سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شدهیا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید 🙏🏻 🙏🏻
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
-
سلام استاد اقاجانی دو تا فرمول گفته بودن برای پیدا کردن تعداد جفت ناپیوندی و پیوندی بدون رسم ساختار. من هی این یادم میره یادم نیست کجا یادداشت کردم ممنون میشم دوستی اگه میدونه بگه.
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء -
من اینارو هی قاطی میکنم اون فرمول که برای تعیین عدد اکسایش بود و تعیین تعداد قلمرو الکترونی و تعیین تعداد جفت پیوندی و نا پیوندی و تعیین بار و .... :man-facepalming: کسی اینارو میدونه یه جمع بندی کنیم من اینارو نمیدونم کجا نوشتم الان هیچ کدوم یادم نیست فرمولا هی یادم میرن
-
کجا نوشتم یادم نیست
-
amir bahrami برای پیدا کردن جفت ناپیوندی اتم های کم تر از گروه 14 رو صفر میدی گروه 15 رو یک گروه 16 رو 2 و گروه 17رو 3 ...برای مثال گلوکز c6h12o6
کربن گروه 14 صفر میدی هیدوژن گروه 1 .0 میدی اکسیژن گروه 16 .2 میدی بهش شیش تا اکسیژن داریم شیش ضربدر دو میشود 12 پس 12 جفت ناپیوندی داریم -
amir bahrami
هم چنین برای پیدا کردن جفت پیوندی یعنی همون پیوند های کوولانسی در یک ساختار باید خط هارو شمرد اما اگر ساختار نداشتیم باید فرمول را بنویسیم همون مثال گلوکز (c6h12o6)
چون کربن گروه 14 تعداد الکترون لایه ظرفیتش میشه 4 پس تعداد کربن رو ضربدر 4 میکنی ب همین ترتیب هیدروژن ضربدر 1 و اکسیژن ضربدر 6
عدد بدست آمده تعداد کل الکترون هاست چه پیوندی چه نا پیوندی
حالا باتوجه به روش بالا جفت الکترون ناپیوندی رو که بدست اوردیم ضربدر دو میکنیم تا تعداد بدست بیاد
تعداد کل الکترونها رو منهای تعداد الکترون ناپیوندی بدست اومده میکنیم تعداد الکترونهای پیوندی بدست میاد حالا کافیه تقسیم بر دو کنیم تا جفت الکترون پیوندی حاصل بشه -
این پست پاک شده!
-
-
-
negnw در تعداد جفت ناپیوندی و پیوندی در ساختار لوییس گفته است:
amir bahrami
هم چنین برای پیدا کردن جفت پیوندی یعنی همون پیوند های کوولانسی در یک ساختار باید خط هارو شمرد اما اگر ساختار نداشتیم باید فرمول را بنویسیم همون مثال گلوکز (c6h12o6)
چون کربن گروه 14 تعداد الکترون لایه ظرفیتش میشه 4 پس تعداد کربن رو ضربدر 4 میکنی ب همین ترتیب هیدروژن ضربدر 1 و اکسیژن ضربدر 6
عدد بدست آمده تعداد کل الکترون هاست چه پیوندی چه نا پیوندی
حالا باتوجه به روش بالا جفت الکترون ناپیوندی رو که بدست اوردیم ضربدر دو میکنیم تا تعداد بدست بیاد
تعداد کل الکترونها رو منهای تعداد الکترون ناپیوندی بدست اومده میکنیم تعداد الکترونهای پیوندی بدست میاد حالا کافیه تقسیم بر دو کنیم تا جفت الکترون پیوندی حاصل بشهخیلی ممنون دوست عزیز عالی بود ممنون از اینکه وقت گذاشتین
-
amir bahrami خواهش میکنم موفق باشید
-
سلام با تشکر