چرا به حسابان اهمیت داده نمیشه
-
سلام به همه دوستان عزیز آلا و تشکر بابت همه زحمت هایی که میکشن ایشالا خدا خیر دنیا و آخرت بهتون بده
حقیقتش من یه گله دارم اونم اینه که چرا برای حسابان تدریس مناسبی نیست
البته آقای مقصودی هم تدریسشون خوبه ولی خیلی سریع درس میدن و البته ترتیب مناسبی هم نداره فیلم ها
لطفا اگه میشه یه تدریس مناسب برای حسابان بذارید -
سلام به همه دوستان عزیز آلا و تشکر بابت همه زحمت هایی که میکشن ایشالا خدا خیر دنیا و آخرت بهتون بده
البته آقای مقصودی هم تدریسشون خوبه ولی خیلی سریع درس میدن و البته ترتیب مناسبی هم نداره فیلم ها
لطفا اگه میشه یه تدریس مناسب برای حسابان بذاریدali sh.hamdi در چرا به حسابان اهمیت داده نمیشه گفته است:
لطفا اگه میشه یه تدریس مناسب برای حسابان بذاریدسلام دوست آلایی
فکر میکنم آلا امسال برای سوما به خاطر نهایی برنامه ی ویژه ای داشته باشه البته مطمئن نیستم @ادمین
ولی فعلا آقای مقصودی عاالین کاش من همون موقع زودتر باهاشون آشنا میشدم تازه ایشون کلی هم مثال حل میکنن.
چرا ترتیبش مناسب نیست؟فکر کنم تابستون یه مقدار مثلثات پایه ای گفته شد و بعدشم طبق کتابه -
ali sh.hamdi در چرا به حسابان اهمیت داده نمیشه گفته است:
لطفا اگه میشه یه تدریس مناسب برای حسابان بذاریدسلام دوست آلایی
فکر میکنم آلا امسال برای سوما به خاطر نهایی برنامه ی ویژه ای داشته باشه البته مطمئن نیستم @ادمین
ولی فعلا آقای مقصودی عاالین کاش من همون موقع زودتر باهاشون آشنا میشدم تازه ایشون کلی هم مثال حل میکنن.
چرا ترتیبش مناسب نیست؟فکر کنم تابستون یه مقدار مثلثات پایه ای گفته شد و بعدشم طبق کتابهbanoo
آقای مقصودی خوبه ولی خیلی سریع درس میده و من اصلا تدریسشونو متوجه نمیشم
بهتره از چند تا دبیر استفاده بشه تا هر کی با هر دبیری که راحت تره جلو بره -
کسی نیست به ما کمک کنه؟
sohrab -
کسی نیست به ما کمک کنه؟
sohrabali sh.hamdi در چرا به حسابان اهمیت داده نمیشه گفته است:
کسی نیست به ما کمک کنه؟
sohrabحسابان تو ریاضی پایه و دیفرانسیل هر سال تدریس شده، از فیلم های آقای شهریان یا آقای شامی زاده استفاده بفرمایید.
برای نهایی هم آلاء برنامه ی چند ماهه ی ویژه ای داره فعلا مباحث کتاب ها رو از فیلم های سایت پیدا کنید و بخونید.