سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
سرعت دانلود از الا
-
سلام سرعت دانلود شما هم کم شده یا فقط مال من اینطوری شده؟ تو اکثر سایت ها سرعت دانلودم از 200 بیشتر نمیره الا هم همینطور. میخواستم بدونم سرعت دانلود شما هم کم شده یا فقط اینترنت من اینطوری شده؟ اینترنت من 8 مگه تازگیا سرعت دانلودم تو خیلی از سایتا رسیده به 150-200 به پشتیبانی زنگ زدم وصل شد به کامپیوترم زد دانلود ubuntu و سرعت دانلود 1 مگ بود گفت که میبینین سرعت دانلود چیزیه که ما تعهد داشتیم بدیم من یه 10-20 سایت رفتم زدم دانلود راحت توی 17-18 تاشون سرعت دانلود 150-200 بود.
میخواستم بدونم سرعت دانلود شما هم همینطور شده؟ (منظورم اینه که میخواستم بدونم همه سرعتشون کم شده یا مال ما داره کم فروشی میکنه که شکایت کنم؟) نزدیک کنکور باید یه ساعت معطل دانلود همایش ها باشم -
-
amir bahrami دقیقا سرعت دانلود منم ضعیف شده شدید
البته من از آلا دانلود نکردم اما بقیه سایت ها اره -
MaryaM._.sh در سرعت دانلود از الا گفته است:
amir bahrami دقیقا سرعت دانلود منم ضعیف شده شدید
البته من از آلا دانلود نکردم اما بقیه سایت ها ارهاز چند روز قبل شروع شده؟ adsl دارین؟
-
amir bahrami اره
اگه اشتباه نکنم سه روز میشه -
البته من وقتی نت گوشیم روشن میکنم سرعت خیلی خوب میشه:-\
-
amir bahrami اره
اگه اشتباه نکنم سه روز میشهممنون مال منم از همین دو روز سه روز پیش همینطور شده فکر کنم یه مشکلی این وسط هست.
دوستای دیگه خوب میشد اگه میتونستن بگن سرعتشون چطوره بفهمم مشکل فقط اینترنت منه یا کلا اینطوریه -
amir bahrami خواهش میکنم
اره خوب میشه
ولی اغلب مشغول درس هستن
میان تا شب
موفق باشید:-) -
amir bahrami خواهش میکنم
اره خوب میشه
ولی اغلب مشغول درس هستن
میان تا شب
موفق باشید:-)ممنون موفق باشین
-