نام گذاری ترکیب شیمی آلی آیوپاک
-
-
@candoit واس نظام جدید هست؟
-
@candoit منم نظام قدیمم ولی این نامگذاری شو بلد نیستم
-
@candoit سوالش از کدوم منبعه؟
-
من با جواب اولتون موافقم
-
@candoit سومی نمیشه؟
-
پاسخ: نام گذاری ترکیب شیمی آلی آیوپاک
بحث اصلی تو این شکل همین پیدا کردن زنجیر اصلیه بود -
پاسخ: نام گذاری ترکیب شیمی آلی آیوپاک
بحث اصلی تو این شکل همین پیدا کردن زنجیر اصلیه بودamir bahrami درهر صورت زنجیر اصلی هشت کربنه هست ولی توی شاخه های فرعی فرق میکنه
-
@candoit نه مشترک نیست
-
@candoit نه مشترک نیست
-
@candoit این متنی که پایین نوشته غلطه میدونی یعنی چی که بزرگ ترین دروغ تواضعه؟ یعنی تواضع حضرت علی (ع) نسبت به خدا و بندگان مومن او و تواضع سایر پیامبران و امامان در برابر خدا بزرگ ترین دروغه و اونا هم دروغگو اند . خواهشا این متن چرت و کاملا سیاه رو از پست هاتون پاک کنین
-
@candoit البته کوتاه و مختصر طبق روال هر سال!
-
@candoit این متنی که پایین نوشته غلطه میدونی یعنی چی که بزرگ ترین دروغ تواضعه؟ یعنی تواضع حضرت علی (ع) نسبت به خدا و بندگان مومن او و تواضع سایر پیامبران و امامان در برابر خدا بزرگ ترین دروغه و اونا هم دروغگو اند . خواهشا این متن چرت و کاملا سیاه رو از پست هاتون پاک کنین
-
-
@Sa-adat-shojaei
به پست اینجا مربوط نیست .
تشریف ببرید تودلی دوستان در خدمت هستند.
اینقدر حرفت چیپ و کوچیک هست که نیازی نمیبینم جواب بدم.
سرت به کار خودتون باشه.@candoit اشتباه گفتم ببخشید حرف من غلطه اینجا جاش نبود شما درست گفتید