علاقه
-
سلام
میخواستم یه سوال خنده دار یا حتی احمقانه بپرسم ولی با این حال برام خیلی مهمه
چجوری میفهمید به چه رشته ای علاقه دارید؟
چند تا رشته هستن که به نظر من جالب میان راجبشون تحقیقم کردن
ولی نمیدونم کدومو بیش تر دوست دارم یا به کدوم واقعا علاقه دارم
و نمیتونم برم دانشگاهو بعد یه ماه ببینم آیا این رشته مورد علاقمه یا نه
انقدر روش فکر کردم که حتی چندروزه تو خوابم فکرم درگیرشه
وقتی از بقیه کمک میخوام بدتر سرزنشم میکنن
ولی من واقعا نمیتونم بفهمم به چی علاقه دارم
مثلا حسی که نسبت به این رشته دارم علاقست یا کنجکاوی شاید تحت تاثیر جو حاضر در جامعه
میدونم سوالم عجیبه ولی واقعا چجوری باید بفهمید کدومو دوست دارم
واقعا از ته قلبم میخوامش؟ -
راجبش تحقیق کن. من هنوز بعده خیلی مدت هنوز به یه نتیجه واضح نرسیدم که کدوم از طرفی ادم میترسه بره و ببینه اونی که میخواد نیست و عمرش تلف بشه.
تنها چیزی که هست اینه که راجبش تحقیق کن. والا من الان خودم درگیر این سوالم که همینی که تو میگی یعنی یه رشته ای که الان مد شده برم یا یه چیز دیگه ؟ بین دو تا رشته گیر کردم و مرزشون رو نمیدونم ولی بعده کلی تحقیق شک من کم شده و تقریبا فهمیدم اونی که میخوام چی هست یعنی اونی که الان مد هست اون نیست یه چیز دیگه هست. چیزی تو فکرته؟ مثلا میخوای محیط کار چطور باشه تنها کار کنی یا با جمعیت؟ تحلیلی باشه یا غیر تحلیلی؟ و .... کلی سوال دیگه فکر کن و تحقیق کن -
سلام
مثلا حسی که نسبت به این رشته دارم علاقست یا کنجکاوی شاید تحت تاثیر جو حاضر در جامعه
واقعا از ته قلبم میخوامش؟Dino ب نظر من در اصل باید اینده کاری و شغلی ک بعد از دانشگاه میخونی رو در نظر بگیری ببینی کدوم کار رو دوس داری مثلا اگ کارهای بدون تحرک علاقه داری میتونه رشته مورد نظرت حسابداری یا مدیریت ها باشه
اگه حرف زدن با بچه ها و اموزش ومحیط فرهنگی دوس داری میتونه رشته هایی ک میخونی مربوط به تربیت معلم و اینا باشه اگه کارای خدمانی حس دلسوزی وکمک به همنوع داری میتونه پرستاری و پزشکی باشه
علاقه به کار با کامپیوتر موبایل برنامه نویسی ساخت بازی اینا کامیپوتر یا نقاشی گرافیک البته اینا مثال بوداا
ب نظر من اصل اون هدف بزرگی هس که تو زندگیت داری باید رشته ای رو انتخاب کنی ک تو رو به اون هدف اصلی نزدیک کنه -
سلام
واقعا از ته قلبم میخوامش؟Dino من اولش ب اجبار خانوادم اومدم رشته تجربی
ب قول خودشون حیف بود استعدادم رو رشته ای خرج کنم ک اینده کاری نداشته باشه
خب راسش من ی ادم کمال گرا هستم وقتی اومدم رشته تجربی فقط هدفم پزشکی بود
وکم کم فهمیدم واقعا دوسش دارم
خودتون دارید میگید چندتا رشته انتخاب کردم
پس علایق شما انتخاب شده
فقط مونده گزینش
تحقیق کنید و باتوجه ب اینده کاری و شرایط جامعه و مهم تر از همه روحیات وتوانایی هاتون تواون رشته
بهترین رشته رو انتخاب کنید -
منم دقیقا مثل تو بودم. منم به این فکر می کردم خدایا من به کدوم رشته علاقه دارم؟ مونده بودم ریاضی بردارم یا تجربی. ولی به علت این که رشته ریاضی بازار کاری نداره ، به رشته تجربی رفتم.البته اینم باید مشخص کنی که آیا سخت کوش هستی؟ یعنی میتونی وقت زیادی واسه درسات بزاری؟ واسه رسیدن به پزشکی و دندان پزشکی زحمت خیلی زیادی می خواد. لازم ام نیست که باهوش باشی. 99 درصد به تلاش بستگی داره. 1 درصد هم هوش تاثیر میزاره. پس رکن اصلیش سخت کوشی و تلاش زیاده.(علاقه هم که جای خود)