دارم در جا می زنم...
-
سلام و خسته نباشید
من فارغ التحصیلم و 3 ازمون قبلی قلم چی ترازم روی 6100 بوده نمی دونم واسه پیشرفت باید چی کار کنم برنامه ریزیم 12 ساعتست اما وقتی ساعت هارو وارد می کنم همیشه کمتر میشه و روال درس خوندنم هم اینه که هفته ی اول اکثر بودجه بندی ازمون رو مطالعه میکنم و بلافاصله بعد از خوندن تست اون مطلب هم می زنم و هفته ی دوم سعی میکنم بیشتر تست بزنم
ازمون ها رو هم چک میکنم اما هیچ تاثیری روی تغییر روش مطالعه ام نداشته واقعا نمی دونم باید چی کار کنم -
درود!حتما باید تو روش مطالعتون تچدید نظر کنین!شاید مشکل از اونچاس!
-
@Dr.Bernosi در دارم در جا می زنم... گفته است:
خب مثلا چه تغییری؟
-
ازمونتون رو برری میکنید ببینید کجاها مشکل دارید
مثلا ادبیات رو بررسی میکنید میبینید سوالات املا رو جواب نداید خب روی املا وقت بیشتری بزارید
دینی رو بررسی میکنید ببینید بیشتر غلطاتون توی کدوم قسمت بوده
مثلا روی سوالات از متن کتاب بوده خب این هفته رو متن کتاب بیشتر تمرکز کنید
همینجوری تک تک درسا رو بررسی کنید قشنگ ببینید احتمالا پیشرفت میکنید
و همچنین تست بیشتر کار کنید مخصوصا روزای قبل ازمون حتما ی جمع بندی کوچیک انجام بدید روی اون مطالبی که خوب بلد نیستید مثلا در طول دو هفته یاداشت کنید که مسایل شیمی کم کار کردم سعی کنید هفته دوم تمرکزتون روی این باشه
ادبیات رو سعی کنید موضوعی بخونید
عربی تست زیاد میخواد که قلق سوال دستتون بیاد
دینی ایات دقت روی سوالات مه چی میخاد که خلاصه اخر کتاب گاج رو بخونید حتما
زبان هم که دیگه گفتنی نیست تمرین درک مطلب و کلوزت و احاطه روی لغات
زدن زمین تا حدود 20 30
ریاضی تست زیاد
زیست تست زیاد و تسلط روی متن کتاب
فیزیک تست زیاد
شیمی تسلط روی متن کتاب و تست زیادو مسایل شیمی -
سلام و خسته نباشید
من فارغ التحصیلم و 3 ازمون قبلی قلم چی ترازم روی 6100 بوده نمی دونم واسه پیشرفت باید چی کار کنم برنامه ریزیم 12 ساعتست اما وقتی ساعت هارو وارد می کنم همیشه کمتر میشه و روال درس خوندنم هم اینه که هفته ی اول اکثر بودجه بندی ازمون رو مطالعه میکنم و بلافاصله بعد از خوندن تست اون مطلب هم می زنم و هفته ی دوم سعی میکنم بیشتر تست بزنم
ازمون ها رو هم چک میکنم اما هیچ تاثیری روی تغییر روش مطالعه ام نداشته واقعا نمی دونم باید چی کار کنمfatemeh
سلام
خداقوت
مشکل از شما نیست اگه صبر کنید و دوام بیاورید به زودی پیشر فت میکنید. تعداد افراد امسال زیاده و خیلی هاشون دانشجو ریاضی بودن تو بهترین دانشگاه ها.
صبر کنید منم مشکل شما رو دارم و دقیقا تو همین ترازم هستم ولی حل شدنیه.
یا علی -
fatemeh
سلام
خداقوت
مشکل از شما نیست اگه صبر کنید و دوام بیاورید به زودی پیشر فت میکنید. تعداد افراد امسال زیاده و خیلی هاشون دانشجو ریاضی بودن تو بهترین دانشگاه ها.
صبر کنید منم مشکل شما رو دارم و دقیقا تو همین ترازم هستم ولی حل شدنیه.
یا علی -
fatemeh
تست فقط