-
soley.cr7
چطوری با اتاق فرمان در ارتباطی !؟
اگر برا قلم چی میخونید تعادل فقط باید تست بزنی بحث پیچیده ای نیست فیلم نگاه کردن جای تست زدنه ادمو نمیگیره!! ولی کوولانسی یه بخش مفهومیه و فیلم دیدن مهم هست برای درک موضوع در درجه بعد تست زدن -
مجبورم دی وی دی اموزشی بخرم
-
درک و ای چیزا توش نیس بچه ها میگن تعادل و تعادله دیییییییییییییگ
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
ببخشید این کتاب شیمی 4 چی شد پس ؟
الان آذر ماههبه خدا ما ویرایش نشده اش را هم قبول داریم اصلا نیاز نیست تست های جدید هم بهش اضافه کنید .
حداقل یه بخشش را قرار بدید تا با استاد پیش بریم -
aliila باهات موافقم راس میگ دیگ کنکور اومد هنوز کتاب شیمی نداریم
-
بابا عزیزان جزوه برداری کنید خودتون اگر حوصله ندارید برید فیل شیمی رو بگیرید با نکاتو تست های استاد کاملش کنید به خدا بهترین راهکرد رو دارم بتون نشون میدم کسی توجه نمیکنه من پارسال همین بدبختی جزوه جمع کردن گرفته بود منو کلی زمان از دست دادم و به درصد مورد قبول هم نرسیدم خودتون جزوتونو درست کنید این جزوه کامل تر و بی نقص تر خواهد شد به حرف من الان باید ایمان بیاری نه 3 ماه دیگه!!!!! نگاه کن من کی گفتم 1 اذر 95 !!!!
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیلم های مسائل تعادل امروز و فردا روی سایت قرار می گیره
-
بابا عزیزان جزوه برداری کنید خودتون اگر حوصله ندارید برید فیل شیمی رو بگیرید با نکاتو تست های استاد کاملش کنید به خدا بهترین راهکرد رو دارم بتون نشون میدم کسی توجه نمیکنه من پارسال همین بدبختی جزوه جمع کردن گرفته بود منو کلی زمان از دست دادم و به درصد مورد قبول هم نرسیدم خودتون جزوتونو درست کنید این جزوه کامل تر و بی نقص تر خواهد شد به حرف من الان باید ایمان بیاری نه 3 ماه دیگه!!!!! نگاه کن من کی گفتم 1 اذر 95 !!!!
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من فیل رو دارم!ینی میشه تمرینا رو تو کتاب فیل بنویسم و دیگه جزوه ننویسم؟!؟
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
میشه بگید چجوری استاد میخوان کل شیمی کنکور رو تموم کنن؟الان ما خیلی عقبیم تازه این نوت برداری ها هم خیلی وقت گیره مثلا یه کلیپ نیم ساعته ,یک ساعت خورده ای وقت میگیره این جوری دیگه اصن وقت تست زدن نداریم -
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط Vezra انجام شده
با جزوه برداری موافقم ولی بدرد ما که پیشیم نمیخوره دوستای فارغ التحصیل میتونن. چون بیشتر وقت دارن...واس پیش وقت گیره واقعا
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط Vezra انجام شده
اقای اقاجانی تو کانالشون نوشتن : مسائل ثابت تعادل
از شیمی پیش دانشگاهی یک
ضبط شد.
امروز و فردا برروی سایت شریفخودم: صبر پیشه کنید
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کتاب درسی شیمی انقد جا داره که تمام نکاتو میشه نوشت حاشیه هاشم کلی جا داره هر نکته ای رو که میبینین مهمه داخلش بنویسین
-
DR.PeRshIA ایشالا تا چهارشنبه سوری تعادل تمام میشه
mohsen kazemi رفیق پارسالو ببین واقعا چک کردم استاد هیچ کمی و کسری نذاشتن توی پارسال و امسال
-
mohsen kazemi رفیق پارسالو ببین واقعا چک کردم استاد هیچ کمی و کسری نذاشتن توی پارسال و امسال
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Mr.Gentleman_ در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کاملااااااااااااااااااااااااااااااا
درست میگین
حتی یه واو هم اضافه نشده -
تعادل رو بزارین دیگ
-
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان شیمی دوم ....فصل یک فقط تدریس شده اینجا یا یک و دو؟؟؟؟؟
-
Dr.Saraaa
بله می شه اینکار بهتره و وقت کمتری میگیره و سودمند تر من این کارو میکنم -
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها معادله نمادی و معادله شیمیایی فرقشون تو چی هس؟
مخصوصا در مورد اطلاعاتی که میدن؟ -
پس فیلم جدید کیییییییی میااااااد....