-
@moosavi21 سوال اولی گزینه چهارمش انت مستتر فاعلشه امال هم مفعولش الان چی حذف شده اینم جواب میدی مرسی
-
@moosavi21 سوال اولی گزینه چهارمش انت مستتر فاعلشه امال هم مفعولش الان چی حذف شده اینم جواب میدی مرسی
-
pariaaa منم اینو نمیدونم از این راه چجوری توجیح کنم ولی از نظر معنی که مستثنی منه نداره...بنظرم اگه مثبت جمله رو در نظر بگیریم که بشه بعد تحمل سختی به آرزوهای بزرگت میرسی میشه مفعول فیه
-
@moosavi21 ارهه تو پاسخنامه زده چون مفعول فیه (یعنی بعد) بعد از الا اومده مستثنی مفرغ هست ینی اینم میتونه ی نشونه باشه واسه مستثنی مفرغ؟؟ هر جا مفعول فیه بعد از الا اومد بگیریم مفرغ؟!
-
pariaaa نمیدونم بتونه قبلش مستثنی منه بیاد یا نه...اگه بگه هیج وقت مگر بعد تحمل سختی خب اونجوری نمیشه
-
-
pariaaa تست 1577
کافیه بدونی اگه بعد الا منهم یا منها یا منکم ..
بیاد مستثنی تام و منصوبه پس میشه گزینه 1 -
تست 1584
گفته مشخص کنید گزینه ای که مستثنی منه موجوده
یعنی پیدا کن مستثنی تام رو!
گزینه یک المومنون = و فاعل پس مفرغه
گزینه دو: قبل الا یه فعل مفرد اومده پس مفرغه
گزینه سه حس میکنم کامله
جوابشم بگید -
من معنیم ضعیفه برای این عربی با نکته میزنم
تقریبا 50درصد قلمچی خوشبختانه ثابت میزنم با نکاتاینم نکات یه تست زبان گزاشتین با این نکات صددرصد حل بود
https://forum.alaatv.com/topic/11343/نکات-مستثنی/17 -
pariaaa تست 1577
کافیه بدونی اگه بعد الا منهم یا منها یا منکم ..
بیاد مستثنی تام و منصوبه پس میشه گزینه 1AMIR_HOSSEIN1378 سلام سوال1577 میشه گزینه دو
سوال مستثنی منه که مرفوع نباشه رو میخاد منم اولش همین اشتباه رو کردم
در مورد نکته من +ضمیر بعد الا هم توی گزینه یک منهم اومده و هم توی گزینه چهار منهن
و توی این سوال فک کنم تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که مستثنی منه رو پیدا کنیم و نقشش رو بررسی کنیم -
تست 1584
گفته مشخص کنید گزینه ای که مستثنی منه موجوده
یعنی پیدا کن مستثنی تام رو!
گزینه یک المومنون = و فاعل پس مفرغه
گزینه دو: قبل الا یه فعل مفرد اومده پس مفرغه
گزینه سه حس میکنم کامله
جوابشم بگیدAMIR_HOSSEIN1378 جواب 1584 میشه گزینه سه
گزینه چهار رو مشکل داشتم که چرا مفرغه چون هم فاعل داره و هم مفعول به منهتی توی پاسخنامه گفته چون مفعول فیه (ینی بعد) بعد از الا اومده مفرغه اینو مشکل داشتم -
AMIR_HOSSEIN1378 جواب 1584 میشه گزینه سه
گزینه چهار رو مشکل داشتم که چرا مفرغه چون هم فاعل داره و هم مفعول به منهتی توی پاسخنامه گفته چون مفعول فیه (ینی بعد) بعد از الا اومده مفرغه اینو مشکل داشتمpariaaa
حسم اشتباه نکرده خخخ -
AMIR_HOSSEIN1378 سلام سوال1577 میشه گزینه دو
سوال مستثنی منه که مرفوع نباشه رو میخاد منم اولش همین اشتباه رو کردم
در مورد نکته من +ضمیر بعد الا هم توی گزینه یک منهم اومده و هم توی گزینه چهار منهن
و توی این سوال فک کنم تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که مستثنی منه رو پیدا کنیم و نقشش رو بررسی کنیمpariaaa اها ببخشید فک کردم نوشته مسثتنی نیس مرفوع
گزینه یک الضیوف مسثتنی منه هست و اسم افعال ناقصه مرفوعه هست پس ...این نمیشه
گزینه دو :تعلقن نونش فاعله . هناک مفعل فیه /اشیاه مفعول /که مستثنی منه اشیاه هست پس منصوبهرجعنا : رجع فعل /نا به ماضی چسبیده پس فاعله ...دیگه جمعی نیس ک بخواد مستثنی منه بگیریم ...نا شد مستثنی منه هست و مرفوع
گزینه 4 اصبحن صیغه 6 هست میدونیم صیغه 6 جمعه دیگه و نونش فاعلیه پس مرفوعه -
AMIR_HOSSEIN1378 جواب 1584 میشه گزینه سه
گزینه چهار رو مشکل داشتم که چرا مفرغه چون هم فاعل داره و هم مفعول به منهتی توی پاسخنامه گفته چون مفعول فیه (ینی بعد) بعد از الا اومده مفرغه اینو مشکل داشتم -
ارزو های تو بزرگ ...
ما تو فارسی اینطور ترجمه میکنیم
ارزو های بزرگ تو
الکبیره صفته ..
ک :مضاف الیه -
دیگه بازم دوستان توضیح بدین اگه اشتباهی کردم
چون من عربی رو یه کلمه معنی نخوندم فقط با نکات که میدونم جواب میدم -
AMIR_HOSSEIN1378 نه اینجوری نگفتم لا تبلغ فعل نهی صیغه 7 فاعلش انتَ مستتر هست
امال مفعول
ک مضاف الیه
کبیرة هم صفت
گفتم فاعل و مفعول داره ارکان اصلی جمله کامل هست پس مستثنی تام هست منتها توی پاسخنامه گفته مفعول فیه چون بعد الا اومده مستثنی مفرغه