اشکالات عربی
-
سلام خسته نبااااشید همگی😌
خب اولین اشکال🤔
جمله «دخلنا فی میادین الشّجاعة» ترکیب اضافی هستش یا وصفی؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاهم اکنون ب یاری سبزتان نیازمندیم😑

@moosavi21 دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
pariaaa اسم کان میتونه ضمیر مستتر باشه؟یعنی نیاد تو جمله؟مگر این که "ان یصدر مکتوب"بشه اسمش بنظرم خبرش هم که میشه یعتبر نه؟ و این که من فکر میکنم که غزنوی مضاف الیه باشه!:confused_face:
@moosavi21 الان معنی جمله میشه
از زمان خلفای راشدین تازمان محمود غزنوی **عیب شمرده میشد ** که نوشته ای از قصر سلطان به غیر از زبان عربی خارج شود!خب واسه یُصدَرَ که مطمن هستم. مکتوب نائب فاعل هست
میشه بگیم اسم کان میشه هو مستتر و خبرش میشه عیب، شاید!!😐
یُعتَبَرُ مجهوله نائب فاعل میخاد الان موندم چی نائب فاعلش میشه خب مگه نمیگه عیبشمرده میشد چرا عیب نمیشه نائبش؟؟😡
کلا وقتی کان سر فعل میاد من قاطی میکنم چی ب چیه
این حرکت گذاریشه شما نگاه کنید شاید کمک کنه

-
pariaaa اسم کان میتونه ضمیر مستتر باشه؟یعنی نیاد تو جمله؟مگر این که "ان یصدر مکتوب"بشه اسمش بنظرم خبرش هم که میشه یعتبر نه؟ و این که من فکر میکنم که غزنوی مضاف الیه باشه!:confused_face:
-
@moosavi21 الان معنی جمله میشه
از زمان خلفای راشدین تازمان محمود غزنوی **عیب شمرده میشد ** که نوشته ای از قصر سلطان به غیر از زبان عربی خارج شود!خب واسه یُصدَرَ که مطمن هستم. مکتوب نائب فاعل هست
میشه بگیم اسم کان میشه هو مستتر و خبرش میشه عیب، شاید!!😐
یُعتَبَرُ مجهوله نائب فاعل میخاد الان موندم چی نائب فاعلش میشه خب مگه نمیگه عیبشمرده میشد چرا عیب نمیشه نائبش؟؟😡
کلا وقتی کان سر فعل میاد من قاطی میکنم چی ب چیه
این حرکت گذاریشه شما نگاه کنید شاید کمک کنه

-
انّ هناک الکثیر من الانواع المفیدة من الفطریات نستفید منها فی الصّنائع الغذائیة.(شکّل هنر 94)
سلام بچه ها @moosavi21 دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
اعراب و علامت کثیر توی جمله بالا چیه؟
هناک خبر مقدم باشه اسم انّ کدومه؟ -
pariaaa ساعت
-
pariaaa ساعت
-
pariaaa خب انتظار کشیدن مفعول میخواد؟
-
pariaaa خب انتظار کشیدن مفعول میخواد؟
-
pariaaa