8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
احتمال یازدهم
-
من یازدهم تجربی ام. اصن هیچ حسی به احتمال ندارم.شاید به خاطر اینه که خوب یادش گرفتم.شما روش خوندن احتمالتون چجوریه؟میشه کمکم کنید @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
خوب یادش گرفتی یا نگرفتی؟؟!!.. اگه نگرفتی که من بهت کتابچه آنالیز ترکیبی نشرالگو ویژه ی کنکور رو معرفی میکنم... 70 یا 80 صفحه هم بیشتر نیست ولی هرآچه درباره آنالیز و احتمال بخوای داره .. با فرمول و فهموندن نکات.. برای بهتر شدن تو این مبحث باید زیاد تست کارکنی توش که باهر مدل سوالی مواجه بشی.. ولی بحث خیلی شیرینیه کلا من عاشقشم..
:woman-tipping-hand:
-
parniyan.k
خوب یادش گرفتی یا نگرفتی؟؟!!.. اگه نگرفتی که من بهت کتابچه آنالیز ترکیبی نشرالگو ویژه ی کنکور رو معرفی میکنم... 70 یا 80 صفحه هم بیشتر نیست ولی هرآچه درباره آنالیز و احتمال بخوای داره .. با فرمول و فهموندن نکات.. برای بهتر شدن تو این مبحث باید زیاد تست کارکنی توش که باهر مدل سوالی مواجه بشی.. ولی بحث خیلی شیرینیه کلا من عاشقشم.. -
من هم رابطه ی خوبی نگرفتم با تمام احترام به دانشمندان البته
خصوصا جناب کولموگروفآخر چیست یک تاس را میاندازیم دست فرو میکنیم در کیسه احتمال اینکه اصغر زودتر دیده به جهان گشوده باشد یا 7 نفر را دور میز مینشانیم و ... الخ
آخر که چی اصلا این فاکتوریل ها را به مجوز کی استفاده میکنیم و ... بیشتر شبیه بازی و ریاضی ست تا علم ... -
@naviddd-danaa من مثلا با بخش منطق ریاضی که کمی از آن در فصل اول موجودست حال میکنم
روابط گزاره ها استدلال و اینها
که از سر علاقه کتاب منطق ریاضی نشر فاطمی که اصلا هم کنکوری نیست را به امانت گرفته خواندم کمی از آقای شهریاری بود فکر کنم -
melika.s واسه مظام جدیده؟
-
parniyan.k احتمال سه تا اصل داره که کل علم احتمال بر اساس اونه و همش بر اساس اون سه تا اصل میشه بقیه رو اثبات کرد که اثبات بعضی هاش جز درس امار و احتمال رشته ریاضی بود... این سه تا اصل به سه اصل اقای کولموگروف هم معروفه
-
parniyan.k آره برای نظام جدید هست
-
M M.an این موضوع را از جبر و احتمال جابهجا کرد