هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw
موهاش بلند بوده بردنش سلمونی بعدش این تکون خورده موهاش خراب شده با ماشین گرفتن کچلش کردن
دختر بود؟
-
@rhilda هیچییییییی درس نمیدادن همه ی بچه ها هم کلاس میرفتن،فقط مدرسه اسم داشت و توقع همه رو از ما برد بالا حالا ما موندیم و سوادی که نداریم و مردمی که منتظر نتیجه ان
mriaw دقیقا بچه های که پدرمادرشون پزشک بودن با باج دادن به مدیر مدرسه نمی اومدن کلا همه بچه پولدارا مکدمون همین بودن از سال دوم از بیس ت و دونفر فقط 8 نفر میرفتیم بقیه میرفتن کلاس بعضیا پیش معلمای مدمون خصوصی میرفتن معلما هم درس نمیدادن میگفتن بچه ها نمیان انگیزه نداریم بچ های معمولی هم خانواده هاشون می اومدن ببرنشون اجازه نمیدادن همش تبعیض
-
@M-an سلام فونت انجمن تغییر نکرده؟
-
منکه به هرکی گفتم اصلا خوب نیس تیزهوشان فک کردن از حسودیه بزار تجربه کنن تا بفهمن
-
منکه به هرکی گفتم اصلا خوب نیس تیزهوشان فک کردن از حسودیه بزار تجربه کنن تا بفهمن
-
ققنوس منم موافقم
-
من ی جزوه از دوران مدرسه ندارم
همه کتابام هم دوباره سفارش دادم برام آوردن:-\ -
@M-an سلام فونت انجمن تغییر نکرده؟
-
من حاضرم این روزارو بدم برگردم به روزای مدرسه...
وقتی تموم شد قدرشو میدونین -
آسمان ِ آبی
نه هیچی تو انجمن تغییر نکرده چطور؟@M-an اینقدر نوشته ها پررر رنگ و درشت شدن که در حال کور شدنم
-
وقتی تموم شد قدرشو میدونینآسمان ِ آبی به دورانش اره ولی به اون مدرسه نه
-
آسمان ِ آبی به دورانش اره ولی به اون مدرسه نه
@rhilda نه من مدرسمم دوست داشتم : )
-
وقتی تموم شد قدرشو میدونینآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
وقتی تموم شد قدرشو میدونینالبته این نشون دهنده خوب بودن اون دوران نیست بلکه بد بودن دوران الانتونه
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
وقتی تموم شد قدرشو میدونینالبته این نشون دهنده خوب بودن اون دوران نیست بلکه بد بودن دوران الانتونه
@Ἐπίκουρος اینم اره...
ولی در کل هیچی اون دوران نمیشه...