-
IRAN AZARBAIJANreplied to marziye bano on ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باشه میفرستم
-
marziye banoreplied to IRAN AZARBAIJAN on ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط marziye bano انجام شده
IRAN AZARBAIJAN ...... جوابشو ببین
-
marziye banoreplied to IRAN AZARBAIJAN on ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
IRAN AZARBAIJAN پاسخنامه گزینه 4زده
-
marziye banoreplied to IRAN AZARBAIJAN on ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
IRAN AZARBAIJAN ممنون میشم اگه راه حل تشریحی شونو بفرستی مخصوصا سوال 261 جوابشو دارما ولی نمیفهممش
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sa-adat-shojaei چون دمای سیستم با سوختن سوخت زیاد میشه
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to marziye bano on ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط به سان خورشید انجام شده
@marziyeh-bano بستگی داره اگه در شرایط stp باشه مایعه
-
IRAN AZARBAIJANreplied to marziye bano on ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط IRAN AZARBAIJAN انجام شده
@marziyeh-bano
اون سوالایی که حل کردم اگه روش حلشو میخوای عکس بگیرم -
IRAN AZARBAIJANنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط IRAN AZARBAIJAN انجام شده
نمیدونم چه جوری درصد دادن و ترازا چه طوری بوده تو سنجش ولی من این ازمون قلمچی خودم51 زدم 6500تراز داده خدا خودش رحم کنه کنکور مثل ادم سوال بدن
-
IRAN AZARBAIJANreplied to marziye bano on ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marziyeh-bano
تا حالا 50 زدیم
دو سوال اخر تو کنکور بیاد من اصلا نگاه نمیکنم و احتمالا بلد هم نباشم و سوال 245 روش حلشو بلدم ولی نمیدونم لویس هیدروژن فسفات باید جدا در نظر گرفت با امونیوم یا اینکه باهم متصل میشن ولی در هر صورت این نکته سواله که بلد نیستم236باید فکر کنم چون اولین بار این تیپ میبینم -
IRAN AZARBAIJANreplied to marziye bano on ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marziyeh-bano
244 میشه 4 -
IRAN AZARBAIJANreplied to marziye bano on ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marziyeh-bano
257 میشه 2 -
IRAN AZARBAIJANreplied to marziye bano on ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marziyeh-bano
261 میشه 2من بلد نیستم چه جوری اینجا مینویسن با قلم خود سایت
-
IRAN AZARBAIJANreplied to marziye bano on ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marziyeh-bano سوال اول فک کنم طراح پیوند کربن هیدروژن که اختلاف الکترونگاتیویشون 0.4هست رو قطبی در نظر گرفته در نتیجه اگه من جای شما بودم گزینه2 میزدم
-
IRAN AZARBAIJANreplied to marziye bano on ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marziyeh-bano
260 گزینه دو میشه چون گفته اس تی پی باید اب رو مایع در نظر بگیری -
-
@Mahed من حدود 10 تا سوال پرسیدم ولی فقط جواب یکیشونو گرفتم...
-
@marziyeh-bano جواب دادن @Dr-Mahbube
-
یعنی هیچکسی جواب سوالاتمونمیدونه :face_with_cold_sweat:
-
سلام.وقتتون بخیر. ببخشید چه مباحثی از شیمی یازدهم تو کنکور شانس سوال دارن؟؟؟
پست 28 از 44