روش های سریع خودتون برای حفظ کردن را به اشتراک بگذارید
-
@MR_EBRAHIM بنظرتون تا کنکور واقعا میشه یسری حفظیات رو با این روش حفظ کرد و سریع به یاد آورد؟که البته الان زمان هم خیلی مهمه
-
@MR_EBRAHIM خب من چطور تا کنکور بتونم انجامش بدم؟حالا نه حفظ کردن سریع بیشتر بخاطر آوردن سریع برام مهمه
-
ببخشید من هی سوال می پرسم
شما برای حفظ کردن خود اون موضوع رو با همه جزئیاتش حفظ میکنید؟یا اون چیزی که جایگزین میکنید فقط به یه نکته اشاره داره؟ -
@MR_EBRAHIM مثلاوقتی از ورودی قصر وارد میشیم تو مسیر باید حفظی ها رو پشت سر هم ببینیم؟یا بریم سراغشون تو یه جا بعد همه رو از یه شیئی که برای اون موضوع گذاشتیم یادمون بیاریم؟
-
آها...پشت سر هم ردیفشون میکنید و اونطوری یادتون میاد
متوجه شدم...خیلی ممنون
من اول فکر کرده بودم مثلا همون عامل گال رو که مثال زدید عنکبوت می دیدید وقتی میرفتید سراغ اون تمام اطلاعات مربوط به اون رو مرور میکردید -
@moosavi21 خبری از ردیف کردن نیس من جمله رو به شی تبدیل میکنم بعد یه گوشه ی کاخ حافظه میزارم
-
راستش نه....خب الان من مثلا به عنوان یه چای (T) رو میز بذارم که روش نوشته شده 2پی رادیکال ال جی ام(البته به زبان ریاضی)....درسته؟
ولی برای زیست نمیدونم!مثلا برای شارش انرژی خیلی مبحث زیادیه و مخصوصا این که هرکدوم کجا انجام میشن..خب یه تصویر یا شی واقعا میتونه همشو یادم بیاره؟ -
راستش نه....خب الان من مثلا به عنوان یه چای (T) رو میز بذارم که روش نوشته شده 2پی رادیکال ال جی ام(البته به زبان ریاضی)....درسته؟
ولی برای زیست نمیدونم!مثلا برای شارش انرژی خیلی مبحث زیادیه و مخصوصا این که هرکدوم کجا انجام میشن..خب یه تصویر یا شی واقعا میتونه همشو یادم بیاره؟ -
@moosavi21 اینجوری غلطه هیچ حرفی نباید به کار ببرید همونجور که حرف t رو به چای تبدیل کردید برا بقیم یه معادل بسازید مثلا mg ادمو یاد ترازو میندازه
-
@MR_EBRAHIM خب این درسته؟چایی کنار یه تلوزیون ال جی و یه توپ زیر پله باشن؟
چای(T)...تی وی ال جی(ال جی ام)...توپ(دو پی) زیر پله(رادیکال)