زیست دونی
-
pariaaa ممنون
-
بچه ها اون مطلبی که درباره گیرنده های نوری بود رو یادتونه؟ این عکس ها مطالب همون بحث در کتاب فاگو زیست سال سومه
توی تصویر سوم تحت عنوان یه نکته گفته نورون های بافت عصبی شبکیه فقط گیرنده ها نیستند بلکه نورون های دیگری هم وجود دارد. این جمله یعنی اینکه مولف گیرنده های نوری رو هم نورون محسوب کرده...... بخدا من سر در نمیارم چرا این سوال انقدر پیچیده شده.....@صنم78
* -
اخ اخ پستمو اشتباهی اینجا گذاشتم ببخشید
-
بچه ها اون مطلبی که درباره گیرنده های نوری بود رو یادتونه؟ این عکس ها مطالب همون بحث در کتاب فاگو زیست سال سومه
توی تصویر سوم تحت عنوان یه نکته گفته نورون های بافت عصبی شبکیه فقط گیرنده ها نیستند بلکه نورون های دیگری هم وجود دارد. این جمله یعنی اینکه مولف گیرنده های نوری رو هم نورون محسوب کرده...... بخدا من سر در نمیارم چرا این سوال انقدر پیچیده شده.....@صنم78
*@Sa-adat-shojaei شبکه شامل نورون و گیرنده های نوریه
البته نظام قدیم گفته اینو -
چند تا نکته فنی درمورد سوالای زیست توی کنکور(الان داشتم تست میزدم خودم افتادم تو دامشون)
1)حتما حتما، قیدایی که میبینین توی صورت سوالو زیرش خط بکشین یا دایره ای چیزی که متوجهش بشین وقتی دارین گزینه ها رو بررسی میکنین
2)حتما فعلای هر گزینه یا صورت سوالو بولد کنین برای خودتون. جدیدا خیلی فعلا برای طراحا مهم شده
3)بعضی از گزینه ها که مقایسه ایه و اولش با یه چیزی شروع میشه و درموردش اطلاعی ندارین، با بخش دومش میتونین ردش کنین
4)توی درسای 1 تا 7 پیش، دوبار سوال رو بررسی کنین. این فصلا معمولا جوری سوال داده میشن که ذهن راحت فریب میخوره، توی پاسخ دادن این فصلا زیاد عجله نکنین.
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
@alihoseini
توی صفات اتوزوم، وقتی لفظ سوال اینطوریه، خود صفت اتوزوم حساب نمیشه، کلا 3/4 بال قهوه ای هست و 1/3 نر هستن -
@alihoseini
توی صفات اتوزوم، وقتی لفظ سوال اینطوریه، خود صفت اتوزوم حساب نمیشه، کلا 3/4 بال قهوه ای هست و 1/3 نر هستن -
Brilliant این جمله غلطه
تخمک جانوران دیواره داره
جانوران دیواره ی سلولی ندارن -
Brilliant این جمله غلطه
تخمک جانوران دیواره داره
جانوران دیواره ی سلولی ندارن -
@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
Brilliant این جمله غلطه
تخمک جانوران دیواره داره
جانوران دیواره ی سلولی ندارن???پلیز توضیح بیشتر
Brilliant دیواره ی سلولی با دیواره فرق داره
در همین حد از کتاب میشه فهمید -
Brilliant دیواره ی سلولی با دیواره فرق داره
در همین حد از کتاب میشه فهمید -
یه سوال دیگه به نظرتون سطح زیست 96و97چطور بود ??!سخت اسون متوسط ???واسه سه روز یباررها چه درصدی خوبه ?!(
Brilliant
نمیشه درصد دقیق گفت، چون احتمال اینکه قبلا این سوالا رو ادم دیده باشه زیاده، مثلا همین الان من برم 96 و 97 رو بزنم 100 میزنم، اون نکاتی که اومده ازشون خیلی مهمتره تا خود درصد
کنکور 96 تقریبا سخت بوده ولی کنکور 97 سطحش خوب بوده -
Brilliant
نمیشه درصد دقیق گفت، چون احتمال اینکه قبلا این سوالا رو ادم دیده باشه زیاده، مثلا همین الان من برم 96 و 97 رو بزنم 100 میزنم، اون نکاتی که اومده ازشون خیلی مهمتره تا خود درصد
کنکور 96 تقریبا سخت بوده ولی کنکور 97 سطحش خوب بوده@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
Brilliant
کنکور 96 تقریبا سخت بوده ولی کنکور 97 سطحش خوب بودهخوش به حالتون من ازبس کنکورا رو نزدم طول سال میرم میزنم الان درصد مشابه میده
مرسی ممنونم بازم -
Brilliant
کنکور 96 تقریبا سخت بوده ولی کنکور 97 سطحش خوب بودهخوش به حالتون من ازبس کنکورا رو نزدم طول سال میرم میزنم الان درصد مشابه میده
مرسی ممنونم بازمتو این برهه حتما باید کنکورای 94 تا 97 بررسی بشه تک تک سوالات و گزینه ها و نکاتشو از کتاب پیدا کنین و اطرافشو مطالب مرتبطشو رو مرور کرد
شب قبل کنکور یه بار تورق سریع 3 تا کتاب به همراه این نکات خیلی به درصد و تسلط مطالب توی کنکور کمک میکنه
Brilliant -
تو این برهه حتما باید کنکورای 94 تا 97 بررسی بشه تک تک سوالات و گزینه ها و نکاتشو از کتاب پیدا کنین و اطرافشو مطالب مرتبطشو رو مرور کرد
شب قبل کنکور یه بار تورق سریع 3 تا کتاب به همراه این نکات خیلی به درصد و تسلط مطالب توی کنکور کمک میکنه
Brilliant@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
تو این برهه حتما باید کنکورای 94 تا 97 بررسی بشه تک تک سوالات و گزینه ها و نکاتشو از کتاب پیدا کنین و اطرافشو مطالب مرتبطشو رو مرور کرد
Brilliant
حتما همین کار می کنم
به نظرتون تمام تمرکز بزارم رو متن کتاب ?!!لقمه های مهر وماه خوبن ??!
هر چی متن می خونم هی حس می کنم نکته ی هست لابه لای متن که من متوجه ش نشدم -
Brilliant
حتما همین کار می کنم
به نظرتون تمام تمرکز بزارم رو متن کتاب ?!!لقمه های مهر وماه خوبن ??!
هر چی متن می خونم هی حس می کنم نکته ی هست لابه لای متن که من متوجه ش نشدمچیزی که من بررسی کردم توی کنکو 97 حدود 80 درصد سوالات خود متن کتاب بوده حالا یا با یه لفظ دیگه ای اورده شده یا همون خودش اومده. اون 20 درصد هم شامل سوالای ژنتیک و سوالاییه که از شکلا میاد میشه
Brilliant -
چیزی که من بررسی کردم توی کنکو 97 حدود 80 درصد سوالات خود متن کتاب بوده حالا یا با یه لفظ دیگه ای اورده شده یا همون خودش اومده. اون 20 درصد هم شامل سوالای ژنتیک و سوالاییه که از شکلا میاد میشه
Brilliant@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
چیزی که من بررسی کردم توی کنکو 97 حدود 80 درصد سوالات خود متن کتاب بوده حالا یا با یه لفظ دیگه ای اورده شده یا همون خودش اومده. اون 20 درصد هم شامل سوالای ژنتیک و سوالاییه که از شکلا میاد میشه
Brilliantمشکلم اینه همش فکر می کنم هر پاراگرافی که می خونم هر شکلی باید یه نکته پنهان داشته باشه
همین باعث میشه نتونم برم سمت متن
تستم که کافی نیست متن مهمه