هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام خوبی میگم مریم از خرد کردن ترس میتونه استفاده کنه>>>؟؟ یا رتس اون ریشه ایی؟؟هستش
سلام عزیزم
خوبم ممنون
نمیتونم نظر بدم چون باید بررسی شه حتما -
ققنوس من؟:-\
-
ققنوس فدات
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه اسمت مریمه دتر؟
من فاطمه ام دتر
عاقا اشتب شد ببخشید
-
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دوستان مشاورا چرا اینطورین فقط به فکر منافع خودشونن نصف امسالم به خاطر ی مشاوره بد حروم شد
اره واقعا چرا جدیدا اینجوری شدن؟
لابد حرفه ای نیستنخدا لقدشون نکنه
فااطمه چرا همچی اینقدر به پول بستگی داره بخدا مشاوره ی ده تومن مثلا تخفیف داد اینقدر گف تا بیس تومن اضافه میدادم ک منت نزاره
-
-
فااطمه چرا همچی اینقدر به پول بستگی داره بخدا مشاوره ی ده تومن مثلا تخفیف داد اینقدر گف تا بیس تومن اضافه میدادم ک منت نزاره
@rhilda هووف نگو مشاوره دلم خونه
-
@rhilda هووف نگو مشاوره دلم خونه
-
فلفل قرمز واسه همه لایکات مرسی همیشه در قلب منی
-
گفتم ک لابد حرفه ای نبوده
چون آدم حرفه ای بابت کاری ک میکنه تخفیف نمیده اگ اینکارو کنه ارزش کارشو میاره پایین
بجای تخفیف میتونست جور دیگه به مراجعش سود برسونه مثلا بجای 4جلسه 2جلسه کارشو اصولی پیش ببره -
mriaw منم موافقم
مخصوصا یکی از مشاوره هام ک منابع اشتباه بهم معرفی کرد مث خواهرش دوسش داشتم
-
mriaw منم موافقم
مخصوصا یکی از مشاوره هام ک منابع اشتباه بهم معرفی کرد مث خواهرش دوسش داشتم
-
mriaw وای
عجب مسئولیت پذیر بودن
-
گفتم ک لابد حرفه ای نبوده
چون آدم حرفه ای بابت کاری ک میکنه تخفیف نمیده اگ اینکارو کنه ارزش کارشو میاره پایین
بجای تخفیف میتونست جور دیگه به مراجعش سود برسونه مثلا بجای 4جلسه 2جلسه کارشو اصولی پیش ببرهفااطمه نمیدونم هووف خیلی مغرور بود اصلا به اجبار مادرم میرفتم متاسفانه تو شهرمون مطرح هست