رسم ساختار شیمی
-
@Dr-Mahbube نمیدونم والا الان که شما گفتی متوجه شدم رفتم نگاه کردم پاسخ های تشریحی رو دیدم OH رو کلا حذف کردن
-
کلا این ساختارها رو از کجا باید بلد باشیم؟از کجا معلوم امسال یچیز جدید دیگه ندن؟گرچه من شنیدم جز حذفیات امسال ساختارهای خارج از کتابه ولی خب کارهاشون معلوم نیست که!!
@moosavi21
فیلم تدریس اقای اقاجانی مربوط به همه ساختارهای شیمی کنکور رو ببینید...اقای اقاجانی تاکید زیادی روی یادگیری ساختارا دارن و واقعا هم همینجوریه هرسال سوال میاد در واقع از 94 به این ور.
درسته که استئاریک اسید از کتاب حذف شده ولی خود طراح توی سوال مطرحش کرده بود. -
کلا این ساختارها رو از کجا باید بلد باشیم؟از کجا معلوم امسال یچیز جدید دیگه ندن؟گرچه من شنیدم جز حذفیات امسال ساختارهای خارج از کتابه ولی خب کارهاشون معلوم نیست که!!
-
@Dr-Mahbube والا من همه ساختارهایی که استاد اقاجانی گفتن رو بررسی کردم و خوندم الان این سوالو دیدم استاریک اسید و استارات و گلیسرین رو ب صورت جدا بلد بودم بکشم ولی واقعا این که گروه هیدروکسیل رو باید حذف میکردیم نه همینم ندونی نمیتونی به سواله جواب بدی حالا هر چقدم ما ساختار یاد بگیریم
-
@Dr-Mahbube والا من همه ساختارهایی که استاد اقاجانی گفتن رو بررسی کردم و خوندم الان این سوالو دیدم استاریک اسید و استارات و گلیسرین رو ب صورت جدا بلد بودم بکشم ولی واقعا این که گروه هیدروکسیل رو باید حذف میکردیم نه همینم ندونی نمیتونی به سواله جواب بدی حالا هر چقدم ما ساختار یاد بگیریم
-
-
@Dr-Mahbube ممنون فهمیدم چی شد فقط استئارات باید از کدوم سرش به عامل هیدروکسیلی گلیسیرین بچسبه ؟؟ چجوری میچسبهههه اینجاشو بلد نیسم

-
@Dr-Mahbube سلام اتفاقا منم هنوز تو فکر این سوالم ولی درمورد این نکته ای ک شما گفتین استاد اقا جانی توی جلسه 103 رسم ساختارها گفتن در واکنش الکل با اسید ، الکل H از دست میده و اسید OH
-
pariaaa
اره درست میگین ببخشید اشتباه تایپی بود ...
خب درست درمیاد...ینی اسید OH از دست بده و الکل H -
@Dr-Mahbube خب تو نیتروگیلیسرین الکل OH از دست میده استاریک اسید هم H از دست میده درست در نمیاد ک من که بیخیالش شدم گفتم حفظ کنم😂
pariaaa
:face_with_tears_of_joy:
ببینید وقتی گلیسرین H از دست بده در ساختارش یه اکسیژن داریم درسته؟و الکل هم یه CO قراره ماده که تولید میشه درنهایت دارای گروه عاملی استری باشه این O و CO رو کنار هم طوری قرار بدین که گروه عاملی استری تولید بشه.
ببخشید من فعلا نمیتونم عکس بفرستم از حلش براتون.امیدوارم که متوجه شده باشین.چون یکم گنگه اینجوری :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
pariaaa
:face_with_tears_of_joy:
ببینید وقتی گلیسرین H از دست بده در ساختارش یه اکسیژن داریم درسته؟و الکل هم یه CO قراره ماده که تولید میشه درنهایت دارای گروه عاملی استری باشه این O و CO رو کنار هم طوری قرار بدین که گروه عاملی استری تولید بشه.
ببخشید من فعلا نمیتونم عکس بفرستم از حلش براتون.امیدوارم که متوجه شده باشین.چون یکم گنگه اینجوری :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: