برنامه ریزی
-
@sh-kh درسته ولی نباید "ضعف جسمی" با اینکه "خوب نمیتونم درس بخونم" سوء برداشت شن
فردی که بیماره خوب بیماره و تواناییشو نداره و نبایدم روزه بگیره
ولی ما با یکم تلاش و همت حتما میتونیم و خدای مهربونم کمکمون میکنن
روی هوا نمیگم، این اخیرا تقریبا 10 روزی روزه گرفتم درسم میخونیم،دو سالیم هست امتحانات ترممون تو ماه رمضونه ، تجربیاته بقیه ام بوده ،شاید یه وقتایی سخت بشه، ولی با برنامه ریزیه خوبی انشالله خدای مهربون کمکمون میکنن و میشه -
@b-fatemeh و اینکه نمیدونم از هر درس چند تا سوال میاد میشه بفرمایید از کجا میتونم ببینم؟ رشتم تجربی نبوده...
@77-fatemeh_m
اگه سرچ کنین "بودجه بندی دروس کنکور " تو سایتا مختلف هست
خواهش میکنم -
@b-fatemeh کتاب های نظام قدیم حتی اگه سال چاپ متفاوت باشه ممکن متن و محتوا کتاب هم تغییر پیدا کرده باشه؟
آخه من پی دی اف هاشو گرفتم@77-fatemeh_m
حقیتا اینو نمیدونم،من نظام جدیدم -
@sh-kh درسته ولی نباید "ضعف جسمی" با اینکه "خوب نمیتونم درس بخونم" سوء برداشت شن
فردی که بیماره خوب بیماره و تواناییشو نداره و نبایدم روزه بگیره
ولی ما با یکم تلاش و همت حتما میتونیم و خدای مهربونم کمکمون میکنن
روی هوا نمیگم، این اخیرا تقریبا 10 روزی روزه گرفتم درسم میخونیم،دو سالیم هست امتحانات ترممون تو ماه رمضونه ، تجربیاته بقیه ام بوده ،شاید یه وقتایی سخت بشه، ولی با برنامه ریزیه خوبی انشالله خدای مهربون کمکمون میکنن و میشه -
@77-fatemeh_m والا من زیاد با تراز سرگرم نبودم
ولی اینجور ک شما میگین بهترینشون فلان بوده و جوری ک دوستم از سطح سوالای گاج میگفت قطعا یه تراز متوسط روبه بالاس و خیلی خوبه -
sonic @sh-kh
اصلا نمیشه اهمیتشونو مقایسه کرد
رتبه 1 کنکور سال 94 که خود آلا هم مصاحبه ای ازشون گذاشته بود میگفت من بعضی دوستام 9 روز 9 روز رفتن مسافرت ولی من موندم همه روزه هامو گرفتم درسمم خوندم هیچ مشکلیم نداشتن
بایه برنامه ریزیه درست میشه خیلی خوب بدون مسافرت هم روزه هارو گرفت،
اگر کسی بیمار باشه و یا توانایی جسمی شو نداشته باشه خوب اون بحثش جداست ولی کنکور جوازی بر روزه گرفتن که نیست،میشه درست برنامه ریزی کرد و به درسم رسید.همون جور که من تو اطرافیانم دیدم و این رتبه یکم یه نمونه ی خیلی خوبشه
انشالله اگه ما همت کنیم درس بخونیم،خدای مهربونم حتما کمکمون میکنن@b-fatemeh فکر میکنم حرفای منو درست نخوندید...
وقتی روزه باعث بشه از درس عقب بمونی و کنکور رو خراب کنی ینی ضرر...
حالا اگه شخصی توانایی لازمو داره خب میتونه بگیره...
مثلا خود من وقتی روزه میگیرم ساعت سه که میشه سرم گیج میره و چشام سیاهی میره بعضی وقتا هم با معده درد و سردرد های شدید همراهه...
ینی یکی مث من اگه بخاد بگیره عملا همه تلاشاش به باد فنا میره :|
توانایی اشخاص فرق میکنه ... -
@b-fatemeh کتاب های نظام قدیم حتی اگه سال چاپ متفاوت باشه ممکن متن و محتوا کتاب هم تغییر پیدا کرده باشه؟
آخه من پی دی اف هاشو گرفتم@77-fatemeh_m بستگی ب سال چاپش داره
تغییرات خیلی کم هستن ولی یسری جاها مهمن
مثلا فیزیک چ چیزی برای تجربیا حذف شده
یا مثلا تو شیمی یسری واکنشا حذف شده نیاز نیست ادم روش وقت بزاره
بعد اینکه پی دی اف ب دردتون نمیخوره
درس هایی مثل عربی دینی زبان کتاب نیاز ندارین اگه کتاب کارتون کامل باشه مثلا برا دینی کتاب گاج نقره ای عالیهههه اصلا نیازی ب کتاب نداری
ولی برا زیست شیمی حتما کتاب نیازه
ادبیات کتاب برا خود شعر ها و معنی ها و کلمات
دیگه فیزیک و ریاضی هم خیلی نیاز نیست اونا جزوه مهمن یا مثل الا سال تدریس فیلم ها مهمه -
mtnbm @sh-kh هرطور دوست دارید ولی از نظر شرعی ،اگه قبول دارید، نمیشه!باز از دفتر مرجعتون بپرسید
-
sonic @sh-kh
اصلا نمیشه اهمیتشونو مقایسه کرد
رتبه 1 کنکور سال 94 که خود آلا هم مصاحبه ای ازشون گذاشته بود میگفت من بعضی دوستام 9 روز 9 روز رفتن مسافرت ولی من موندم همه روزه هامو گرفتم درسمم خوندم هیچ مشکلیم نداشتن
بایه برنامه ریزیه درست میشه خیلی خوب بدون مسافرت هم روزه هارو گرفت،
اگر کسی بیمار باشه و یا توانایی جسمی شو نداشته باشه خوب اون بحثش جداست ولی کنکور جوازی بر روزه گرفتن که نیست،میشه درست برنامه ریزی کرد و به درسم رسید.همون جور که من تو اطرافیانم دیدم و این رتبه یکم یه نمونه ی خیلی خوبشه
انشالله اگه ما همت کنیم درس بخونیم،خدای مهربونم حتما کمکمون میکنن