سوال احکام
-
این جور سوالات به تازگی مد شده انگاری دیگه سوالای احکام هم دارند تست هوش میکنند.
ولی در م.رد این سوال باید مجموع رف و برگشت در نظر گرفت چون ممکنه از محدوده 4کیلومتر بیشتر بره ولی در برگشت کمنر از 4کیلومتر برگرده در اینصورت نماز و روزه کامله ولی اگر همون 4 کیلومتر رفته را برگرده و حتی بیشتر از 4کیلومتر برگرده حکم مسافر پیدا میکنه و شکسته باید بخونه و روزه نمستونه بگیره
پس در کل بسنگی به مسیر رفت و برگشت دارد.@MILAD-99
من موندم چرا سنجش اصلا اینو حذف نکرده
این صدردصد غلطه دلیلتونم منطقی نیس چون رفت رو ملاک قرار داده صورت سوال و حرفی از برگشت نزدهاصلا ادم از 4فرسخ بیشتر بره هم نماز شکسته و هم روزه نباید بگیره
صورت سوال میگه رفت و حرفی از برگشت نزده که نماز تو شهر خودش بخونه!
از کجا معلوم نماز تو شهر سفر کرده نخونه؟اینو کسی دلیل منطقی داره بگه وگرنه به سنجش اطلاع بدیم امسال مواظب اینجور سوالا باشه
-
-
@MILAD-99
من موندم چرا سنجش اصلا اینو حذف نکرده
این صدردصد غلطه دلیلتونم منطقی نیس چون رفت رو ملاک قرار داده صورت سوال و حرفی از برگشت نزدهاصلا ادم از 4فرسخ بیشتر بره هم نماز شکسته و هم روزه نباید بگیره
صورت سوال میگه رفت و حرفی از برگشت نزده که نماز تو شهر خودش بخونه!
از کجا معلوم نماز تو شهر سفر کرده نخونه؟اینو کسی دلیل منطقی داره بگه وگرنه به سنجش اطلاع بدیم امسال مواظب اینجور سوالا باشه
-
@MILAD-99
توی سوال چه حرفی درمورد برگشت زده!! -
@MILAD-99
رفت بالا 22.5 کیلومتر نماز شکسته هست
که مجموع رفت برگشت بشه 45کیلومتریعنی طبق این سوال اگه من بالا 22.5 کلیومتر برم ولی راه برگشتم بدونم کمتر باشه مثلا از یه مبانبری برم 10کیلومتر
باید وقتی 22.5 کیلومتر رد کردم بازم کامل بخونماگه طراح منظورش این بوده همین امشب از مراجع تقلیدمیپرسم تا روشن بشه
-
@MILAD-99
رفت بالا 22.5 کیلومتر نماز شکسته هست
که مجموع رفت برگشت بشه 45کیلومتریعنی طبق این سوال اگه من بالا 22.5 کلیومتر برم ولی راه برگشتم بدونم کمتر باشه مثلا از یه مبانبری برم 10کیلومتر
باید وقتی 22.5 کیلومتر رد کردم بازم کامل بخونماگه طراح منظورش این بوده همین امشب از مراجع تقلیدمیپرسم تا روشن بشه
AMIR_HOSSEIN1378 بپرسید نتیجه را اعلام کنید.
مطمعنید که سنجش حذف نکرده این سوال رو؟توی کتاب کمک آموزشی ببینید چی جواب داده پاسخ تشریحی. -
مطمعنید که سنجش حذف نکرده این سوال رو؟توی کتاب کمک آموزشی ببینید چی جواب داده پاسخ تشریحی.@MILAD-99 در سوال احکام گفته است:
د که سنجش حذف نکرده این سوال
ببنید این بحث توی همه مراجع یکیه
بحث اینه منظور سنجش اون پاسخ قبلی من بوده
تنها برداشت جوابشون فقط اینه
اگه اینم غلط باشه به منظور اموزش نادرست دین به توسط کنکور به همون مراجع اطلاع میدم نباید قربانی این سوالای پیچیده بشیمولی به قوول شما رد نکرده سنجش دلیلشم همین بوده شاید که پاسخ قبلیمه
چون سوال مبهمه واقعا بین درست و درست تر باید انتخاب کرد حالا پاسخش اطلاع میدم -
مطمعنید که سنجش حذف نکرده این سوال رو؟توی کتاب کمک آموزشی ببینید چی جواب داده پاسخ تشریحی.@MILAD-99
1
-
@MILAD-99 در سوال احکام گفته است:
د که سنجش حذف نکرده این سوال
ببنید این بحث توی همه مراجع یکیه
بحث اینه منظور سنجش اون پاسخ قبلی من بوده
تنها برداشت جوابشون فقط اینه
اگه اینم غلط باشه به منظور اموزش نادرست دین به توسط کنکور به همون مراجع اطلاع میدم نباید قربانی این سوالای پیچیده بشیمولی به قوول شما رد نکرده سنجش دلیلشم همین بوده شاید که پاسخ قبلیمه
چون سوال مبهمه واقعا بین درست و درست تر باید انتخاب کرد حالا پاسخش اطلاع میدمبا توجه
یه ساعته حرف میزنم خود پاسخگویان مراجع موندن خدایی -
با توجه
یه ساعته حرف میزنم خود پاسخگویان مراجع موندن خداییAMIR_HOSSEIN1378 بلاخره با 3 بار قطع کردن
منشیان مراجع به این نتیجه رسیدندکه سوال مبهمه ولی بین درست و درست تر همون یکه
حضرت اقا:مجموع رفت برگشت ملاک قرار دادن
اگر مطمعا باشیم بیش از 4 فرسخ رفته و مسیر برگشت همونه 100درصد نماز شکسته و روزه نباید بگیره
اما اگه بدونه 4بیش فرسخ رفته ولی مسیر برگشت او شاید 2فرسخه ...ک مجموعش 8فرسخ نشه
باید نماز کامل بخونه
وروزه کاملاینم ته نکته دیگه سوال بیاد رو هوا بزنیم امیدوارم
-
فقط من موندم که سوال برای دوتا منشی مراجع خوندم گفتن 3
بعد توقع کنکور از ما چیه ؟
بعد با گفتنجواب و سه بار قطع کردن
گفتن یک صحیح تره -
romisa
مرسی
بخونید واسه اطلاع عمومیم خوبه نکته ریزی بود