زیست 2.. حواس. چشم
-
@Sa-adat-shojaei این چه حرفیه وظیفه بود اگه کمکی ازم برمیاد دریغ نکنم(زکات علم در نشر ان است علمتونو به دیگران یاد بدید که خدا راه های افزایش علم رو به روی خودتون باز کنه)
IRAN AZARBAIJAN فقط اولش یه جوری شروع کردی گفتم یا خدا با زنجیر تیغی اومده بحث علمی کنه
-
IRAN AZARBAIJAN در زیست 2.. حواس. چشم گفته است:
@Mahed
سلام گیرنده نوری به هیچ وجه نورون محسوب نمیشن بلکه گیرنده هستن(سلول تمایز یافته) چون اینا فقط پیام دریافت میکنن و به نورون رابط میدن نورون رابطم به نورون های حسی که در حالت غیر عادی قرار دارن یعنی دندریت کوتاه و اکسون بلند دارند درحالیکه باید دندریت بلند و اکسون کوتاه داشته باشن و اصل ایجاد پیام عصبی از اینجا شرو میشه ولی در حالت کلی از گیرنده ها شروعشو در نظر میگیریم باید دید سوال چی گفته و گزینه های دیگه گاف دارن یا نهنکاتی که توی این پست گفتید به هیچ عنوان در کتاب درسی ذکر نشده
@Sa-adat-shojaei
من نظام قدیمم و اینو از تحلیلی که استادانم در این شکل انجام دادن یاد گرفتم -
IRAN AZARBAIJAN فقط اولش یه جوری شروع کردی گفتم یا خدا با زنجیر تیغی اومده بحث علمی کنه
@Sa-adat-shojaei نه بابا جسارت نمیکنیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@Sa-adat-shojaei نه بابا جسارت نمیکنیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
IRAN AZARBAIJAN شما سرور مایید خوشم اومد اجازه بدید شما رو دنبال کنیم بلکه یه چیزی یاد بگیریم
-
@Sa-adat-shojaei
من نظام قدیمم و اینو از تحلیلی که استادانم در این شکل انجام دادن یاد گرفتمIRAN AZARBAIJAN زیست نظام جدید خیلی غلط داره
-
IRAN AZARBAIJAN شما سرور مایید خوشم اومد اجازه بدید شما رو دنبال کنیم بلکه یه چیزی یاد بگیریم
@Sa-adat-shojaei
نظرلطفتونه و شما بزرگوارید ارادت
اگه سوالی بود و اگه بلد بودم درخکدتم -
به این میگن یه گفتگوی کار راه انداز بدرد بخور.... بازم دم شما گرم
-
IRAN AZARBAIJAN زیست نظام جدید خیلی غلط داره
@Sa-adat-shojaei متاسفانه کتاباتونو ندیدم
یه دوست عزیزی هم امیر برنوسی تا اونجا که من اطلاع دارم زیست ایشون هم خوبه -
به این میگن یه گفتگوی کار راه انداز بدرد بخور.... بازم دم شما گرم
@Sa-adat-shojaei شرمندم میکنید
شما لطف دارین -
شما لطف دارینIRAN AZARBAIJAN زنده باشید
-
یه دوست عزیزی هم امیر برنوسی تا اونجا که من اطلاع دارم زیست ایشون هم خوبهIRAN AZARBAIJAN در زیست 2.. حواس. چشم گفته است:
یه دوست عزیزی هم امیر برنوسی تا اونجا که من اطلاع دارم زیست ایشون هم خوبهفعلا شما در چشم ما جا گرفتین
-
من یه معذرت خواهی بدهکارم اگر جواب اشتباه به سوال دوستمون دادم#معذرت
-
من یه معذرت خواهی بدهکارم اگر جواب اشتباه به سوال دوستمون دادم#معذرت
@Sa-adat-shojaei بابا درستکار
-
شما لطف دارینIRAN AZARBAIJAN حالا ما اینجا سوتی دادیم و خوشحالم که به اشتباهم پی بردم . توی بخش(تست های جالب توجه فیزیک) هم یه سری بزن ببین اونجا غلط علمی ندارم.....
-
IRAN AZARBAIJAN
نه جدای از شوخی واقعا جواب غلط دادن به کسی برای خود ادم مثل فحش میمونه
-
IRAN AZARBAIJAN حالا ما اینجا سوتی دادیم و خوشحالم که به اشتباهم پی بردم . توی بخش(تست های جالب توجه فیزیک) هم یه سری بزن ببین اونجا غلط علمی ندارم.....
@Sa-adat-shojaei خوبه که قبل کنکور متوجه شدین
متسفانه من فیزیکم زیاد جالب نیست در حد 40تا60 درصد بزنم بلدم -
IRAN AZARBAIJAN ببخشید امکانش هست اسم کوچیکتونو بدونم
-
IRAN AZARBAIJAN ببخشید امکانش هست اسم کوچیکتونو بدونم
@Sa-adat-shojaei یا فامیلی شریفتونو
-
IRAN AZARBAIJAN
نه جدای از شوخی واقعا جواب غلط دادن به کسی برای خود ادم مثل فحش میمونه
@Sa-adat-shojaei دقیقا:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-