHAMMAD80
                                یعنی شما خودتون رو با رتبه 1 کنکور مقایسه میکنی؟😂

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • D deleted account

MOHAMMAD80

ا آفلاین
                                  ا آفلاین
                                  امرسان

@m-gholami در ماه رمضون گفته است:

MOHAMMAD80

عذرمیخوام چه اشکالی داره اولا😶
                                  دوما ایشون میخواست برسونه اوشون با اون همه تایمی که برای درسش میذاشته هم روزشو گرفته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • A altinayy

S آفلاین
                                    S آفلاین
                                    shoraka

altinayy خب مگه چندي كه مدرسه ميري؟؟؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • A altinayy

S آفلاین
                                      S آفلاین
                                      shoraka
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط shoraka انجام شده

altinayy
                                      شما بعد اينكه از مدرسه اومدين برنامه ريزي كني بتوني يك تا دو ساعت بلافاصله بخوني خودتونو نزنين به بي حوصلگي و اينجور كارا...
                                      بعد دوساعت فيكس و محكم بخوابين تا يه ساعت قبل اذون كه تا موقعي كه اذونو ميگن يذره مغزتون آپديت شه و يادتون بياد از كجا اومدين به كجا ميرين و آمدنتون بهر چه بود:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: بعد افطار بشينين بخونين تا صبح ...اگه اينجوري پيش بريد خب روز قبلش عين خرس ظهرو خوابيدين فك نكنم خسته باشين....ديگه خستگي نداره فقط چيزي نميخواي بخوري😐 چقد سخت ميگيرين

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • A altinayy

S آفلاین
                                        S آفلاین
                                        shoraka
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط shoraka انجام شده

altinayy من خودم ظهر بعد نماز ميخوابم تا اذون بعد افطار شروع ميكنم ب خوندن درسام و تا ساعت نه صبح روز بعدش ميخونم......12 ساعت كامل با بازدهي خيلي بالايي هم درس ميخونم......البته من كنكوريم و مدرسه هم نميرم...چون الان مدرسه رفتنن فقط فقط وقت تلف كنيه چون كتابامون تموم شده....☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ✌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • A altinayy

ye AlaaeiY آفلاین
                                          ye AlaaeiY آفلاین
                                          ye Alaaei

altinayy سلام دوستان تاپیکی رو ایجاد کردم مبنی بر درخواست ضبط کلیپ مشاوره ای از اقای امینی راد درر رابطه با ماه رمضان و نحوه درس خوندن وخوابیدن وتغذیه لطفا اگه با این موضوع موافقید شما هم تو اون تاپیک موافقت خودتون رو اعلام کنید .ممنون

ye AlaaeiY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه