گزینش دبیران
-
سلام دوستان خسته نباشین.
برای دیدن فیلم های فیزیک و شیمی برام سوال پیش اومده(رشتم تجربیه)
میخواستم بدونم که فیلم های فیزیک کنکور 98 اقای کارزانیان رو ببینم؟یا فیلم های0تا100 95-96 اقای طلوعی رو؟
بعدش شیمی کنکور 98 رو(اقای صنیعی)رو ببینم یا استاد اقاجانی 0تا 100 سال 95-96 رو؟
ریاضی رو هم راهنمایی بفرمایین ممنوندر کل میخوام بدونم بهتره از فیلم های دوره خودم استفاده کنم یا فیلم های دبیرهای تراز بالای سال های قبل رو؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء -
سلام دوستان خسته نباشین.
میخواستم بدونم که فیلم های فیزیک کنکور 98 اقای کارزانیان رو ببینم؟یا فیلم های0تا100 95-96 اقای طلوعی رو؟
بعدش شیمی کنکور 98 رو(اقای صنیعی)رو ببینم یا استاد اقاجانی 0تا 100 سال 95-96 رو؟
ریاضی رو هم راهنمایی بفرمایین ممنوندر کل میخوام بدونم بهتره از فیلم های دوره خودم استفاده کنم یا فیلم های دبیرهای تراز بالای سال های قبل رو؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء -
@Mahed خیلی ممنون شما دانش اموز نظام قدیم بودین یا نه؟
درباره ی انگلیسی و فارسی چطور؟ -
خیلی ممنون از راهنماییتون
-
سلام دوستان خسته نباشین.
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاءashhkan فیزیک اقای طلوعی
ریاضی اقای امینی راد
شیمی اقاجانی ولی حواست باشه 0تا100 همه مباحث کامل نیست باید بری جاهایی ک 0تا100نداره کلاس کنکور ببینی ولی واقعا عالیه همه چیو خیلی خوب و اصولی میگه از پایه باش پیش بری شیمیت تضمینه
ببین فیلم های 0تا100 سال های قدیم بد نیستن فقط چون مال سال گذشتن تحلیل یا حل تست سال های بعدش توش نیس -
سلام
به نظرم بستگی داره به خودتون
من نظام قدیمم
به شخصه با استاد کازرانیان و آقای آقاجانی خیلییی بیشتر و بهتر درس رو میفهمیدم. -
ashhkan فیزیک اقای طلوعی
ریاضی اقای امینی راد
شیمی اقاجانی ولی حواست باشه 0تا100 همه مباحث کامل نیست باید بری جاهایی ک 0تا100نداره کلاس کنکور ببینی ولی واقعا عالیه همه چیو خیلی خوب و اصولی میگه از پایه باش پیش بری شیمیت تضمینه
ببین فیلم های 0تا100 سال های قدیم بد نیستن فقط چون مال سال گذشتن تحلیل یا حل تست سال های بعدش توش نیس@sh-kh خیلی ممنون بابت راهنمایی 0تا 100 اقاجانی
-
سلام دوستان خسته نباشین.
ashhkan
اصلا نگران نباشید:)
اینم بگم که 0-100 کنکور استاد کازرانیان ناقص هستش:)
من کلاس کنکور رو میبینم
موفق باشید.این پست پاک شده! -
@Mahed
ببخشید فیلم های شیمی رو به ترتیب دیدید یا به ترتیب کتاب درسی پیش رفتید؟ -
@Mahed
ببخشید فیلم های شیمی رو به ترتیب دیدید یا به ترتیب کتاب درسی پیش رفتید؟blindmagnet من ازداخل مدرسه که بودم نگاه میکردم براساس فصل هایی که میخواستم. نه براساس نرتیب فیلم ها. یادمه که وقتی سوم بودم براساس گتاب نگاه میکردم وهمچنین وقتی پیش بودم.
-
blindmagnet من ازداخل مدرسه که بودم نگاه میکردم براساس فصل هایی که میخواستم. نه براساس نرتیب فیلم ها. یادمه که وقتی سوم بودم براساس گتاب نگاه میکردم وهمچنین وقتی پیش بودم.
@Mahed خیلی ممنون از راهنمایی شما.
-
@Mahed خیلی ممنون از راهنمایی شما.
blindmagnet خواهش
-
سلام
من نظام قدیمم
به شخصه با استاد کازرانیان و آقای آقاجانی خیلییی بیشتر و بهتر درس رو میفهمیدم.dlrm در گزینش دبیران گفته است:
سلام
من نظام قدیمم
به شخصه با استاد کازرانیان و آقای آقاجانی خیلییی بیشتر و بهتر درس رو میفهمیدم.میشه با اینکه نظام قدیم باشیم ولی از روی فیلم های نظام جدید آقای کازرانیان نگا کنیم ؟
-
ashhkan فیزیک اقای طلوعی
ریاضی اقای امینی راد
ببین فیلم های 0تا100 سال های قدیم بد نیستن فقط چون مال سال گذشتن تحلیل یا حل تست سال های بعدش توش نیس -
@77-fatemeh_m خیلی ها گفتن که کامل نیست و از کلاس کنکورش فیلمشو تهیه کردن.