دوازدهم حضوری یا غیر حضوری
-
سلامممم :)))
حال دلتون خوب خوب باشه ^_^
دوستان من با این که تو مدرسه ی نمونه دولتی هستم ولی تصمیم گرفتم ک دوازدهم رو غیر حضوری بردارم و با کلاس های کنکور کلا مخالفم و میخوام خودم با فیلم های آلا و کتاب های کمک آموزشی دوازدهم رو بخونم.آخه احساس میکنم تو مدرسه وقت تلفی خیلی هست و امتحان های مدرسه برنامه ی خودتو به هم میزنه ، نظر شما چیه ؟ به نظرتون انتخاب درستیه ؟ -
-
سلام
کلا قید مدرسه رو نزن تو هفته دو سه روزو برو. من خودم دو روز خاصی میرفتم و معلمم انرژی زیادی بهم میداد
با آلا برو جلو و نکات رو یادداشت کن
تو مدرسه از بچه هایی که تو باغ درس نیستن دوری کن تو جمشون نرو -
چیزی نشد نداره ولی وقت زیادی میبیره بعضی مبحثا. ولی برای فیزیک و ریاضی من میرفتم حتی یک جلسه هم غیبت نکردم هم معلمام خوب بودن هم ایکنه اونجا مبحث کامل یاد میگرفتم خونه فقط تست میخواست بزنی . فیزیک آلا خوب بود آقای کازرانیان عزیز ولی ریاضی شو ندیدم
زیست رو خودم میخوندم و با تدریس اقای امینی راد میرفتم جلو واقعا خوب بودن
دبیر زیست مدرسمون هم خ خوب بودن منتها بچه ها نمیزاشتن که معلم درس بده. شلوغی میکردن دیگه منم نرفتم کلاساشو.ولی بازم میگم اگه جو کلاستون خوب بود قید مدرسه رو نزن مطمئن باش با رفتن سر کلاس چیزی از دست نمیدی
تابستون زیست و شیمی رو حتما جمع بندیش کن . فیلمای آقای موقاری عالین حتما ببین
وقت هست فقط خودمون اینقدر الکی داریم سختش میکنیم -
سلامممم :)))
حال دلتون خوب خوب باشه ^_^
دوستان من با این که تو مدرسه ی نمونه دولتی هستم ولی تصمیم گرفتم ک دوازدهم رو غیر حضوری بردارم و با کلاس های کنکور کلا مخالفم و میخوام خودم با فیلم های آلا و کتاب های کمک آموزشی دوازدهم رو بخونم.آخه احساس میکنم تو مدرسه وقت تلفی خیلی هست و امتحان های مدرسه برنامه ی خودتو به هم میزنه ، نظر شما چیه ؟ به نظرتون انتخاب درستیه ؟Paradox ببین مدرسه رفتن به آدم روحیه میده چون دوستات هستن و ی سری معلم مهربون هم که انرژی بخش باشن پیدا میشه.. برای مدرسه نرفتن باید روحیه ت بالا باشه وسط کار کم نیاری.. ولی من باشم مدرسه رو میرم کلاس کنکوری که بدردبخوره برام فقط میرم و درگیر نمیکنم خودمو..
-
چیزی نشد نداره ولی وقت زیادی میبیره بعضی مبحثا. ولی برای فیزیک و ریاضی من میرفتم حتی یک جلسه هم غیبت نکردم هم معلمام خوب بودن هم ایکنه اونجا مبحث کامل یاد میگرفتم خونه فقط تست میخواست بزنی . فیزیک آلا خوب بود آقای کازرانیان عزیز ولی ریاضی شو ندیدم
زیست رو خودم میخوندم و با تدریس اقای امینی راد میرفتم جلو واقعا خوب بودن
دبیر زیست مدرسمون هم خ خوب بودن منتها بچه ها نمیزاشتن که معلم درس بده. شلوغی میکردن دیگه منم نرفتم کلاساشو.ولی بازم میگم اگه جو کلاستون خوب بود قید مدرسه رو نزن مطمئن باش با رفتن سر کلاس چیزی از دست نمیدی
تابستون زیست و شیمی رو حتما جمع بندیش کن . فیلمای آقای موقاری عالین حتما ببین
وقت هست فقط خودمون اینقدر الکی داریم سختش میکنیم -
Paradox ببین مدرسه رفتن به آدم روحیه میده چون دوستات هستن و ی سری معلم مهربون هم که انرژی بخش باشن پیدا میشه.. برای مدرسه نرفتن باید روحیه ت بالا باشه وسط کار کم نیاری.. ولی من باشم مدرسه رو میرم کلاس کنکوری که بدردبخوره برام فقط میرم و درگیر نمیکنم خودمو..
-
Paradox ببین مدرسه رفتن به آدم روحیه میده چون دوستات هستن و ی سری معلم مهربون هم که انرژی بخش باشن پیدا میشه.. برای مدرسه نرفتن باید روحیه ت بالا باشه وسط کار کم نیاری.. ولی من باشم مدرسه رو میرم کلاس کنکوری که بدردبخوره برام فقط میرم و درگیر نمیکنم خودمو..