زیست نظام قدیم
-
mriaw
نه عزیزم شما که درست انتخاب کردین
ولی خب من شخصا سه تا گزینه دیگه رو کامل قبول دارم ولی دلیل نادرستی گزینه 1 سوای تخمیر چیه؟@Dr-Mahbube در زیست نظام قدیم گفته است:
mriaw
ولی خب من شخصا سه تا گزینه دیگه رو کامل قبول دارم ولی دلیل نادرستی گزینه 1 سوای تخمیر چیه؟تو مرحله نوری فتوسنتز پروتئین پمپ وقتی میخواد اچ مثبتو وارد کنه انرژیشو از زنجیره ی انتقال الکترون بدست میاره نه ATP
من اینطوری گفتم نمیدونم درسته یا نه
-
@moosavi21 در زیست نظام قدیم گفته است:
یعنی آوند آبکشی و ... که هسته ندارن نباشه؟مگه همین نمیشه؟
شاید اینو میگه شایدم سلول های هسته داری که تو تشکیل میانبرگ نقش دارنو میگه و منظورش به بقیه نیس
-
@Dr-Mahbube در زیست نظام قدیم گفته است:
mriaw
ولی خب من شخصا سه تا گزینه دیگه رو کامل قبول دارم ولی دلیل نادرستی گزینه 1 سوای تخمیر چیه؟تو مرحله نوری فتوسنتز پروتئین پمپ وقتی میخواد اچ مثبتو وارد کنه انرژیشو از زنجیره ی انتقال الکترون بدست میاره نه ATP
من اینطوری گفتم نمیدونم درسته یا نه
-
-
mriaw از هر فصل قسمت های گیاهیشو میخونم...حالا علاوه بر اون فعلا هم دارم خلاصه همه گیاه هایی که اسمشون اومده رو مینویسم..ولی میدونمم که الان اصلا وقت خلاصه نویسی نیست اما خب نمیدونم دیگه چیکار کنم!
-
@moosavi21 یه کتاب هس زیست شناسی گیاهی دکتر آرامفر،من دارمش ولی هنوز نخوندمش فکر کنم کتاب خوبی باشه حجمشم کمه
-
کسی برای این سوال راه حل تستی سریع داره؟
سوال 169 کنکور 92 تجربی داخل کشور
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
@moosavi21
والدین با نسل اول، دقیقا میشن همون نسل دوم
بقیشم ضربهفقط باید به اینکه صفتا جدا از همدیگه حساب میشن دقت کرد که اشتباه نکرد مثلا اینجا صفت بلندی پا اتوزومه و رنگ چشم وابسته به جنسه، برای اتوزوم داریم: 1/4پا بلند+3/4 پا کوتاه. در این صورت صفت کوتاهی بر بلندی غالبه
برای وابسته به جنس هم داریم: 1/4ماده قرمز روشن+1/4 ماده قرمز تیره+1/2 نر قرمز تیره. تیره بودنم بر روشن بودن غالبه