منبع شیمی
-
سلام به همگی..
بچه ها منبع های کمک درسیتون برای شیمی چی هست؟ بهتون کمک کرده اون منبع؟ معرفی کنین بهم (نظام جدید)
و از فیلم های آلا با کدوم استاد شیمی میخونید؟@melika-s
سلام
برا فیلم که پیشنهادم فیلم های استاد اقاجانی هست ولی متاسفانه با الا دیگه همکاری ندارن ولی فیلم هاشون رایگان از سایت خودشون منتشرمیشه...سواد شیمی تون دگرگون میشه کلا
تعریف اقای صنیعی روهم زیاد شنیدم....
بعد همه اینا تمرین خودتون خییلی مهمه...من خودم نظام قدیمم نمیدونم چه کتابی واستون بهتره
موفق باشین -
@melika-s
سلام
برا فیلم که پیشنهادم فیلم های استاد اقاجانی هست ولی متاسفانه با الا دیگه همکاری ندارن ولی فیلم هاشون رایگان از سایت خودشون منتشرمیشه...سواد شیمی تون دگرگون میشه کلا
تعریف اقای صنیعی روهم زیاد شنیدم....
بعد همه اینا تمرین خودتون خییلی مهمه...من خودم نظام قدیمم نمیدونم چه کتابی واستون بهتره
موفق باشین -
سلام به همگی..
بچه ها منبع های کمک درسیتون برای شیمی چی هست؟ بهتون کمک کرده اون منبع؟ معرفی کنین بهم (نظام جدید)
و از فیلم های آلا با کدوم استاد شیمی میخونید؟@melika-s سلام ببخشید میشه بگید چطوری تاپیک زدید
من وقتی میرم توی دروس تا بعد درس شیمی رو انتخاب کنم اونجا گزینه موضوع تازه نداره...
-
@melika-s سلام ببخشید میشه بگید چطوری تاپیک زدید
من وقتی میرم توی دروس تا بعد درس شیمی رو انتخاب کنم اونجا گزینه موضوع تازه نداره...
-
سلام به همگی..
و از فیلم های آلا با کدوم استاد شیمی میخونید؟ -
@melika-s سلام من دهم و یازدهم خیلی سبز خریدم برای سال بعد هم قصدم اینگه خیلی سبز بخرم. به نظر من نه زیادی خارج کتاب رفته و نه خیلی کم و خلاصه مطالب رو گفته خلاصه، خیلی ازش راضی بودم
-
@marziyeh-bano قسمت نخوانده ها بالا نوشته موضوع تازه... موضوعتو بنویس و تو انتخاب دسته شیمی رو انتخاب کن
@melika-s ممنون
-
@melika-s
سلام
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
من قبلا یه نظری دادم و میخواستم تصحیح کنم چون ؛مهمه بالاخره تک تک این حرفامون ممکنه روی آینده بقیه تاثیرگذار باشه
گفتم برای شیمی خیلی سبز از همه بهتره ، الان بازم تحقیق کردم برای دوازدهم ظاهرا الگو بهتره حالا بازم تحقیق کنید ولی من خواستم نظرمو اصلاح کنم تا خدایی نکرده طبق اشتباه کامنت من اشتباه نکنید -
شیمی رو شنیدم نشر الگو خیلی خوبه اما اینجا میگین خیلی سبز
چیکار کنم حالاا؟ منم خیلی درگیره شیمی ام
اقاجانی میگن فیلماش خیلی خوبع ولی من سایتشو رفتم انگار نظام جدید نداره
حالا چیکارکنیم؟
-
@melika-s
سلام
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
من قبلا یه نظری دادم و میخواستم تصحیح کنم چون ؛مهمه بالاخره تک تک این حرفامون ممکنه روی آینده بقیه تاثیرگذار باشه
گفتم برای شیمی خیلی سبز از همه بهتره ، الان بازم تحقیق کردم برای دوازدهم ظاهرا الگو بهتره حالا بازم تحقیق کنید ولی من خواستم نظرمو اصلاح کنم تا خدایی نکرده طبق اشتباه کامنت من اشتباه نکنید -
شیمی رو شنیدم نشر الگو خیلی خوبه اما اینجا میگین خیلی سبز
چیکار کنم حالاا؟ منم خیلی درگیره شیمی ام
اقاجانی میگن فیلماش خیلی خوبع ولی من سایتشو رفتم انگار نظام جدید نداره
حالا چیکارکنیم؟
-
@for-ever من دهم یازدهم از خیلی سبز خیلی راضی بودم ولی ظاهرا برای دوازدهم الگو خیلی بهتره
-
@for-ever جامع سه سال رو اصلا خبر ندارم ولی فکر میکنم با توجه به اینکه عموما کتابای میکرو طلایی خوبه احتمالا شیمی میکرو طلایی هم خوب باشه ولی پیشنهاد میکنم بازم تحقیق کنید به نطر من به جای جامع یک کتاب پایه بخرید و یک کتاب دوازدهم به نظر من این بهتره
-
@for-ever جامع سه سال رو اصلا خبر ندارم ولی فکر میکنم با توجه به اینکه عموما کتابای میکرو طلایی خوبه احتمالا شیمی میکرو طلایی هم خوب باشه ولی پیشنهاد میکنم بازم تحقیق کنید به نطر من به جای جامع یک کتاب پایه بخرید و یک کتاب دوازدهم به نظر من این بهتره
-
@for-ever نمیدونم من این جواب تحقیقم بود دیگه خودتون هم تحقیق کنید سازگارترین منبع رو اگر خواستید تهیه کنید