زیست نظام قدیم
-
mriaw از هر فصل قسمت های گیاهیشو میخونم...حالا علاوه بر اون فعلا هم دارم خلاصه همه گیاه هایی که اسمشون اومده رو مینویسم..ولی میدونمم که الان اصلا وقت خلاصه نویسی نیست اما خب نمیدونم دیگه چیکار کنم!
-
@moosavi21 یه کتاب هس زیست شناسی گیاهی دکتر آرامفر،من دارمش ولی هنوز نخوندمش فکر کنم کتاب خوبی باشه حجمشم کمه
-
کسی برای این سوال راه حل تستی سریع داره؟
سوال 169 کنکور 92 تجربی داخل کشور
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
@moosavi21
والدین با نسل اول، دقیقا میشن همون نسل دوم
بقیشم ضربهفقط باید به اینکه صفتا جدا از همدیگه حساب میشن دقت کرد که اشتباه نکرد مثلا اینجا صفت بلندی پا اتوزومه و رنگ چشم وابسته به جنسه، برای اتوزوم داریم: 1/4پا بلند+3/4 پا کوتاه. در این صورت صفت کوتاهی بر بلندی غالبه
برای وابسته به جنس هم داریم: 1/4ماده قرمز روشن+1/4 ماده قرمز تیره+1/2 نر قرمز تیره. تیره بودنم بر روشن بودن غالبه
-
@moosavi21
والدین با نسل اول، دقیقا میشن همون نسل دوم
بقیشم ضربهفقط باید به اینکه صفتا جدا از همدیگه حساب میشن دقت کرد که اشتباه نکرد مثلا اینجا صفت بلندی پا اتوزومه و رنگ چشم وابسته به جنسه، برای اتوزوم داریم: 1/4پا بلند+3/4 پا کوتاه. در این صورت صفت کوتاهی بر بلندی غالبه
برای وابسته به جنس هم داریم: 1/4ماده قرمز روشن+1/4 ماده قرمز تیره+1/2 نر قرمز تیره. تیره بودنم بر روشن بودن غالبه
-
@moosavi21
همونا خود جدولن. لازم نیست جدول پانت رو درست کنیم.
-
@moosavi21
-
@moosavi21
-
@moosavi21 در زیست نظام قدیم گفته است:
@میلاد-سعیدی
آخه قلمچی تو جواب سوالش اینطور نوشته
قند نبود که:/
-
@moosavi21 در زیست نظام قدیم گفته است:
@میلاد-سعیدی
آخه قلمچی تو جواب سوالش اینطور نوشته
قند نبود که:/
آسمان ِ آبی آره...پیرووات بود دیگه؟پیرووات هم که قند نبود
-
آسمان ِ آبی آره...پیرووات بود دیگه؟پیرووات هم که قند نبود
@moosavi21 اره اسیده ۳ کربنه
قند چرا
-
اون یکی سوالم گزینه یک میشه ولی ربطی به تخمیر نداره
چون گفتهATP غلطه -
اون یکی سوالم گزینه یک میشه ولی ربطی به تخمیر نداره
چون گفتهATP غلطهآسمان ِ آبی فکر کنم قلمچی این آزمون قاطی کرده بود:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
سلام الایی ها... آگرانولوسیت ها لیزوزوم دارن یا نه؟؟@moosavi21 @Amir-Bernousi @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ASMA-MORADI فااطمه @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
سلام الایی ها... آگرانولوسیت ها لیزوزوم دارن یا نه؟؟@moosavi21 @Amir-Bernousi @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ASMA-MORADI فااطمه @فارغ-التحصیلان-آلاء
@Mahed در زیست نظام قدیم گفته است:
-
@ASMA-MORADI در زیست نظام قدیم گفته است:
@moosavi21
-
@ASMA-MORADI حالا لیزوزوم دارن یا نه؟