ریاضی تجربی
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام^_^
ریاضی برای من جزو غیر قابل فهم ترین درس بین عمومی و اختصاصی شده حالا به واسطه دبیر مزخرفم کتابایی با درسنامه های مزخرف و حتی اینکه فیلمی اختصاصی برا ریاضی یازدهم نیس خواستم اخرین شانسمو امتحان کنم کتاب نخنه سیاه رو بگیرم کسی جامعشو داره اخه میخواستم بدونم که جامعش درسنامه هاش مفصله یا مثل بقیه کتابای جامع خلاصه شده؟؟ ممنون میشم جوابمو بدین -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام^_^
ریاضی برای من جزو غیر قابل فهم ترین درس بین عمومی و اختصاصی شده حالا به واسطه دبیر مزخرفم کتابایی با درسنامه های مزخرف و حتی اینکه فیلمی اختصاصی برا ریاضی یازدهم نیس خواستم اخرین شانسمو امتحان کنم کتاب نخنه سیاه رو بگیرم کسی جامعشو داره اخه میخواستم بدونم که جامعش درسنامه هاش مفصله یا مثل بقیه کتابای جامع خلاصه شده؟؟ ممنون میشم جوابمو بدیندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهساقی من نظام جدید نیستم اما میتونم بهت بگم از عالی ترین کتاباس
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم دقیقا مث شمامن شدم ن میتونم ریسک کنم وقت بذارم روش بعد میترسم وقتم از دس بدم واقعا کلافه شدم موندم برم کلاس خصوصی
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa سلام من این کتاب دارم اما راسش موندم چیکار کنم
مطالب رو پوشش دادن؟نمبخوام الکی وقت بذارم بعد هیچی ب هیچی یل موندم برم کلاس -
romisa سلام من این کتاب دارم اما راسش موندم چیکار کنم
مطالب رو پوشش دادن؟نمبخوام الکی وقت بذارم بعد هیچی ب هیچی یل موندم برم کلاسنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-Sh
به نظرم درسنامه هاش نسبت به بقیه کتابا روونتره -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa ممنونم
-
romisa ممنونم
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-Sh خواهش می کنم
-
سلام^_^
ریاضی برای من جزو غیر قابل فهم ترین درس بین عمومی و اختصاصی شده حالا به واسطه دبیر مزخرفم کتابایی با درسنامه های مزخرف و حتی اینکه فیلمی اختصاصی برا ریاضی یازدهم نیس خواستم اخرین شانسمو امتحان کنم کتاب نخنه سیاه رو بگیرم کسی جامعشو داره اخه میخواستم بدونم که جامعش درسنامه هاش مفصله یا مثل بقیه کتابای جامع خلاصه شده؟؟ ممنون میشم جوابمو بدیننوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهساقی در ریاضی تجربی گفته است:
کتاب نخنه سیاه
داداش رو سیرتاپیاز هم میتونی حساب کنی درسنامه عالی داره با مثال های متنوع .