-
رفثقا حدس میزنین چند جلسه بشه درس عربی؟
-
@_Mr.Gentleman_ در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
رفثقا حدس میزنین چند جلسه بشه درس عربی؟
شمام یه سوالایی میپرسیا
-
سلام!
امیدوارم حالتون خوب باشه!
میخواستم اگه میشه لطف کنین به من بگین که یک کتاب جامع برا عربی چی خوبه؟من بین جامع مهرو ماه و عربی کامل گاج و میکرو گاج و خیلی سبز موندم کدوم رو انتخاب کنم!ممنون میشم راهنماییم کنید! -
ای کاش استاد مباحث مرتبط با انسانی رو کلا تدریس نمیکردن یا میزاشتن اخر تدریس چون مشخص هست که توی فیلم ها توضیحات بیش از حد عربی عمومی داده میشه
-
سلام!
میخواستم اگه میشه لطف کنین به من بگین که یک کتاب جامع برا عربی چی خوبه؟من بین جامع مهرو ماه و عربی کامل گاج و میکرو گاج و خیلی سبز موندم کدوم رو انتخاب کنم!ممنون میشم راهنماییم کنید!Mhs8020cr7 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام!
میخواستم اگه میشه لطف کنین به من بگین که یک کتاب جامع برا عربی چی خوبه؟من بین جامع مهرو ماه و عربی کامل گاج و میکرو گاج و خیلی سبز موندم کدوم رو انتخاب کنم!ممنون میشم راهنماییم کنید!سلام. هر سه کاب های خیلی خوبی هستن. اما به نظرم گاج و خیلی سبز خودآموز هستن یعنی برای کسایی که بدون دبیر پیش میرن خیلی مناسبن اما مهروماه کامل ترین بانک تست رو داره و برای بچه هایی که کلاس میرن یا با دبیر پیش میرن خیلی مناسبه.
-
ARTHUR ممنون از راهنماییتون!
-
سلام،خسته نباشید،اقای جلادتی عالیه،فقط میشه خواهش کنم ادامه تدریسشو هم بزارین؟من دارم با اقای جلادتی خوب جلو میرم اما فیلماش تموم شد و برای ازمون بعدی که تو قلم چی دارم زیاد اماده نیستم .خیلی خیلی ممنون.
-
سلام،خسته نباشید،اقای جلادتی عالیه،فقط میشه خواهش کنم ادامه تدریسشو هم بزارین؟من دارم با اقای جلادتی خوب جلو میرم اما فیلماش تموم شد و برای ازمون بعدی که تو قلم چی دارم زیاد اماده نیستم .خیلی خیلی ممنون.
Amir Hosein قسمت دومش ک اومد دیگه چیزی نداره ک ازمون تدریس نشده باشه ب اون صورت
-
این پست پاک شده! -
DR.PeRshIA منظورم ازمون بعد تر بود.ازمون 19اذر
-
DR.PeRshIA منظورم ازمون بعد تر بود.ازمون 19اذر
Amir Hosein
من که با استاد صحبت کردم قرار شد همراه بودجه بندی ازمون پیش برن -
سلام خسته نباشید
توی قسمت اول فعل مضارع نمیدونم به نظر من اینطوریه یا واقعا یه تیکه از فیلم پریده چون بعد این که نکته 6 رو گفتن و خواستن تدریس رو ادامه بدن یه دفعه پرید
توی فیلمای قبلی هم هروقت قسمت تدریس تموم میشد یه کات میخورد و ادرس سایت رو نشون میداد ولی این قسمت یهو تموم میشه !
ممنون میشم پیگیری کنید -
سلام خسته نباشید
توی قسمت اول فعل مضارع نمیدونم به نظر من اینطوریه یا واقعا یه تیکه از فیلم پریده چون بعد این که نکته 6 رو گفتن و خواستن تدریس رو ادامه بدن یه دفعه پرید
توی فیلمای قبلی هم هروقت قسمت تدریس تموم میشد یه کات میخورد و ادرس سایت رو نشون میداد ولی این قسمت یهو تموم میشه !
ممنون میشم پیگیری کنید_sina ااره مال منم اینجرویه
-
سلام دوستان.
من عربیم خیلییییی ضعیفه بیش از حد.
فیلم کدام استاد برا عربی خوبه؟؟؟
لطفا کمک کنیدد.@parastu23 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان.
لطفا کمک کنیدد.سلام
کمک من اینه:اگه بیشا از حد ضعیف هستید .اولا خوبه که ضعفتونو قبول کردید و میدونید کجای کار میلنگه ثانیا میدونید که الان که ضعیفید یه وقتی نیاز دارید که بزارید و روی ضعفتون کار کنید و بیاریدش بالا
من پیشنهادم برخلاف کلیشه که گفته میشه استادا رو ببینید و یکی رو انتخاب کنید که حرف درستیم هست اینه که با استاد جلادتی کار کنید چون جزوشون را در اختیار شما قرار دادن و دیگه درگیر کتاب استاد ناصح زاده نمیشید و اینکه میتونید از منبع دلخواهتون متناسب قسمت توضیح داده شده تست فراوان بزنید و از تسلط نسبی لذت ببرید
زیاد شد ولی کامل . -
سلام دوستان.
لطفا کمک کنیدد.@parastu23 موفقم با حرف دوستمون استاد جلادتی رو کار کنید هم زمان تدریسم کمه سریع میتونید ب تست بپردازید
-
@parastu23 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان.
لطفا کمک کنیدد.سلام
کمک من اینه:اگه بیشا از حد ضعیف هستید .اولا خوبه که ضعفتونو قبول کردید و میدونید کجای کار میلنگه ثانیا میدونید که الان که ضعیفید یه وقتی نیاز دارید که بزارید و روی ضعفتون کار کنید و بیاریدش بالا
من پیشنهادم برخلاف کلیشه که گفته میشه استادا رو ببینید و یکی رو انتخاب کنید که حرف درستیم هست اینه که با استاد جلادتی کار کنید چون جزوشون را در اختیار شما قرار دادن و دیگه درگیر کتاب استاد ناصح زاده نمیشید و اینکه میتونید از منبع دلخواهتون متناسب قسمت توضیح داده شده تست فراوان بزنید و از تسلط نسبی لذت ببرید
زیاد شد ولی کامل .@javadm328 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کتاب استاد ناصح زاده
بنظرتون ب استا برم میتونم تست هارو بزنم؟؟؟
50.60میتونم بزنممم؟؟؟ -
@javadm328 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کتاب استاد ناصح زاده
50.60میتونم بزنممم؟؟؟@parastu23 با هر استادی شما تست بزنی فقط تست شک نکن بالا 50 60 میزنی فقط عربی تست میخاد
-
@javadm328 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کتاب استاد ناصح زاده
50.60میتونم بزنممم؟؟؟@parastu23 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
50.60میتونم بزنممم؟؟؟همیشه 2 تا موضوع هست یکی دانستن یکی هم عمل کردن....
با استاد جلو برید دانسته هاتون مطمئنا تکمیل میشه ....
اما استفاده از او دانسته ها فقط و فقط با تمرین به دست میاد