-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
mohsen kazemi قلم چی بیخوده همش
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohsen kazemi از چه نظر؟؟
-
داداش شیمی رو چطور باس خوند
من زیستم تعریف نباشه همیشه بالا ۶۰درصد ولی شیمیم خیلی خرابه
ینی راهی هس که بشه شیمی رو فهمید ؟ -
mohsen kazemi قلم چی بیخوده همش
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemekhanom شوخی کردم می دونم کتاب ....
-
mohsen kazemi از چه نظر؟؟
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبارانی شما درصدتون چنده تو آزمونی که می دین؟
-
داداش شیمی رو چطور باس خوند
من زیستم تعریف نباشه همیشه بالا ۶۰درصد ولی شیمیم خیلی خرابه
ینی راهی هس که بشه شیمی رو فهمید ؟نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan-fatehi اگه می خوای نتیجه بگیری کلاس خصوصی برو خودت رو گول نزن
-
دوستان شبتون خوش یه کنکوری دیگه بیشتر این بیدار نمیمونه
جمله اخر .....اگر میخواهید درصد قلم چی افزایش یابد فار بزنید و نمونه سوالات سال های گذشته قلم چی رو از سایتا گیر بیارید بزنید -
بارانی شما درصدتون چنده تو آزمونی که می دین؟
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohsen kazemi زیاد خوب نیست اخه تازه شروع کردم ب درس خوندن دفعه قبل 40 خورده ای درصدم بود
-
درس نامه خیلی سبز تست فار
ترکیب خوبیه؟؟؟ -
mohsen kazemi زیاد خوب نیست اخه تازه شروع کردم ب درس خوندن دفعه قبل 40 خورده ای درصدم بود
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبارانی ببین اگه این تدریس های آقاجانی رو می فهمی برات نتییجه میده از گاج نقره ای افشین احمدی شروع کن بعد برو آی کیو اگه فیلم های آقاجانی رو نمی فهمی خصوصی بگیر خود روهم لکی سر گردان نکن
-
ترکیب خوبیه؟؟؟ -
ترکیب خوبیه؟؟؟نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan-fatehi تست آی کیو بزن
-
این پست پاک شده!
-
بارانی ببین اگه این تدریس های آقاجانی رو می فهمی برات نتییجه میده از گاج نقره ای افشین احمدی شروع کن بعد برو آی کیو اگه فیلم های آقاجانی رو نمی فهمی خصوصی بگیر خود روهم لکی سر گردان نکن
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohsen kazemi
وا حرفا میزنیا معلومه ک تدریس های اقای آقاجانی رو میفهم
-
mohsen kazemi
وا حرفا میزنیا معلومه ک تدریس های اقای آقاجانی رو میفهم
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبارانی پس آی کیو برای تست بزن درصدت تا 60میاد
-
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها سوالاتتون رو بپرسید
-
بچه ها سوالاتتون رو بپرسید
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بااین سرعتی که تدریس ها پیش میره ایشالا تا چهارشنبه سوری تعادل تمام میشه