-
Dr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
KingAlireza7277
باید احساس کنی پوستت داره کنده میشه اون زمان ok میشیبرادر من
م.ج الگو بهتر یا فار؟؟؟؟
من موج میزنم@مهساااا
موج هم خوبه ولی فار بهتره -
KingAlireza7277
باید احساس کنی پوستت داره کنده میشه اون زمان ok میشینوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
KingAlireza7277
باید احساس کنی پوستت داره کنده میشه اون زمان ok میشیمن امروز به حدی پوستم کنده شد که از حرصم کتاب انداختم زیر پام تا میخورد لگدش زدم
کتابم داغون شد اما خودم حسابی تخلیه شدم -
@مهساااا
موج هم خوبه ولی فار بهترهنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@مهساااا
موج هم خوبه ولی فار بهترهبهنظرتون لازم فار رو هم بگیرم ؟؟؟؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من ترسیدم
-
@مهساااا
موج هم خوبه ولی فار بهترهبهنظرتون لازم فار رو هم بگیرم ؟؟؟؟؟
@مهساااا
بله بله بله -
من ترسیدم
KingAlireza7277
نترس دردناک نیست فقط پوستت کنده میشه -
KingAlireza7277
نترس دردناک نیست فقط پوستت کنده میشهنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters
خودم نظرم اینه موج رو کامل اوکی شم بعد ازمونای قلم چی رو ......
بااین حساب بازم بگیرم فار رو؟؟؟؟؟؟ -
KingAlireza7277
نترس دردناک نیست فقط پوستت کنده میشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters پوستمو دوس دارم
-
Dr.Masters
خودم نظرم اینه موج رو کامل اوکی شم بعد ازمونای قلم چی رو ......
بااین حساب بازم بگیرم فار رو؟؟؟؟؟؟@مهساااا
بلههه عزیز دل باید فار کار کنی فار بیشترین شباهتو به قلم چی داره من از 1 تا رتبه ی 2 رقمی پرسیدم !! -
Dr.Masters پوستمو دوس دارم
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKingAlireza7277 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ادم باید از علایقش بگذره برادر
-
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنی -
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters خخخ,خیلی باحال بود حرفت,مرسی برادر
-
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنینوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنیبعدا پوست اندازی میکنی عب نداره هههههههه
-
KingAlireza7277 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ادم باید از علایقش بگذره برادر
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا چشم خواهر
-
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنینوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters
برای فیزیک چی ؟؟؟؟؟
کتاب سطح بالا؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر جم بندی میخوام -
KingAlireza7277
سعی کن بکنیش یه سال میکنیش یه عمر سود میکنیبعدا پوست اندازی میکنی عب نداره هههههههه
@مهساااا
افرین تجربه داری -
@مهساااا چشم خواهر
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKingAlireza7277 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@مهساااا چشم خواهر
باریک الله برادر
-
KingAlireza7277
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مهساااا امیدوارم همینطوری باشه و بتونم پوستمو بکنم خواهر
-
@مهساااا امیدوارم همینطوری باشه و بتونم پوستمو بکنم خواهر
KingAlireza7277
شما بکن بقیش با خدا -
KingAlireza7277
شما بکن بقیش با خدادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters خب آخه کنده نمیشه