سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
بهترین کار چیه؟؟؟/
-
سلااااااام
یه راهنمایی میخوام از شما دوستان
من مدل درسخوندنم این جوریه که وقتی یه مبحثی رو میخونم از فرداش شروع میکنم به تست زدن
مثلا روزی 5 تا یا بعضی درسارو تا 30 تا تست میزنم
تا وقتی که تمومشن
تقریبا میشه گف 2 3 ماهی طول میکشه
ازمون ازمایشی ام نمیرم
ینی تصمیم داشتم بعد از اینکه کل درسا رو تموم کردم ازمون ازمایشی رو خودم بدم تو خونه
الان تستای یه سری از درسام تموم شده
اما میخوام این روند تست زدن تا اخر ادامه بدم
نمیدونم چی کنم الان
ینی منظورم اینه که .............سوالای یکی از ازمون های ازمایشی رو بگیرم و خودم تمرینی بزنم و سوالای اون یکی موسسه رو نگه دارم مث ازمون شبیه ساز ........یا اینکه دوباره همون تستای کتاب تست خودم مرور کنم و بزنمش
........یا اینکه برم یه کتاب جدید بخرم
به نظرتون کدوم کار بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته چون تعداد تستای ازمونا ی ازمایشی زیاد نظر خودم اینه سوالای یکی از موسسات رو انتخاب کنم و اونا رو حل کنم .......میترسم اگه یه وق کتاب جدید بخرم وقت نشه که تستاش رو کامل بزنم بعد اخر سر استرس بگیرم
لطفا اگه پیشهادی دارین بهم بگین و کمکم کنین لطفااااااااااااااا -
ترنم سلام، فکر کنم شما چهارمی هستید! به نظر من شرکت در آزمون آزمایشی مهمه مخصوصا اگه شخص چهارمی باشه. سوالات آزمون ها از خیلی از کتاب ها بهتر هستن گرچه اشتباهاتی هم دارن ولی برای محک زدن خیلی خوب هستن. شما گفتید بعد از اینکه کل درس ها تموم بشه آزمون آزمایشی بدید، خب به نظر من این بازده رو خیلی کم میکنه. حسن آزمون ها این هست که آروم آروم پیش میرن.
-
mohammadhasan
نه من فارغم
سال اول ازمون میدادم اما نمیتونستم بهشون برسم
درسا رو از صفر شروع نکردم
الان با خوندنم مشکل ندارم
این جور که شما میگین مث اینکه سوالای ازمون زدن بهتر -
هیچوقت تو خونه زدن ازمونا مثل سر ازمون نمیشه
من تو خونه میشینم همه درسارو بالا 60.70میزنم اما سر ازمون ی جو دیگه داره
اگر دوس نداری ازمون بدی خب تستای کتاب هاتو دوباره بزن و مرور کن اما مثلا ضریب دار بزن مثلا تست های فرد یا ضریب 3 تموم که شد بیا زوج ها رو بزن
البته بستگی ب کتابی هم ک داری هم داره
مثلا دینی حتی اگر تموم کنی گاج رو بازم باید گاج بزنی چون مکملی نداره
اگر کتابات اوکی هستن همونا رو بزن که قشنگ مسلط بشی
اما اینبار کنار تست هایی که مشکل داری علامت بزن
برای دوران بعد عیدت لازمت میشه
سوالا ازموناتم میتونی ب عنوان تست تالیفی بزنی در کنار کتاب هات مثلا داری دینی تست میزنی سوالا ازمونم دینی رو بزن -
سلام
پسشنهاد من اینه
آزمون های آزمایشی بسیرا عالی هستن حالا هر موسسه ای باشه
مهم تر از همه اون قضیه شبیه ساز کنکوره چون اگه شما برید سر جلسه آزمون و آزمون دادن کنکوری رو تمرین کنید 95 % استرس شما کم میشه و برای بدن این حالت شرطی میشه
روش تست زنی شما اصولیهبه شرط این که از بهترین منابع استفاده کرده باشید سخت بودن و آسون بودن سوالات ملاک نیست ملاک شیوه صحیح تست زنیه و می تونم بگم که از بعد بهمن موقعیت بسیار عالی برای ادامه درس خوندن بطور جدیه چون از اونجا اکثر بچه ها کم میارن و عقب میوفتن و شما اگه از الان خوب بخونی و بهمن ب بعد رو خراب کنید کلاتون پس معرکه است . پس از الان تا بهمن شیوه درست تست زنی رو امتحان کنید . -
@sadegh73 در بهترین کار چیه؟؟؟/ گفته است:
ترنم در بهترین کار چیه؟؟؟/ گفته است:
شیوه ص
تست پوششی / تست زمان دار / تست ترکیبی / تست هایی که قبلا درست زدید و اشتباه زدید
اهان
متوجه شدم مرسی -
@sadegh73 در بهترین کار چیه؟؟؟/ گفته است:
شیوه ص
تست پوششی / تست زمان دار / تست ترکیبی / تست هایی که قبلا درست زدید و اشتباه زدید
اهان
متوجه شدم مرسیخواهش می کنم ولی هر کدوم توضیح داره