زیست دونی
-
pariaaa آره بنظرم..تو متن کتابم گفته دیگه تقریبا:سلول های عصبی هیپوتالاموس دو هورمون میسازند،در هیپوفیز پسین ذخیره و در هنگام لزوم ازاد میشوند...
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alihoseini هورمون ازاد میکنه نه انتقال دهنده عصبی فک کنم غلطه این جمله
-
pariaaa اره..اینم هست...چون یه جا گفته که بعضی از سلول های عصبی میتوانند برخی هورمون ها را نیز تولید کنند
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alihoseini ولی خب ب هر حال نورونه نمیشه ک انتقال دهنده عصبی تولید نکنههه شایدم درسته
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۸، ۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رشته های دوک گیاهان در مرحله تلوفاز از بین نمیره نهه؟؟
-
pariaaa نه ازبین نمیره برای اینکه بتونه کانال هایی که ارتباط بین دو سلول رو فراهم میکنن رو ایجاد کنه
-
pariaaa نه ازبین نمیره برای اینکه بتونه کانال هایی که ارتباط بین دو سلول رو فراهم میکنن رو ایجاد کنه
@Saadat-shojaei همون کانال های پلاسمودسم
-
pariaaa تا جایی که من میدونم سیناپس بین یاخته عصبی با یاخته عصبی دیگر ، غده ها(برون ریز و فکر کنم درون ریز هم باشه) و ماهیچه ها(من جمله اسکلتی و صاف دیواره رگ ها) برقرار میشه
-
pariaaa تا جایی که من میدونم سیناپس بین یاخته عصبی با یاخته عصبی دیگر ، غده ها(برون ریز و فکر کنم درون ریز هم باشه) و ماهیچه ها(من جمله اسکلتی و صاف دیواره رگ ها) برقرار میشه
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saadat-shojaei تشکر دوست عزیز
-
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pariaaa کی گفته از بین نمیره .در واپسین چهر یا تلوفاز رشته های دوک تخریب شده و کروموزوم ها شروع به باز شدن میکند تا به صورت کروماتین درآیند پوشش هسته نیز مجدداً تشکیل میشود اگه به شکل هم نگاه کنی میبینی در مرحله ی تلوفاز رشته ی دوکی باقی نمونده
-
pariaaa کی گفته از بین نمیره .در واپسین چهر یا تلوفاز رشته های دوک تخریب شده و کروموزوم ها شروع به باز شدن میکند تا به صورت کروماتین درآیند پوشش هسته نیز مجدداً تشکیل میشود اگه به شکل هم نگاه کنی میبینی در مرحله ی تلوفاز رشته ی دوکی باقی نمونده
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDoctorRaha میتوزی که تو کتاب یازدهم هست هم مال گیاهانه هم جانوران یا انسان
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط SOLINA انجام شدهDoctorRaha نظام قدیم هستن pariaaa
-
DoctorRaha نظام قدیم هستن pariaaa
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-FY در زیست خوانی!! گفته است:
DoctorRaha نظام قدیم هستن pariaaa
چرا اگه به شکل نگا کنی متوجه میشی باقی
مونده -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDoctorRaha
سلول گیاهی در حال سیتوکینزه رشته های دوک کاملا مشخص هستن (نظام قدیم) -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استروئیدها از کلسترول ساخته می شوند
کلسترول یک استروئید است
چرا من اینو متوجه نمیشم؟ -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای امینی:لیپیدها همگی درشت مولکول اند
فاگو:بعضی از لیپیدها درشت مولکول اند
حاشیه نویس:لیپیدها نه درشت مولکول اند و نه پلی مر
کدومش درسته؟ -
آقای امینی:لیپیدها همگی درشت مولکول اند
فاگو:بعضی از لیپیدها درشت مولکول اند
حاشیه نویس:لیپیدها نه درشت مولکول اند و نه پلی مر
کدومش درسته؟@copy همه ی لیپیدها درشت مولکول نیستند
**بله بعضی ازلیپیدها درشت مولکول اند.. اون لیپیدی هم که درشت مولکول هستش::**موم هست