نظام قدیم یا جدید؟؟
-
با عرض سلام واحترام.بنده در سال 93 کنکور دادم و در رشته انگلیسی ادامه تحصیل دادم. سال 97 لیسانسم را گرفتم سپس درخواست امریه سرباز معلم را کردم و قبول شدم بازگشت به مدرسه به عنوان معلم با نگاه جدید باعث شد به این فکر بیافتم که دوباره کنکور بدم. تنها مسئله این است که بدلیل قوانین سربازی اجازه کنکور تحصیل یا هر نوع فعالیت رسمی را تا سال 1400 ندارم که البته این دو سال را به عنوان توفیق اجباری نگاه میکنم و بتوانم بهتر و بیشتر کتاب های نظام 633 را مطالعه و درک کنم. فقط یک سوال ذهنم را درگیر کرده. میدانیم که امسال دوتا کنکور گرفته خواهد شد و تاثیر معدل در نظام جدید نظر خواهد شد تا سال بعد هنوز معلوم نیست که فقط یک سری سوالات گرفته میشود یا دوتا چه برسد به 1400 فلذا من که نظام قدیم خوندم و میخوام 1400 کنکور بدم تا این لحظه نمیدانم نظام جدید مطالعه کنم یا قدیم..
-
اگه برای ۹۹ میخونید نظام قدیم
ولی برای ۱۴۰۰ فک می کنم نظام جدید مناسب تر باشه
البته اینا نظر شخصیه ولی بهترین کار میتونه این باشه که در ابتدا مباحث مشترک نظام قدیم و نظام جدید رو بخونید که خودش کم نیست و بعد برید سراغ بقیهromisa در نظام قدیم یا جدید؟؟ گفته است:
البته اینا نظر شخصیه ولی بهترین کار میتونه این باشه که در ابتدا مباحث مشترک نظام قدیم و نظام جدید رو بخونید که خودش کم نیست و بعد برید سراغ بقیهمیشع ی راهنمایی بخوام ؟):
-
romisa در نظام قدیم یا جدید؟؟ گفته است:
البته اینا نظر شخصیه ولی بهترین کار میتونه این باشه که در ابتدا مباحث مشترک نظام قدیم و نظام جدید رو بخونید که خودش کم نیست و بعد برید سراغ بقیهمیشع ی راهنمایی بخوام ؟):
-